Årskrönika

Ja då får man väl ta och försöka summera året som gott..

Ja ska vi se, början av året var det upp och ner.. var lycklig som hade träffat Jokke, vi träffades i tre månader sen blev det lite komplicerat allting.. Jag började gå på schema på jobbet, flyttade hemifrån.

sen framåt sommaren var det gymnastik utbildning, 20 årfest, mamma mia musikal med mamma i gbg. Mycket jobb hela sommaren, jobbade även en del på åhus strand

när sen sommaren tog sitt slut dök Jokke upp i mitt liv och jag föll pladask igen, var lite motgångar i början med ex och så men det fixade vi, och nu finns det inget som kan skilja oss åt, vi har verkligen fått kämpa för att det ska bli vi, men tack vare att vi har så starka känslor för varandra så fixade allt sig. Nu delar vi brevinkast och är sambos på riktigt och är så lyckliga !!

Har också slutat röka i år.. tagit tag i träningen, haft körkort i 2 år så nu är prövotiden slut. Gjort två tatueringar, brötit benet för andra gången.. och lite sånt smått och gott.

Ser fram emot det nya året.. blir nog mycket som händer. Söker nytt jobb bla, även Jokke och jag håller tummarna för oss båda att vi får annat... Sen är det lite annat vi planerar men inget jag skriver om här, det visar sig senare : )

Har precis hällt upp ett glas vin så nu ska jag lägga mig i ett vamt bad men en tidning och tända ljus och dricka lite vin.

Hoppas ni alla får en kanon trevlig kväll/natt..

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år !!

PUSS&KRAM


Gott nytt år !

Idag är det jobb för mig mellan 7.15 - 13.00 och Jokke jobbar till 15.30 .. Efter jag slutat ska jag inom och sola sen hem och försöka köra ett powernap, sen blir det till att duscha och snygga till sig. Ikväll ska vi hem till Jonas och Tezz. och festa och äta mat, blir baconinlindad kycklingfile och potatisgratäng. Sen massor med god dricka och champange.


Hoppas ni alla får ett kanon slut på 2008 och en bra början på 2009 !!

Vi ses i dimman !!




PussochkramochHej

GOTT NYTT ÅR !!!!

å vad jag älskar honom !!

Min fantastiska sambo !!  Du är så underbar och jag är världens lyckligaste som träffat dig !!

Ungsfalukorv och potatismos..

Håller på att laga mat nu, Jokke är hemma och håller rast. Känner mig lite bättre i magen nu så det är bra. Ska ut och gå en sväng efter maten, även ta en liten solning så man är snygg till imorgon.

Det är inte klokt som tiden rinner iväg, om några timmar är det åter nytt år.. ser verkligen fram att få skåla in det nya året med min kärlek, 2009 kommer bli ett bra år !!


pussochkram


Kaos i magen..

Idag skulle jag både jobbat och klippt mig, men inatt vaknade jag av magknip som inte var av denna värld, har knappt sovit något pga detta så att jobba orkade jag helt enkelt inte. Ställde in frisörbesöket också, känner att det är bättre jag stannar hemma och vila idag, och ingen risgrynsgröt.. att jag aldrig lär mig. Får väl ta och koka laktosfri så det inte blir såhär fler gånger.

Nu har jag precis tittat klart på harry potter, vi orkade inte det igår. Så nu ska jag diska undan lite här sen lägga mig och titta på någon annan Harry potter film : )

Ska ringa angående vilken dag jag vill komma och spela in till singing bee och så med, fick välja mellan några lördagar i februari, jag är verkligen hel spänd på det. Ska ta med min Jokke och Julia : )

Hoppas ni alla får en bra dag.

PussochKramochHej.

Bilder från inflyttningsfesten..

 Försöker få igång min kamera..

 Söta Julia

 Jag posar så vackert haha,,

  blev pizza för mig Jokke och Julia.

 Jello shots : )

 blev en del och gott var det !

 är snäll och vill dela med mig till Jokke men han ser mest skeptisk ut till det hela..

 bror spelar tvspel

 Vad pratar vi om här tro?

 mycket gott..

 until death take us apart

 Julia och Fia sjunger..

 Min snygga sambo, åh vad jag älskar honom !

 Syskonen Elofsson, saknar dock lillebror.

 Tobbe är snussugen..



 Tobbe börjar bli trött och Tina onykter : )

 det spelades en del..

 Fia, Linda och jag.. Hemskt vad jag ser ledsen ut, konstigt för jag och Julia vann : )

 Vad ska jag göra med denna?

 Evig vänskap.


  Men fia då !

 Någon som vill ha?

 perfekta paret.. lika alkoholpåverkade haha

nu orkar jag inte ladda upp fler, ska in i duschen sen ska vi mysa ner oss i soffan och titta på harry potter, jag älskar dem filmerna !!

Ha en skön kväll.


Singing bee..

För någon månads sen ansökte jag att få vara med i singing bee, och idag fick jag svar att jag får komma till uttagning i februari!! Så jävla skoj!!

Nu är vi hos svärmor.


Ha en skön kväll.



singingbee_logo.jpg

Vaktis..

Idag fick jag sovmorgon till tio, vaknade när vaktis kom. Skulle titta lite här sen fixa handtaget till balkongen (så nu kan du stänga efter dig Julia) Känner mig lite halvseg idag, men det är ju inte så konstigt med tanke på att vi bara slöade igår, men det var skönt och behövande..

vi hyrde nya batman igår och den var riktigt bra, tyckte dock den var lite väl lång.. varade i 140 minuter. Men som sagt den var bra, vi hade en heldag med bara massa mys och sånt härligt.. åt marängsvis och middagen blev riktigt god.

Idag börjar allvaret för oss, nu är julen slut så nu är det dags att ta tag i livet. Blir inget onyttigt ätande förutom lördagar, och Jokke ska ta tag i sin träning efter två veckors vilande och jag i min powerwalk. Och det börjas redan idag, så när vaktis har gått ska han ner till gymmet och jag ut på min powerwalk.

Sen ska vi in och göra stan, jag ska se om jag hittar någon klännig, och Jokke får vara smakråd. Sen ska vi hälsa på hans mamma och ev äta lunch på subway.

Hoppas ni alla får en bra dag.

PussochKramochHej.

Mysdag..

Blev en kanon kväll igår, trevligt sällskap och god dricka. Massa sång och annat skoj. Kunde tråkigt nog inte ta några kort för jag har gjort av med min laddare till kameran. Julia ska skicka över lite bilder sen så då lägger jag upp dem här : )

Idag har vi bara varit hemma och myst en massa, har precis badat en lång stund så nu är det vatten i hela badrummet : )
Ska strax laga mat, blir kyckling wraps, sen har vi hyrt en film så det blir mys i soffan resten av kvällen, vi båda är lediga imorgon och då ska vi in en sväng och göra stan.

Ha en trevlig kväll.

PussochKramochHej


Jello shots..

nu är vi hemma efter en tripp i stan, storhandlade på willys, och det är inte kul när man bor på högsta våningen !! Nu har vi precis förberett jello shotsen och blandat dippa och ställt in all dricka på kylning. Nu ska vi börja städa här, sen fixa lite.. vissa folk kommer vid sex då vi ska äta lite, sen dyker väl dem andra upp vid sju snåret. Ser verkligen fram emot ikväll !!

Hoppas ni alla får en kalas lördag !!


PussochKramochHej


Körslaget..

Det blev en lång dag igår, körde först mot nova lund, grymt långa köer så jag sa till Jokke vi struntar i detta men han visste jag ville gärna till gina så vi stod kvar i köerna, sen när vi väl kom fram till parkeringen hade vi tur och hittade en parkering direkt, sen gick vi in och där var MYCKET folk, gick mot gina och där var fullt med folk, gick en sväng därinne sen sa jag till Jokke vi struntar i detta, så vi körde till malmö istället för att gå på ikea och net ont net. Blev en del shoppande på Ikea, kökslampa, lampa till tvspelsrummet, bord och lite annat smått och gott . På net on net köpte Jokke högtalastativ, sen körde vi hem till Mamma då hon hade kalas för hon fyllde år. Bjöds på tårta och dumlekakor, som är grymt goda !! Sen tittade vi lite på körslaget (som jag längat att det ska börja) vid nio tiden körde vi hem och satte igång tvn och fixade lite här hemma. 

Nu har vi precis ätit frukost och gjort vid oss, ska in en sväng till stan och köpa lite gottis på systemet sen ska jag inom H&M och köpa foundation och nagelack. 
.
Ikväll ska vi ha fest och det ska bli trevligt !!! Sjunga massor med singstar och annat trevligt .

Vi hörs senare.

PussochKramochHej.

Jokke, Jag älskar dig mest av allt. 


Kallt och dant..

I morse var jag inte alls pigg när klockan ringde, men det var bara till att asa sig upp från varma sängen. Jobbar mellan 07.15-13.00 samma för Jokke, sen efter jobbet ska vi köra till malmö till net on net, sen till Ikea, jag ska försöka övertala honom med att ta en sväng i stan också så jag kan få besöka gina tricot, det är ju mellandagsrea idag : )

Imorgon blir det fest och vi är långlediga och det ska bli så skönt !!

Nu ska jag ut på promenad.

Ha en bra dag!

PussochKramochHej


Mysig kväll..






Har beställt lite kläder, tänkte jag får försöka införskaffa mig något annat än svart, så det fick bli en lejongul blus : )

Har sovit lite nu i em, är ständigt trött tycker jag.. har iof varit full rulle nu ett par dagar så det är inte så konstigt. Nu har jag suttit här lite och varit nyfiken och läst lite bloggar..

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och göra en helkroppspeeling och pormaskplåster och raka ben och dylikt. Alltså lite egen tid med mig själv..

Sen ska jag dricka glögg och mysa med min underbara sambo. Blir att inta sägen i hyffsat tid då vi båda börjar 07.15 imorgon, sen är vi lediga HELA helgen och det ser vi fram emot, lördag ska vi ha fest och det längtar jag/vi efter, har inte blivit mycket festande den senaste tiden så det ska bli skoj att förtära lite alkohol och sjunga och dansa en massa.

Ha en skön kväll.

PussochKramochHej

Lax och ägg..

Nu är jag hemkommen och har pulat lite med gardinerna i sovrummet, tvspelsrummet och köket.. blir inte riktigt nöjd. Eller jo med dem i tvspelsrummet.. Men köket har jag inte hittat några passande.. tycker det är skit svårt, någon som vet var man hittar fina gardiner?

Ska städa lite här hemma, har putsat fönsterna och sånt tråkigt, får springa ner ett par runder till förrådet och slänga in dem tomma kartongerna, kan inte ha massa stående i tvspelsrummet när vi ska ha folk här på lördag..

hade tänkt äta lite lax och ägg sen som jag fått av Mamma.

Ikväll ska vi äta baconinlindad kycklig med rotfruktgratäng.


Vi hörs senare

PussochKramochHej


Godmorgon !

Har sovit ganska bra inatt, vaknade och var kass i halsen idag med, var dålig igår men trodde det skulle släppa..känner mig hel kass i hela kroppen. Jobbar bara till ett idag så det är kort dag vilket är skönt.

Hörs senare !


PussochKramochHej


Äntligen..

Som jag har längtat till att få sluta jobba ikväll... nu sitter vi i soffan och myser, jag håller på att värma glögg och Jokke dricker julmust. Satte precis igång tvn och filmen natt på museet går på canal + så det blir nog att vi tittar på den sen är .et sängen som gäller. Båda börjar jobba 07.15 imorgon bitti.

Hoppas ni alla haft en bra Julafton!




Hemma och håller rast..

har det lugnt ikväll då många är iväg och firar jul med sin släkt. Ska äta risgrynsgröt och dricka glögg nu, eller jag iaf. Jokke tycker varken om gröt ellet glögg. Så han ska dricka tea och äta macka.. Det är vår julaftonsmat : )

Nu ska vi mysa lite i soffan.

En riktigt god jul önskar vi er alla !



God Jul !!

Julafton idag, har verkligen ingen julkänsla alls.  Hade jätte trevligt igår, fick abba singstar !! Vi prövade sjlävklart det och det var svårt, jätte höga toner. Får träna nu i veckan för det kommer säkerligen bli massor med singstar på lördag. Sen fick jag lite annat smått och gott.

Imorse när vi vaknade fick jag min första julklapp av Jokke, det var en miranda nalle för jag har alltid sagt att jag älskar dem, sen fick jag en sån ficka man har sin ipod i när man är ute och springer, och en CYKEL !! Att jag blev  glad, min gamla cykel var helt världelös så han tyckte jag behövde en ny, världens underbaraste är han !!

Nu ska vi till affären innan dem stänger för idag, sen städa lite här hemma. Farmor och Farfar kommer vid två. Sen är det jobb som gäller ikväll.


Vi hörs senare.

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL !!


Julamad och Julasnaps..

Idag var det en lugn dag på jobbet, slutade halv ett för jag hann inte ha någon rast. Hem och sen kom Julia på besök, drack kaffe och traggade massa skit, trevligt. Älskar att umgås med henne, och jag är så glad att vi börjat träffas mer nu.

Nu har jag precis kommit hem, har varit uppe och hämtat lite paket från ica, fick mina guldiga krukor, så snygga !! Sen smink som jag beställt från nelly, men jag blev missnöjd med foundation så den åker tillbaka igen.

Nu ska jag in och lägga mig i ett varm bad och göra en helrkroppspeeling, sen snygga till mig. Ska bort till mormor vid fyra sen åker vi till mamma vid fem för att fira jul, massor med god mat och dryck.

Ha en trevlig kväll och god jul !!

PussochKramochHej

Lillejulafton..

Godmorgon, Grannen var tyst vid halv tio igår så det var bra. Somnade gott igår, men vaknade när Jokke kom hem vid tolv tiden, sen efter det var jag pigg och varm och kunde inte somna på länge, är lite små trött nu. Jobbar mellan 07.15 - 13.00 idag, sen klockan 17 ska jag hem till mamma och fira Jul, Jokke ska vara hos sin syster lite tråkigt vi inte firar jul tillsammans men det får bli såhär i år, sen imorgon jobbar vi ju kväll tillsammans så då får vi tid för varandra :)

Nu är kaffet klart, ha en bra dag!

Och God jul, fast det är ju iof imorgon : )

PussochKramochHej

Grannfejden..

Grannen under oss spelar musik för hela tollarp, fan vad arg jag blir !! Massa bas och skit, och det är precis under vårt sovrum... man får fan ta hänsyn andra människor också !!! Men jag tänker inte klaga, iaf inte ännu.. vi ska ha fest på lördag så då kan inte han säga ett knyst. Fan vad störigt det är!! Jag hoppas det är tyst till jag ska sova iaf...



Godnatt

Hemkommen och helt slut..

Har varit hemma en liten stund nu, Jokke är hemma och håller rast. Det har varit full rulle hela dagen, busat och myst en massa med Ronja och Bianca, och så trött jag är nu.. helt slut,förstår inte varför jag aldrig blir av med denna trötthet, kan ju iof bero på att jag sover dåligt på nätterna.. det börjar bli riktigt jobbigt detta..  

Nu resten av kvällen ska jag krypa ner i soffan och titta på tv och mysa, har ingen ork till något annat.

 Nu är jag svarthårig igen




 Det känns bra, trivs bäst i svart..

 Ronja sitter i en låda..



 Bianca

 Syskonkärlek

 Får jag plats tro?

 Visst fick jag det, och kul hade vi åt det :)


 Ny krona? Jag och Ronja bojkottar vanlig luciakrona och kör vår egen stil ist : )

 Avslutar med en bild på våra fina tungor : )

Nu ska jag krypa ner i soffan, ha en trevlig kväll.

PussochKramochHej


Färgen i och kaffe..

Nu sitter jag här med färgen i håret, har en kvart kvar sen ska jag skölja ur det. Har precis ätit frukost, risgrynsgröt och saftsoppa, ovanligt va? Jokke undrar om jag inte börjar bli trött på det, nej aldrig. Under Julen unnar jag mig gröt, trots jag får tokont i magen, men jag har inte hittat laktosfri risgrynsgröt och jag orkar minsann inte stå och göra egen..

När jag är färdig duschad och klädd ska vi till Jonas och Tezz, jag ska passa Ronja och Bianca när dem åker till stan,och det gör jag mer än gärna, barn är ju verkligen det bästa som finns !! Och Ronja och Bianca är världens snällaste och underbaraste barn : )

Skulle egentligen till Linda idag på kalas, men bilen startar inte så jag kan inte ta mig någon längre stans, får ta det en annan dag..

Ha en bra dag så hörs vi senare

PussochKramochHej

 En bild på mig och min kärlek och Ronja och Bianca


Ingen hårfärgning idag..

Nu har vi precis duschat och det var verkligen skönt, har invigit badkaret med idag, det var en konst det : ) Orkar inte färga håret ikväll, vi ska mysa ner oss i soffan med glass och julmust ist.. Jokke jobbar kväll imorgon och jag är ledig så vi har sovmorgon imorgon och det är aldrig fel ! Spec inte när vi har det tillsammans.

Det slog mig innan att jag ska ju klippa mig om 10 dagar så jag kanske skulle väntat med att färga håret till efter de? Ja det återstår väl att se, om jag känner mig själv så vet jag att det är det första jag kommer göra imorgon bitti, efter jag tagit en stund i solariet för det är det första på min att göra lista imorgon.

Lite lotion på detta sen är det soffan som gäller..

Jag brukar ha palmolive aroma terapi duschtvål, men nu sist var den slut så vi köpte någon med oliv och den kan jag verkligen rekommendera den luktar riktigt gott !!


 Den brukar jag ha och den luktar underbart, har samma i deo och den är riktigt bra. Ochlikadan lukt på tvättmedlet så tro mig, den luktar gott :)


 Där är den vi köpte senast.. luktar riktigt friskt och rent.



Hoppas ni alla haft en bra helg..

Skriver nog inte mer innan läggdags så natt natt..

PussochKramochHej.

Svart och risgrynsgröt..

Nu är vi hemma och håller rast, Jokke åt tacogratäng och jag risgrynsgröt : ) Sitter och dricker kaffe nu och ska strax köra ut på larm..

Efter vi slutat ska vi hem och titta på film, Jokke ska in och hyra sen och överraska mig. Jag har köpt hårfärg och ska färga det sen, ska åter tillbaka till svart, det är så Jokke vill ha mig : )


nu ska jag in och pussa på honom innan vi kör ut.


Jokke, du är det bästa som hänt mig. Jag älskar dig.



Rocky road..

   Var nere i affären innan och köpte glass till ikväll, innan körde vi alltid på ben and jerrys men nu har vi en ny favorit, rocky road den är såå god : )

Julia ska göra rocky road godis ikväll så jag ska se om jag kan flörta mig till att smaka, om det är gott ska jag och jokke göra sånt sen, ska baka lussekatter med innan jul, så det får ju bli imorgon.

Nu har vi vilat lite och det var skönt, har precis fått lite mat i magen, risgrynsgröt och saftsoppa och brämhults jorgubb och apelsin juice gott ! Är inne i en risgrynsgrötsperiod, det är ju så gott !!!
   Nu ska vi gå till jobbet.

Ha en skön kväll! PussochKramochHej

Trötter, glader, prosit och butter..

Ja idag är jag lite av varje, har sovit dåligt inatt så jag är riktigt trött idag, butter är jag för jag har tagit på mig att jobba delad tur på min lediga helg !!! Prosit, ja förkyld och snorig är jag också.. men glad för jag har världens bästa sambo och jag är så lycklig med honom !

Haha Tobbe (broren) ringde och ville jag skulle hämta honom i stan för han var bakis, så sa jag du kan ta bussen jag jobbar, nej då skulle han hellre gå hem haha. Vadå att vi är syskon? HATA kollektivt !!!

Nu är kaffet klart, får tömma en kanna så jag orkar med middagar, sen slutar vi ett och då blir det hem och sova sen är det dags för jobb igen klockan fyra, urk vad jag inte vill !!


Ha en skön fjärde advent, tre dagar till JULAFTON !!!

Pussochkramochhej



Årsglögg och julklappsspelet..

Nu är vi hemkommns från mamma, har haft en kanon trevlig kväll. Bjöds på god mat (julmat) god dricka, årsglöggen var riktigt god !! Sen blev det lite cider och öl. När vi ätit klart spelade vi julklappsspelet, det var första gången för mig och Jokke, skoj. Vi fick ett paket marianne blandat med smaker, ett paket after eight, en tomte, två påsar med lite smågodis.. Så vi lyckades samla ihop en del : )

Nu ska vi sätta igång vänner, sen sova.. upp och jobba sju imorgon bitti suck pust och stön...



 att jag blev lycklig när jag såg vi fått in dessa på ica !!!! Jag har väntat så länge, nu slipper jag åka in till subway och köpa dem, jag älskar den smaken, min favorit.



 ja så kärleksfull är jag ; )

 Lyckas alltid så bra med mina miner : )

 Lite julklappar till julklappsspelet.

 Detta vann vi : )

 Mamma och Josse i en vild disskusion : )

 bättra på sminket är ett måste : )

Nu ska jag sova, natt natt..


Linda på besök..

Nu har Linda precis kört hem, Maja var inte med idag för hon är hos sin pappa denna helgen, men jag får träffa henne på måndag då vi ska på kalas till henne, hon fyller två år : ) Stor flicka nu. Var verklgien trevligt att träffa dig idag Linda, känns att det var längesen sist, hade massor att berätta, och det är så roligt att vi båda är nykära och lykliga. Och att det bara skiljer en dag från när vi träffade våra kärlekar : ) Hoppas vi kan bättra oss med att träffas och se till att göra det lite oftare, du vet du betyder mycket för mig och att jag älskar dig min vän.

Nu ska jag ta tag i disken, sen hitta klädsel till kvällen, snart kommer min sambo hem och då blir det massor med pussar och mys. Ska ta med årsglöggen till mamma ikväll, ska bli spännande att smaka den.

  Linda :)



  Blev massor med kaffe och skitsnack, kalas!

Hoppas ni alla får en trevlig kväll, tar med kameran ikväll så jag slänger upp lite bilder när vi är hemkommna

Pussochhej

Stickat för varmt..

Tog på min bruna stickade klänning men det blev alldeles för varmt så den fick åka av igen, nu är jag färdig med allt jag skulle hinna med nu på fm, det var riktigt skönt att sola idag, slumrade till ett par minuter : ) Nu ska jag traska ner till affären och lämna tillbaka filmen vi lånade igår, sen köpa diskmedel för det är snart slut såg jag.. Sen kommer väl snart Linda och Maja, har längtat efter dem så det ska bli trelvligt !!

 Slänger upp en ego bild..

Ha en trevlig dag i regnet !!

Lösenordsskydda..

Jag funderar på att lösenordsskydda min blogg då jag vill veta vilka som läser, det spelar ingen roll om jag känner er eller så men bara skriv vad ni heter och er hotmail..


Jag har nyss vaknat, underbart att vakna av att Jokke pussar på mig : ) Han är hemma och håller rast nu och vi ska äta lite, frukost för mig och lunch för honom.. Sen ska jag ner och sola sen fixa till mig sen kommer Linda och Maja och hälsar på, mysigt !

Ikväll ska vi hem till Mamma och äta julmat och spela julklappsspelet, ska bli skoj : )

Haha, Jokke står och skär upp bullar och har skurit sig två gånger, vilken klant.. jag får pussa på såret så blir det säkert bra : )


Ha en bra dag, så hörs vi senare !

Ändrade planer..

Ja nu slutar vi om tio minuter och det känns kalas, blir inget hos Tezz och Jonas ikväll, så vi hyrde den nya indiana jones filmen så det blir mys i soffan istället.. Men det är aldrig fel : )

Jokke, Jag älskar dig !


Älskar denna reklamen : )

  Skit bra !! Man vill ju bara dansa och slänga av sig kläderna haha

Fest och spel : )

Nu jobbas det för fullt, eller ja inte just nu.. men vi har haft mycket att göra, många larm och en ny kund som man skulle lära sig hur det var där. Snart dags för rast och då blir det kebabrulle, så gott : ) Vi har ätit massa onyttigt denna veckan, så nästa vecka får det bli extra powerwalks runder. Fick ett glädjebesked idag, jag jobbar dag ist för kväll på lillejul så jag kan vara med och fira jul, att jag blev glad !! Tack Tina för du ville byta, jätte snällt !!

Ikväll efter vi slutat jobba ska vi hem till Jonas och Tezz och spela alla överens och dricka lite öl och annat gott, och det är alltid roligt !!

Nej nu ska jag hämta maten, ha en skön kväll.

Lägenheten

 





Det tar sån tid att lägga upp bilder så jag hinner inte fler nu, börjar jobba om en halvtimme och måste hinna äta något innan.

Vilka idioter det finns..

Har fått en kommentar på inlägget om att det var ett årsen krisse omkom, någon har kommenterat "hahahahaha" Hur i HELVETE kan man göra det? Fy fan, jag ska ta reda på vem den personen är, som tur var känner jag en som kan kolla ip adresser för detta var fan droppen, fy fan vad arg jag är nu..


Idag skulle du fyllt 24 Krisse, Grattis.

Full rulle..

Nu har vi fått iordning en del, ska slänga in lite bilder sen, antingen på bilddagboken eller här.. Huvudvärken har släppt och det är kala,s får nog snart ta och besöka en optiker..

Jokke har varit duktig och satt upp bokhyllan idag, blev kalasfint !! Jag har packat upp det mesta, utan alla kläder, det är de tråkigaste suck.. sen alla skor. Jag har två sopsäckar fulla plus massa små kassar, använder säkert inte hälften av dem, men skor kan man INTE ha för många av : )

Idag har jag ätit janssons och det var så gott !! Har längtat efter det sen förra julen, Jokke äter inte det så han fick lasange istället.

Ska fixa lite till sen köra till pappa och lämna släpet, sen till stan och byta bil.. sen blir det hem och fortsätta. Vi jobbar båda kväll imorgon så vi behöver inte lägga oss spec tidigt idag, skönt !!

Ni fick jag ett sakna Ronja begär, så vi får nog ta och svänga inom där ikväll så jag kan få kela lite med henne.

Vi hörs kanske senare!!

Jokke, Jag älskar dig !!

Huvudvärk som inte är av denna värld!!

Idag är jag hemma från jobbet, mår allt annat är bra. Har knappt sovit något inatt pga huvudvärken, riktigt jobbigt!! Gick och la mig i soffan vid halv sju i morse för jag ville inte väcka min älskade sambo.. Zappade igenom tv kanalerna men hittade inget intressant. Så jag stängde av och försökte sova, låg och vände mig i en timme sen lyckades jag slumra till.. Sen väckte Jokke mig vid tio när han gick upp. Då började han att pilla med sitt hemmabiosystem som han köpte igår, så då gick jag in till sängen och tänkte vila bort min huvudvärk... men icke, den känns bara värre nu..

Ska dricka lite kaffe nu sen in i duschen.. sen pula en massa här hemma  : ) Och be till högre makter att min huvudvärk släpper, jag kan knappt titta så ont jag har!!!


Billy bokhylla..

Nu har jag lämnat ettan helt och hållet, så skönt !! Så nu ska all tid läggas på att få mysigt i den nya. Har fått upp gardiner i sovrummet och vardagsrummet idag, känns lite hemtrevligare nu. Ska sätta upp gardiner i tvspels rummet imorgon, köket har vi inte köpt några ännu..

Har varit och stor handlat på ikea med Jonas och Tezz vi köpte, bla billy bokhylla och massa smått och gott...


nu ska jag pula lite här hemma, trevlig kväll.

Jag är världens lyckligaste med min sambo !!

Inget Julfirande ?

Ja då jobbar jag både lillejul aftonskväll och julaftons kväll.. känns mindre spännande. Jag kommer inte fira någon jul i år, kan det bli värre? Nej det kan det inte, jag älskar verkligen julen !! Och nu missar jag det... fy fan säger jag bara..


Idag är det full rulle igen som gäller.. vet inte riktigt var man ska börja bara..

Jokke jobbar till halv fyra idag.. sen ska vi bort till ettan och lämna nycklarna.

ha en bra dag så hörs vi senare.

Svar till Elin : jag besällde dem på ellos : )

1 år har gått.




Idag är det ett årsen krisse lämnade jordelivet, känns overkligt. Saknar honom oändligt mycket och han kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Saknade blir större för var dag som går. Rosorna på bilden här ovanför fick jag av Krisse ungefär en månad innan olyckan, och varenda en finns kvar.. usch vad jag saknar honom.

Skänker en tanke till Marie, Johnny & Theo


helt slut..

Nu är vi färdiga med tvätten, har sprungit upp och ner upp och ner hela dagen.. Nu är vi verkligen helt slut. Jokke håller på att skruva ihop malm byrån och jag sitter här, ska gå in och ta ett varmt bad sen blir det mys i soffan sen sängen. Inatt kan jag somna till vänner igen, så då är allt som vanligt : )

Imorgon jobbar Jokke, men jag är ledig. Ska pula lite här hemma, sen kommer pappas fru hit och hjälper mig lite under dagen. Klockan fyra ska min lägenhet besiktigas, ska bli skönt att bli av med den.

nej nu ska jag tappa upp ett bad, ska först kolla hur det går för min sambo.. det är inte klokt innan bodde vi i en liten etta på 35, nu har vi en trea på 76 förstår ni vilken skillnad?!

Godnatt

 så ser det ut när sängen är uppe..

Jordbävning eller skalv?

Vaknade halv tio i morse, skönt att sova ut lite.. gick inte och la oss förräns halv tre inatt.. idag är vi trötta, har varit mycket att göra och än är vi inte klara på långa håll. Nu har jag iaf städat hela min lägenhet så den är klinisk ren, fy vad jobbigt det var, och jag är verkligen glad att det bara var en etta...

Idag har Jokkes mamma och syster varit och tittat på lägenheten, och nu ikväll var min Mamma, mormor och lillebror här.. alla är nyfikna på hur vi har det : )

I morse när vi vaknade frågader Jokke mig om jag hörde något i morse? Nej sa ja, tydligen har det varit ett jordskalv eller jordbävning.. inte alls kul, Jag är glad jag inte vaknade av det för jag hade blivit skit rädd !!


Nej nu måste jag springa till andra lägenheten och kolla tvätten, sista gången vi tvättar där..

Hörs kanske senare

Lovade bilder..

Usch vad trötta vi är, har varit full rulle hela dagen, och mer väntar.. Slänger in några bilder så ni får se på ett ungefär hur här ser ut, men det är mycket som ska tillläggas : )

 Julia var och hälsade på : )  Jokke är duktig och skruvar ihop köksstolarna

 Sandra, Thomas och Sara kom också på besök
 Det är inte porr vi tittar på : ) Ska hänga tvn sen och lite så..

 Denna sidan blir min : )
 Och denna Jokkes, ska ha en hylla (lack) ovanför sängen sen,
 Nya köksbordet : )


Det blev lite, här är ju långt ifrån halvklart, så det får bli fler sen, nu ska vi sätta ihop sägen sen lägga oss och sova!

Godnatt

Dagen med stort D !!

Klockan tio ska vi träffa Gert och få nyklarna till lägenheten, sen är den VÅR ! Jag är på strålande humör idag, trots jag har tokont i halsen när jag sväjer och är allmänt förkyld. Har inte kunnat sova mycket inatt, men är ändå pigg som en mört idag, känns bra. VI har ju en del att göra idag : ) Min blivande SAMBO sover fortfarande, men jag kunde inte.. Väntar på att kaffet ska bli klart sen ska jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar innan vi ska gå, jag är lite sådär halvseg på morgonen när jag sminkar mig haha.. Sitter nu här och dricker julmust som en galning för såfort det blir torrt i halsen gör det skit ont, kalas att börja morgonen med julmust? Nej det är väl synd och säga men det får bli extra powewalk sen, plus att jag ska springa i massa trappor idag så det ska nog jämna ut sig. . Nej nu är kaffet klart..

Skriver mer ikväll och lägger in bilder.

Hoppas ni alla får en underbar dag !!!





Denna låten är vår : )

Inte många timmar kvar !!

Nu är det inte många timmar kvar tills vi blir sambos på riktigt !! Vi flyttar till något som är vårt ! , det ska bli så underbart !!

Nu har vi precis varit och hämtat sängarna och lite smått och gott, ska in i duschen sen lägga oss.. vi båda är trötta nu.. har varit jobb och massa packande hela helgen, sen är det upp tidigt imorgon och förbereda allt. Sen ska vi träffa fastighetskötaren halv tio och få nycklarna, sen är det full rulle som gäller : ) Längtar dock inte till att bära en massa i dem trapporna, tycker det är tråkigt det inte finns hiss, men vad ska man göra? Bara till att lägga på ett smail och börja bära, kommer bli kalas !

Nu ska vi sova vår sista natt i denna lägenheten, i dessa sängar.. känns konstigt, men samtidigt början på något så underbart!!





Sov gott mina vänner.

Köksstädning..

Nu har vi packat massor !! Och här är kartonger precis ÖVERALLT !!! Jokke pausar med lite fotbolls tittande och jag ska städa köket, skönt att ha det gjort. Sen väntar vi på att pappa ska ringa, dem är i danmark nu. Ska hämta släpet i höör sen.

Har precis varit och köpt det förbaskade lysröret, och jag köpte brämhulst Apelsin och Jorgubb och fy för satan vad god den var !! Helt klart min favorit, imorgon ska jag fylla vårt nya kylskåp med den !!!

 Så god !! Har ni inte smakat den så kan jag verkligen rekommendera att göra det.

 Spegeln vi köpte på Öb

Ärtsoppa och senap..

Nu är jag avklarad med nästan alla eftermiddagstillsyner, har bara en kvar och det är vid halv fyra så jag har precis satt igång kaffet och väntar på att det ska bli klart.. här är lite rörigt överallt, vissa saker är kvar på gamla kontoret och vissa är i nya, ska ju börja med mobipen v.8 så innan dess kommer det nog forstätta va såhär rörigt.. lite jobbigt då jag redan är snurrig som jag är : )

Mår inte alls bra idag, illamående och riktigt trött, känns inget vidare kul alls.. har ju mycket att göra nu några dagar framåt så jag får hoppas det blir bättre snart.. halsen känns iaf lite bättre nu, det är som värst på morgnarna och kvällarna..

Idag är jag sugen på ärtsoppa så det ska jag äta till kvällsmat. Jokke är i stan och byter bil, ska låna hans mammas bild för han har ingen dragkrok på sin, sen ikväll ska vi köra och hämta släpet.

Skulle diska allt igår och packa ner alla köksgrejor, då går lysröret i sönder, det är så typiskt !! Så nu får jag köpa ett nytt.. tråkigt och onödiga pengar.. men vad ska man göra.. bara otur..

Ärtsoppa Ska bli så gott :)

Påslakan..

Jag har länge övervägt om jag ska beställa detta påslakan eller inte, då det är rätt dyrt, men igår gjorde jag det och det känns bra för det är så snyggt ! Och eftersom vi ska brunt i sovrummet så kommer det bli kalas fint !!


 Visst är det fint?

Nu är vi hemma och håller rast, ska snart köra tillbaka till särlagården och hämta mat sen är det varsin matrunda som gäller sen slutar Jokke och jag jobbar till fyra.

Tredje advent..

Godmorgon, idag har jag jätte ont i halsen men är hyfsat pigg.. Väntar en lång jobb dag för mig, sen är det direkt hem och packa klart allting,för IMORGON flyttar vi !!! : ) Nu ska jag dricka upp mitt tea och hoppas på att halsen släpper, sen sminka mig och traska till jobbet.

Ha en trevlig tredje advent!


Harry potter..

Tusan med, nu fastande jag vid tvn, Harry potter går på kanal 5 och jag älskar dem filmerna : ) Men jag har varit duktig och packat massor och så, så nu kan jag iof gott få ta mig en paus. Jokke kommer snart hem och då blir det massor med mys : ) Sen är det upp tidigt imorgon och jobba, sen är det snart måndag och då flyttar vi och det ska bli så underbart !!!

Ha en skön kväll, nu är jag lite nyfiken på vilka som läser? hade 166 unika läsare igår, så det skulle vara roligt att veta vilka. : )

I brist på annat..

Ditt äldsta hångel? -  Han är 33 år

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 2 

Vad tycker du om kärlek? -  Underbart  !

När kramade du någon sist? -  Innan idag.

Kramade du någon speciell person? -  Min Jokke

Har du svårt för att bli kär? -  Ja

När kysste/hånglade du med någon sist? - Innan idag.

Ångrar du det? -  Absolut inte !!

Är du singel? - Nej, jag har min älskade Jokke.

När fick du senast en komplimang? -  Fick ett gulligt sms av Jokke precis.

Har du hånglat med någon av samma kön? - Ja.


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös - Ja.
Playat? - Ja

Hånglat med nån riktigt ful - Ja det har jag.

Hånglat med fler än 50 pers - Nej det tror jag inte.

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? -  Ja

Gjort något riktigt dumt? -  Ja det har jag.

Gjort något du verkligen ångrar? - Nej, det är bara dumt att ångra.

Varit nykter på nyårsafton? - Ja när jag va yngre.

Åkt ambulans? -  Två gånger.

Gjort nåt olagligt? -  Njae...

Slagit ner någon? - nej
Skämts över dig själv? - Nej. 

Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja.

Tar du droger? - Nej
Dricker du? - Varje dag.

Vilka kläder sover du i? - Trosor eller naken.

Vad hatar du verkligen? - Tidiga morgnar.

Varit kär? - Jag är nu i Jokke

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Nej.

Är du ensam nu? - Ja det är jag.

Vill du gifta dig? - Ja.

Vill du ha barn? - Mer än något annat !!


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? -  Jokke

Såg dig gråta? -  Jokke

Fick dig att gråta? - När jag va vid Krisses grav.

Du delade en cigg med? - Röker inte.

Du gick på bio med? - Jokke



DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? -Nej, men jag blev tårögd av ett sms från Jokke

Kramat någon? - Ja

Pussat någon? - Ja

Köpt någonting? - Ja

Sjungit? - Ja 

Saknat någon? - Ja..
Haft sex med någon? - Ja


Saffransmuffins !!

Mums vad gott !!

Räcker till 24 muffins

Smält 200 gram smör o ställ åt sidan så det får svalna. Vispa 4 ägg o 4 dl socker vitt och poröst. Sikta ner 6 dl vetemöl o3 tsk bakpulver och tillsätt 2 dl mjölk. Rör varsamt smeten slät. Tillsätt sist det ljumma matfettet och rör åter varsamt smeten slät.

Tillsats till Saffrans muffins!

2 kuver saffran 1 g
2 tsk socker
2 tsk vaniljsocker

1. Sätt ugnen på 200 grader. Stöt saffranet och sockret till ett fint pulver. Smaksätt smeten med vaniljsocker.
2. Klicka ut lite smet i muffinsformar, strö över lite av saffranet. Varva på så sätt smet o saffran tills formarna är fyllda till 3/4.
3.Grädda muffinsen i mitten av ugnen i 15-18 min. Sikta lite florsocker över muffinsen innan de serveras och garnera eventuellt med några safransstrimlor.

Världens bästa pojkvän !!

Min underbara pojkvän erbjöd sig att jobba min kväll så jag kunde vara hemma och packa, han är bara för bra för att vara sann. Så nu jobbar och sliter han och jag har precis varit uppe och solat, ska sätta i lite färg ihåret sen återgå till mitt packande.

Skulle tvättat idag, men när vi kommer till tvättstugan då har någon tagit vår tvättid, sånt gör mig irriterad, tråkigt med eftersom det var sista chansen innan vi flyttar. Men jag får ta och tvätta 06.30 på måndag morgon, verkligen skit kul !!!

Nu sitter jag ju här i min ensamhet, kom precis på att jag har cider hemma, den nya cidern så god är den !! Sen ett helt flak med öl så jag kanske ska ta mig en sån och sätta igång musik på högsta volym så blir det nog helt plötsligt riktigt kul att packa, det låter som en kalas idè så det gör jag.. : )


Vi hörs senare

Bilder från gårdagen..

 Gårdagens outfit..

 ganska fort så fick kjolen åka av för bianca spillde kaffe i mitt knä, här dummar jag mig med Ronja

 försöker locka till mig en puss

 och jag lyckades : )
 Ronja och jag..

Tidigt inlägg..

Godmorgon, usch vad trött jag är idag.. Jobbar delad tur och det känns inte alls bra.

Igår var det full rulle hela dagen, åkte hem till Tezz och drack kaffe sen vid halv fyra när Jokke slutade åkte vi alla in till stan till blåa loppan där jonas var. Hämtade lite kartonger sen gick vi en runda i stan, jag hade bianca i bärsele och det var så mysigt !! Hon är verkligen världens snällaste. Jag köpte örhänge och halsband och Jokke en plånbok. Sen åt vi på subway, det är så gott ! När vi skulle köra hem tog vi en sväng inom maxi, vi köpte ett sällskapsspel, alla överrens så det spelades igår kväll och Jonas och Tezz, det var riktigt roligt !! Och sjävklart tittades på idol, en värdig vinnare kevin !!

Lägger in bilder under dagen, nu måste jag bege mig till jobbet.

Ha en bra dag.

Vinnare !!!!

Kevin vann !!!!!!!!!!!!!!!!! Yes !! Nu sitter vi här överlyckliga över det !!! Fan vad bra !

Pink..

Som ni säkert märkt så älskar jag ju pink !!  Det kom en bra låt med henne på mtv häromdagen men jag missade vad den hette, någon som vet vilken det kan va ?


Hon är så satans snygg i videon so what, kan inte lägga in videon här för dem har spärrat den på youtube.


Massor med snö..

Oj vad det var snö ute, riktigt mysigt ju.. det konstiga var att det var inte spec kallt ute vilket var skönt, för jag hatar verkligen kyla !! Nu har jag precis solat och det var skönt !! Ska upp till affären och köpa hårfärg och se om dem har några bananlådor.. Måste ändå vänta med att duscha eftersom jag nyss solat..


Fick precis ett gulligt sms av min Jokke "Saknar dig så jäkla mycket just nu ! Är så toksugen på att kela med dig. Men jag får väl  bärga mig tills ikväll " Han är verkligen det bästa som hänt mig !!

Nu börjar våra bästa år sen ska jag springa upp till ica... funderar på att bleka håret... haha dummar mig bara, det blir någon mörk trevlig färg !


Kram


Powerwalk och solning.

Idag är jag ledig så jag ska änga största delen av dagen till att packa, för sen är det jobb hela helgen och då kommer jag inte orka packa spec mycket. Nu sitter jag här och försöker få rätt på min beställning på Jotex och det verkar lösa sig nu, vill ju ha hem gardinerna innan vi flyttar.

Ska strax ge mig ut för en powerwalk sen svänga inom solariet och sola lite..

Jokke slutar halv fyra idag och då ska vi in till stan och köpa dem sista julklapparna, och hämta kartonger hos Jokkes mamma.

Min underbaara Jokke har skrivit såhär i sin blogg, jag älskar honom så mycket, jag är verkligen världens lyckligaste som har honom !!
¨Nu är det bara 5 dagar kvar ja tills flytten ska ske. Toklängtar! Äntligen ska jag få bo med någon som jag kan tänka mig en seriös framtid tillsmammans med och bara vara mig själv. Tråkigt att det finns idioter på vägen men det stärker oss bara! Jag vet vad jag vill helhjärtat nu och ska se till att det blir så.

Ha en trevlig fredag.

Trevligt, massa tips och smått och gott..

Nu har jag precis kommit hem, körde Hanna hem efter vi varit på ett strå vassare. Hade trevlgt och fick många bra tips på hur man lockar håret på olika vis. Fastnade för en minimal plattång jag ska köpa sen när mitt hår växt lite.. Pratade med Sandra och hon hade bra tips hur jag kunde göra med håret tills det växt såsom jag vill ha det.. och det tar cirka ett halvår suck.. men det finns inte spec mycket att göra åt det..


Nu ska jag hoppas in i duschen sen krypa ner i säng och titta på mamma mia.

Godnatt



Hallelujah...

 Jag älskar denna låten, och tyckte hon gjorde den skit bra, vem tycker ni gör den bäst?

Julklapp kanske ?

Som ni säkert märkt är jag förälskad i klänningar, jag avskyr allt som har med byxor att göra..  Hittade ett par kalasklänningar som jag mer än gärna får av tomten.. Dem tre första är från www.nelly.com


Satin Bow DressSatin Bow Tube DressMoa Dress





Och dessa är från www.asos.com

ASOS Buckle Front Satin Tulip DressASOS Corsage Front Bandeau Dress in the style of Kimberley (Girls Aloud)ASOS Wrap Front Satin Bandeau Dress in the style of Cameron DiazASOS Bow Front Mini Prom Dress in the style of Kimberly Stewart

Vilken tyckte ni var finast? Själv vill jag ha ALLA :)



Jul och nyårshelg..

Provet gick bra idag, har klarat alla proven nu och det känns kalas. Har nyss kommit hem, har varit på mobipen utbildning på jobbet, mindre roligt.. verkar rörigt som bara den, men det blir väl bra när man väl vant sig vid det. Hade trevligt hos farmor och farfar, fick två mattor och lite julsaker och kartonger. Dem bjöd på kaffe, risgrynsgröt och farmors hemmagjorda mandelmusslor riktigt gott ! Nu sitter jag här och är lite små arg, fick precis reda på att jag jobba hela jul och nyårshelgen !! Så det får bli en nykter nyår för mig, usch vad det inte känns kul alls !!! Men vad ska man göra, dem beviljar ingen semester så jag får glatt ta och jobba...


 

 Invigde mina nya strumpbyxor idag, grymt sköna. Ska köpa fler i andra färger.

 Det var lite bilder från idag, nu ska jag städa lite. Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra.

Kan tipsa er om att läsa en väldigt bra blogg, man blir så glad när man läser hennes blogg och hon ger bra tips på träning och recept på matlagning och bak, sen massa tips om hur man inreder och lite sånt smått och gott : ) Sen har hon en otroligt söt son, har läst hennes blogg sen han låg i magen och det är verkligen givande, det första jag gör när jag satt igång datorn är att läsa hennes blogg :) tycker ni med ska göra det.  http://mizzsofie.webblogg.se/

Godmorgon !

när klockan ringde 08.00 var jag riktigt trött, men nu när jag väl kommit upp duschat och sitter här och dricker kaffe känner jag mig pigg. Vaknade inatt och hade sen svårt att somna om, jobbigt när det blir så. Jag får smyga här nu för Jokke sover och jag vill inte väcka honom. Läser lite läxa nu, ska strax köra in till stan och skriva prov. Sen ska jag hälsa på farmor och farfar. Sen i em har vi mobipen utbildning på jobbet, mellan 13-14.30 mindre roligt...

Nej nu får jag dricka upp kaffet.

Ha en bra dag !



haah blogg fejden..

om ni inte har något roligt att roa er med så tycker jag helt klart ni ska in och läsa blondinbellas pojkväns blogg och se vad han och stina håller på med, dem verkar ha för mycket fritid helt klart, men det är roligt att läsa om det !! Att blogga har blivit riktigt stort !


Godnatt

Anonym..

Du som har en massa åsikter om mitt och Jokkes förhållande kan väl åtminstonde ange ett namn? Tycker det är fegt att vara anonym..

Huvudvärk och rast..

Nu är jag hemma och håller rast, blev en kopp kaffe.. huvudvärken vill inte släppa, så nu har jag tagit två alvedon och hoppas på att den snart försvinner.. Jokke är upp och tränar, hoppas han hinner hem innan jag ska köra ut igen, vill hinna pussa på honom.

Imorgon har jag provet sen ska jag upp och hälsa på farmor och farfar, ska se om Jokke vill följa med för han jobbar kväll imorgon, sen vid sju ska jag och Hanna till ett står vassare och titta på vårens frisyrer och nageldekorationer och lite smått och gott.. det är Tezz som bjudit in oss och det ska bli trevligt : )

nej nu får jag ta och fylla på kaffekoppen sen bege mig ut igen..

Jokke, jag älskar dig så otroligt mycket, som jag ofta säger till dig "jag tror jag är för kär" Nej det kan man inte får jag då som svar.. men jo det tror jag visst.. han är verkligen nummer 1 för mig, ingenting är viktigare än honom. Jag gör allt för honom och jag ser fram emot att dela min framtid tillsammans med honom.


Jag älskar dig.

Gerontologi..

Ja nu kan jag snart allt om gerontologin... det är läran om åldrandet för er som inte vet : )

 Dagens outfit : ) Trots jag haft dem på så har jag sprängandes huvudväk... suck.. nu ska jag läsa lite till sen cykla till jobbet.

Ha en skön kväll.

Trött och förkyld..

Denna ständiga trötthet tar kål på mig.. vaknade halv tolv av att tobbe ringde, och tur var det annars hade jag nog sovit bort hela dagen. Har lite att göra nu innan jag börjar jobba halv fyra. Ska läsa läxa och sånt. Nu kommer snart Jokke hem och håller rast, sen ska jag upp och sola. Så tråkig dag idag, Jokke slutar halv fyra när jag börjar så vi hinner inte ses mycket idag, hatar när det blir så.

Nu är kaffet klart så jag ska ta mig en kopp så jag piggnar till lite

Ha en bra dag så hörs vi senare

Desperate..

Ikväll var det säsongsavslutning på desperate housewives, så frågan är nu vad man ska sysselsätta sig med på tisdag kvällar nu ? Kommer säkert på något..

Blev lite besviken när jag hämtade paketet på ica idag, det var inte min klänning, vilket egenligen var ganska självklart eftersom jag beställde den i lördags men så långt tänkte inte jag innan.. fick iaf handdukarna jag beställt, samt dem bruna dukarna, mina vinröda strumpbyxor och blommorna. Ska ju ha blått i badrummet så det har fått bli att köpa massa nya handdukar då jag bara har svarta och bruna nu. Hittade ett snyggt duschdraperi på ikea igår med, så nu är det bara en matta till badrummet kvar.

Funderar lite på vad vi ska ha för färg i tv spelsrummet, jag skulle vilja ha vitt, för då kan man variera sig i färger.. såfall hade jag tänkt börja med lila och svart, jag tycker det är skit snyggt !! Mörklila panelgardiner och svarta bak, skit fint !! men vi får väl se vad det blir.. är lite sur för jag inte hittat någon gardin till köket, hade tänkt ha någon snygg kappa, vill helst ha panel men Jokke tycker kappa ¨så jag får väl ge med mig med det då...

nu ska jag krypa ner till min lättklädda man i sängen, ha en skön kväll.

Gymnastik avslutning och Julmust.

känner mig lite bättre nu, halsen har gett med sig lite och näsan är bättre.. idag har jag varit duktig och packat en massa, usch här är kartonger och skit överallt, men nu är det inte många dagar kvar och det är skönt !! Sen har jag putsat fönster och det är ju verkligen förjävla tråkigt, nästa gång ska jag anställa en förnsteputsare det får kosta vad det kostar !!

Nu har jokke precis gått upp till gymmet och jag sitter här, ska strax upp till Ica och hämta min kläning och det andra jag beställt :) sen är det avslutning på gymnastiken.

jag är beroende av julmust, jag dricker inte läsk annars för jag tycker det är för sött. Men julmust är ju så gott så det är inte klokt !!!



den 16 är det ett årsedan Krisse lämnade oss, kan inte fatta det. Vad på graven igår och planterade en blomma och tände ett ljus, körde även förbi olycksplatsen.. kan inte fatta det, jag saknar honom så otroligt mycket !!


Förkyld..

I morse vaknade jag och var tokförkyld, så nu sitter jag här och snorar och har tokont i halsen !! Jokke är hemma och håller rast och jag försöker få honom till att köpa nässpray till mig eftersom vårt jobb ligger bredvid apoteket, men nej han bidrar inte till mitt missbruk säger han så jag får väl gå upp själv !!! Jävla karl !! , blir ingen nakentid för honom idag inte..

annars ska jag bara städa och packa, fast först får jag nog ta och vila lite, mår inte alls bra och det är piss..

Klänning  idag kommer min snygga klänning : ) tänker dock ta bort axelbanden så det blir en tubtops klänning.

Jokke, Jag älskar dig så mycket, du är det bästa jag har och nu är det endast 6 dagar kvar tills vi delar brevinkast !! Du gör mig till världens lyckligaste trost du inte köper nässpray till mig !

1 vecka...

Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska flytta!!!.. vi har varit och stor shoppat på ikea idag..

 Tvbänken

 kökslampan
 Byrå vi ska ha i sovrummet
 hyllor vi ska ha över tv bänken

 Vår soffa, detta är trean : )

Det var lite vi handlade på ikea, sen en .massa smått och gott.. hittade skit snygga sänglampor men jag hittade inte dem på bild men det är iaf brun lampskärm : ) Soffan har vi dock inte köpt på ikea.

Ha en trevlig kväll, nu ska vi mysa. Vi båda är trötta efter en lång dags shopping.

Ikea.

Har precis kommit hem från jobbet, ska snabbt in i duschen sen ska vi köra till ikea och shoppa !! Det är nästan det roligaste som finns, skriver mer ikväll.

Älskar dig Jokke

Trött..

Det har varit en lång dag och jag är riktigt trött nu, men allt har gått bra idag och mina flickor var så duktiga så, och självklart alla andra barnen. Jokke och Adam var där och tittade : ) och massa annat folk...

Nu har vi precis ätit och städat undan lite, ska krypa ner i soffan och mysa massor nu. Imorgon jobbar jag till halv två sen ska vi till ikea och shoppa : )

Jokke jag älskar dig så otroligt mycket, du är det bästa som hänt mig, och jag vet du är skapt för mig.

Och du kommer aldrig någonsin lyckas med att sätta din fot innanför vår dörr så bara glöm det.

Gymnastikuppvisning.

Godmorgon, usch vad trött jag är.. Festade hemma hos Tezz och Jonas igår, trevligt. Sen begav dem sig till banken och jag och älskling gick hem eftersom jag har mycket jag ska orka med idag. Och jag säger bara fy fan vilken tur att jag inte följde med, det hade bara slutat illa då. Efter ditt samtal igår Tezz försökte jag övertala Jokke till att åka in haha, men det är tur jag har en man som har lite mer förstånd än mig, Och som han sa det kommer fler tillfälle..

iaf nu har jag tokbråttom, så det är egentligenbara så korkat jag sitter här och skriver... Ska packa ihop alla kläder och allt, sen hämtar mamma mig om en timme, sen börjar allting... Barnen kommer vid halv tolv, sen har vi genrep sen ska vi ledare förbereda allt, sen börjar uppvisningen klockan 17.

Nej nu måste jag sätta igång här..

Ha en bra dag

Rekordtid..

Nu är jag helt färdig, på rekordtid.. kryss i taket !!! Nu ska jag bara plocka ihop allt och lägga ner kameran sen ska vi bege oss till stan. Ska inhandla en klapp till mormor och lite så..

Ni får ha en bra dag så hörs vi senare..

Kalas

Idag är det lördag och det är skönt, sitter och äter bullfrukost nu, Bror är också här.. Ska strax in i duschen sen fixa till mig, ska in till stan och shoppa lite sen på kalas hos Hebba.

Nej nu har jag lite bråttom.

Och bara vänta...


Jokke jag älskar dig.

Du ska behandlas okej ? Tror du på det själv eller? när du stämmer honom, blandar in advoktaer, snackar skit om Tezzs nagelfix och Jonas jobb... som sagt vi vet allting.. så försök inte. Mycket möjligt det går att rätta till synd bara att vi inte tänker ordna det efter ditt beteende. Det är du som valt nivån och nu sänker vi oss precis lika lågt..

Nej nu orkar vi inte bry oss mer om detta, vi har så mycket annat att tänka på. Snart lägenheten, sen tillökning i familjen, kan inte bli lyckligare ! Jag älskar dig så mycket Jokke !!!

ilsk..

Du säger att din bror inte har något med detta att gör och nej visst, men vafan har då Tezz/ Jonas och resten av deras familj då med detta att göra? Vi få reda på allt du säger och gör och som man bäddar får man ligga. Tråkigt att din bror ska behöva ta konsekvenser för ditt handlande men det är så det fungerar. Och ja visst jag är liten och tolv år, men bättre det än att vara fet och polackablond...  Bilderna är borta och det finns inget ni kan göra i det, vi tog bort varenda bild för vi vill inte h något som har med dig att göra, och det var ju synd att det fanns såna bilder men det kunde inte vi hjälpa, som sagt, sånt som händer....

Efterlängtade fredag...

Imorse var jag så trött när klockan ringde så jag vet inte vad.. gick inte upp förräns 06.40 så jag fick stressa lite.. men jag hann i tid, jag fick dock ta bilen till jobbet och det är ju egentligen så onödigt.. har haft en ganska lugn fm, ett städ och lite tillsyner. Har middagar sen promenad sen slutar jag. Då ska jag hem och pussa lite på Jokke innan han börjar jobba halv fyra, sen ska jag ut och powerwalka, träna lite på gerontologin, har prov på tisdag. Ikväll ska jag bort till Jonas och Tezz och äta tacos och titta på idol och mysa med barnen : ) Sen kommer väl Jokke när han slutat, vi är ju lediga HELA denna helgen och det är första gången sen vi träffades, så det ska bli underbart.  Men sen är det full rulle hela helgen, imorgon är det kalas och besök på julmarknaden istan, kvällen ville jag festat men eftersom vi har gymnastik uppvisning på söndag så var det ingen bra idè. Så söndagen kommer jag spendera i sporthallen, från 11.15 till cirka 19.00 låång dag.. men det ska väl gå bra.  Sen på kvällen ska vi bort till Tezz och Jonas och fira andra advent, vi bestämde i söndags att vi ska göra det tilsammans varje advent, mysigt : )

Nu ska jag dricka en kopp kaffe till sen pussa på Jokke sen är det middagar som gäller.

Hoppas ni får en bra dag och en skön kväll, skriver nog lite till innan jag beger mig till T&J

10 dagar kvar..

Mecki troll..

Enligt Jokkes kära mamma är jag lik ett Mecki troll, lika glad och sprallig och söt som dem, vad tycker ni ?



Nu ska jag sova, jobb dag imorgon. Sen ska jag inviga min powerwalks mössa : ) Vi är för en gångs skull lediga hela helgen !!! Det är första gången på väldigt länge. Sov gott mina vänner.


Vackra namn..

Om jag och Jokke får en flicka så enligt namngeneratorn så om det blir en flicka Josefina ,och en pojke kennet. Dock inga namn vi tänker välja, haha men lite skoj att göra testet. Pröva ni med, och skriv gärna resultatet.


http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator


btw, Jenny jag saknar att läsa din blogg...

Mössa inhandlat..

 det blev en sånhär mössa idag.. hatar mössor så det fick bli första bästa tänker dock inte ha den på mig bland folk utan bara när jag är ute och powerwalkar..

Var en sväng och hälsade på Tezz och barnen, fick ett sakna ronja ryck igår så jag var tvungen att pussa lite på henne idag, och självklart Bianca.. Sen gör ju Tezz mycket gott kaffe : ) 
Nu har jag precis ätit kvällsmat, blev ost och skinksallad, skulle kunna leva på sallad det är så gott !!!  Det kändes som provet gick bra, men det återstår att se nästa vecka. Nu håller Jokke på att tvätta för tydligen gör han det bäst, inte mig emot för jag hatar att tvätta. Jag ska in i duschen och köra helkroppspeeling,  clear-up strips och raka benen och sånt smått ocg gott.. sen ska jag mysa ner mig i soffan och sötta igång någon film, ska upp och jobba tidigt imorgon.
Ha en skön kväll.

Kärlek !!

Jag är så kär och lycklig nu så det finns inte ord för det, aldrig trodde jag att jag skulle få uppleva sånhär kärlek. Ni som känner mig och vet hur allt varit mellan mig och Jokke innan, ni förstår ju hur lycklig jag är nu.. och efter den fredagen då vi stod på Annelies parkering och pratade ut, då förstod jag att mina känslor var besvarade, och då kom åter hoppet om att han en dag skulle bli min, sen dröjde det inte många dagar förräns han låg här i min säng så sött och snarkade : ) Sen dess har han gjort det varenda natt.. helt underbart !! Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om honom, jag vet att det är han och jag, och att det är så det ska vara. Ingen av oss har tidigare känt såhär för någon, så vi båda upplever känslor tillsammans som är helt nya, och det är spännande och underbart !! Nu är det bara 11 dagar tills vi flyttar, och det ska bli så underbart skönt, att få bli sambo med honom på papper och sånt !! Vi har ju iof bott tillsammans sen, hmm.. ja 19 september.. men nu ska det bli på riktigt !!!!!! Underbart !!

Nu måste jag kila, det jag ville ha sagt var att jag älskar Joakim av hela mitt hjärta!

Skola = prov...



Om cirka en och en halv timme ska jag köra in till stan, ska skriva provet jag missade den tisdagen jag var sjuk. Känner inte alls för det, jag är ingen pluggmänniska, visst jag fick vg på förra provet men detta känns inte som att det kommer gå lika bra, jag har för mycket att tänka på just nu så det jag läser på det försvinner ut lika fort igen.. men det är väl bara att skriva så mycket som möjligt. När jag är klar med provet ska jag bort till H&M och se om jag hittar en mössa, känner att det verkligen är ett måste att införskaffa nu. Sen ska jag bort till solstudio och sola sen köra hem och hjälpa Jokke att tvätta, så det är vad vi ska sysselsätta oss med ikväll. Sen blir det en del packande, måste skaffa fler kartonger, det går snabbt åt.

Ha en bra dag mina vänner, slängde in en bild på en glad Johanna : ) Inte är det för provet inte.. varför jag är glad det kommer ni får veta så småningom... : )

Hemma igen..

Nu har vi kommit hem igen.. Har haft en riktigt trevlig kväll, trevligt sällskap och god dricka/mat. Smakade den nya x-cidern, fy för tusan så god det var !! Nu ska vi in och köpa ett lager av den cidern : ) Det blev en del drickande för min del, så nu ska vi mysa en massa och ta vara på att jag är en liten vilding just nu : ) Lägger upp bilder på bilddagboken och lite här..

 den nya cidern, skit god !!

 så ska det se ut :)
 och inte såhär haha
 skål..

 Maten..
 Jag älskar dig.

Nu ska vi mysa ner oss, sov gott kära vänner.

Innan bowlingen..

 Ja jag hade tänkt ha min nya svarta klänning men fick ej för Jokke, så det fick bli denna.. blir skumt när man tar bort det röda vid iris. färdig sminkad : )



 Det har snöat mycket på min altan.

Nu kom Sandra. så vi ska köra och hämta Madde sen blir det näsby nästa : )

Ha en skoj kväll !! Det ska iaf jag : )

Så..

Nu har vi precis fikat lite, kaffe och macka. Ska ju äta sen vid halv åtta tiden. Känner att jag kan det mesta av läxan så nu ska jag in i duschen sen hitta något att klä min vackra kropp med. Slänger in någon bild här innan vi åker, sen blir det säker massa kort som tas ikväll : )

Ha en skön lilördag : )

Bowling och läxläsning.

Idag steg jag upp vid halv sju, fixade till mig och körde bort till jobbet. Gick in och satte mig vid gruppen, fick min lapp om vilka jag skulle till idag, suckar lite lätt då jag har ett stort prov i skolan imorgon som jag hellre hade pluggat till. Då helt från ingenstans kommer Britt och frågar om vi behöver hjälp med något idag för hon har en personal över, perfekt tänker jag, då kan jag gå hem och plugga. Så jag hämtade tröjorna som jokke beställt sen körde jag hem.. Ser han ligga och sova så sött i sängen, jag känner mig ovanligt pigg.. så jag kryper ner till honom och myser lite sen sätter jag igång vänner.. tittar nog två avsnitt sen somna ja med gott. Vaknade sen vid halv tolv, suck.. sov alldeles för mycket, men det behövdes kände jag.. så nu har jag precis ätit gröt och druckit en kopp kaffe, Jokke har ätit lunch.. haha det är lite så här hemma..  Nu ska jag iaf spendera resten av dagen åt att plugga på mitt prov jag har imorgon em.

Ikväll ska vi iväg med jobbet och bowla, sen blir vi bjudna på mat efteråt. Förra året hade jag jätte trevligt och det blir det säkert i år med. Och jag har ju sovmorgon imorgon så det kan bli lite öl och cider som slinker ner.. Jokke får köra ikväll : )

Jokke är för knas, han satt och tittade på mig precis och sa "du har fina armar" haha precis vad man vill höra från sin pojkvän, tur för honom att jag älskar han så mycket !!

Vi hörs senare.

bilder från dagen..

 dagens outfit till gymnastiken, iof inte så bra byxor när man ska göra handvolter men dem andra fryser jag i.. lite skum blick med skit i det : ) ögonen blev konstiga för jag tog väck det röda... hmm..

 va är en bal på slottet?

Måste springa nu, hörs senare

Haha en LITEN lista

1. Din bästa egenskap: Omtänksam.

2. Din sämsta egenskap: argsint.

3. Husdjur:  har inget.

4. Favoritglass: Ben & Jerry's new york super fudge.

5. Hårfärg: Brunt med lite rött i.

6. Gillar: Jokke.
7. Favoritmat: Tacos.

8. Favoritdrink: Rosa pantern.

9. Musiksmak: Radio.

10. Senast köpta skiva: Oasis till Jokke

11. Bästa låten i världen: Bara du med Lasse stefanz

12. Skriver du dagbok? Jag bloggar...

13. Vad ville du bli när du va liten? Frisör.

14. Blev du det? Nej, men än är det inte ett dött  lopp.

15. Har du någon nojja? Nej inte vad jag vet..

16. Känner du en mytoman? Ja, det gör jag.

17. Hur tidigt stiger du upp? Beror på när jag börjar jobba, eller om jag är ledig och så.

18. Vad ska du göra ikväll? ha gymnastik och sen mysa med Jokke.

19. Hur många syskon har du? 2 brödrar.

20. Vad gör du nästa år? Förhoppningsvis något kul !

21. När skaffar du barn? Snart hoppas jag.

22. Skulle du göra abort om du blev gravid? Väljer att inte svara på det.

23. Har du utländska föräldrar?  nej.

24. Vad har du ont? i ryggen.

25. Vad tycker du om idrott? fotboll är skoj.

26. Gillar du musikaler? mycket, och storfavoriten är såklart mamma mia.

27. Hamburgare eller sushi? Hamburgare.
28. Vad har du IG i? gymastik ironi det.

29. Vilket museum var du på senast? var nog när jag gick i skolan, så det minns jag inte.

30. Har du piercing? Ja, två i tungan, naveln, näsan och läppen har dock inte dem i.

31. Har du tatuering? Ja, en på handleden, en på ankeln, en på magen och en i svanken.

32. Var du glad igår? Ja

33. Kaffe eller Te? Kaffe.

34. Hur många har du kysst? Bra fråga...

35. Person som du alltid kommer vara kär i: Jokke, 

36. Barnprogram du avskyr? kan inte komma på något nu..

37. Du ångrar att du inte...: träffade krisse dagen då vi skulle gjort det.
38: Du var___ när du förlorade___:  haha det du..

39. Använder du nässpray? är beroende..

40. En låt du önskar att just DU hade skrivit: "du är allt"
41. En sak du stulit från en kompis? Godis.

42. Hur ofta dricker du läsk? Väldigt sällan

43. Könssjukdom: Aldrig haft någon.

44. Beskriv dig själv med 3 ord: Omtänksam, kärleksfull, rolig.

45. Har du nån gång varit deprimerad? Ja.

46. Vad har du för humor: Skrattar åt det mesta.

47. Har du fått vänner via WEBBEN? Ja.

48. Drömmer du? Ja.

49. Har du investerat pengar? Ja.

50. Har du mycket pengar på banken? Tillräckligt : )

51. Drömresan skulle vara att åka till: Paris

52. Din högsta önskan: Att leva lyckligt och få ett kärleksliv.

53. Har du besökt nått nöjesfält? Ja.

54. Vågar du åka dom hemska karusellerna? Ja.

55. Dusch eller badkar: Dusch.

56. Vad anser du om kungahuset: Intresserar mig inte så mycket för det.

57. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Det beror väl på, ibland kan det vara spännande.

58. Har du varit på festivaler? Nej.

59. Gillar du att betala räkningar? Det gör väl ingen?

60. Skulle du bli förolämpad om din partner tillfredställde sig själv? Nej, bara jag får titta på.
61. Favoritfärg? Brun.

62. Hur ofta dricker du alkohol? När rätt tillfälle ges.

63. Vem fixar din dator om du får problem? Jokke.

64. Vad anser du om värktabletter? Tack gud !

65. Tror du att det finns kräkmedel i systembolagets sprit? Vet ej..

66. Trodde du på tandfen när du va liten? Nej det gjorde jag inte.

67. Hur mycket vatten har du druckit idag? 4 st

68. Om du skulle gett mig en present nu vad skulle det varit? En puss

69. Köper du blommor? Ja, senast häromdagen till Jokke.

70. Gillar du att fiska? Ja, det är riktigt mysigt.

71. Vad missar du aldrig att göra? Sminka mig och borsta tänderna.
72. Lånar du ut pengar? Ja.

73. Vilken julmat är den godaste? Janssons, brunkål och prinskorvar.

74. Önskar du att du var någon annan ibland? Nej, kanske skulle varit kul att vara någon kändis för en dag men inte en längre tid.

75. Vad skulle du aldrig göra? Mörda någon.

76. Om du ska ge bort blommor, vad väljer du då? Röda rosor.

77. Vill du gifta dig? Ja om det känns rätt, inte bara för sakens skull.
78. Säger du chokladboll eller negerboll? Negerbulle.

79. Hur ofta sitter du vid datorn? Ett par gånger om dagen.

80. Är du romantisk? Lagom tror jag, beror på vilket humör jag är på. Oftast har jag något i baktanke : )

81. Vilken person beundrar du mest av alla? Min mormor.

82. Pratar du ofta i telefon? Nej skickar hellre sms.

83. Vad heter ditt barn/dina barn? Har inga barn än.

84.  Vad ska dina barn heta? Det tänker jag inte berätta : )

85. Gillar du killar med hår på bröstet?  En viss mängd

86. Bärbar dator eller stationär? Just nu bärbar.

87: Hur ska ditt bröllop se ut? hemlis : )
88. Tycker du det är roligt att fylla år? Ja, allt kretsar ju runt mig den dagen :)

89. Minns du din första kärlek? Ja.

90. När va du hos tandläkarn sist? Ett par månader sen.

91. Vad säger du när du svarar i mobilen? "Hej det är Johanna"

92. Du har råkat tjuvläsa din killes sms från en annan tjej vad gör du? Frågar honom vem hon är och så..

93. Hur många köttbullar lägger du upp på din tallrik? 3-4 st

94. Korv i bröd, vad har du på den? Ketchup och senap.

95. Har du någonsin skolkat? Många gånger.

96. Tycker du det är ok att killar använder smink? Bara dem inte ser sminkade ut.

97. Tuggar du tuggummi? Ja.

98. Långt eller kort hår? Kort.

99. Hur brukar du ha håret? Sidbena
100.När var du hos doktorn senast? Några månader sedan.


14 dagar ett år sedan..

Om 14 dagar är det ett år sedan jag fick samtalet som förändrade mitt liv totalt, som fick mig att bryta ihop totalt, och känna mig helt tom. Det var då jag fick beskedet att Krisse varit med om en bilolycka och lämnat detta liv. Att jag aldrig skulle få höra hans röst, aldrig få se honom igen, aldrig få ett sms från honom.. aldrig aldrig.. nej det är inte sant.. inte krisse inte han !!!!! Han var ju ja, han var min första kärlek, mitt längsta och mest seriösa förhållande, ja han var en väldigt stor del i mitt liv. Och nu finns han inte mer, snart ett år har gått och jag kan fortfarande inte förstå det, jag vill inte göra det heller. Än idag väntar jag på att han ska skicka ett sms. Det gör så ont att han är borta.. går inte en dag då jag inte tänker på honom, hans familj och hans son. Beundrar deras styrka. Och dem kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, precis som Krisse.

Nej nu blev det jobbigt här så nu får jag sluta.. Ville bara mest skriva av mig lite.. Tycker ju inte om att prata om detta för då förstår jag det mer, därför känns det skönare att skriva av sig lite.

Ta vara på era nära och kära, ni vet inte hur länge ni har dem hos er.


Jokke, Tack för du stöttar mig när jag behöver gråta ut, och tack för jag får uppleva alla känslor tillsammans med dig, och tack för du är så förstående. du är min bästa vän min livskamrat.

prov och redan hemma : )

Är precis hemkommen från skolan, fick sluta direkt efter vi skrivit provet, skönt. fikade lite innan vi åkte hem, en kopp kaffe och kalkonsmörgås. Så nu är jag mätt och belåten. Ska plugga inför provet på torsdag nu. Sen ska jag umgås med Julia i em : ) ikväll är det åter dags för gymnastiken, sista gången innan uppvisningen.

Jokke, jag älskar dig så mycket.
Vi hörs senare

irriterad på sjukvården..

ringde precis till vårdcentralen här i tollarp, fick prata med en sjuksköterska och jag berättade hur jag mådde och så.. som svar får jag "ja du får komma upp till öppna mottagningen imorgon mellan 10.30 - 11.30" då säger jag att jag är i skolan och har ett viktigt prov så jag kan verklgien inte det, nej då säger hon att jag får åka in till akuten ikväll för jag ska inte vänta med att kolla upp det... då undrar jag varför i hela friden jag inte kan få en tid imorgon em? Jävla piss sjukvård !!! blir lika arg alltid, inte konstigt man drar sig för att gå dit...


nu har jag pluggat en hel del, huvudvärken är värre nu så jag tänkte vila lite. Sen kommer snart Jokke hem, ska bort en sväng till lägenhten sen, blev inget av det igår. Nu ska jag beställa lite smått och gott från jotex.

hörs sen

Lista..

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? - "Godmorgon snygging"
2. Hur mycket kontanter har du på dig? - Inte mycket, handlar alltid på kortet.
3. Vilket ord rimmar på "test"? - Fest!
4. Favoritplanet? - Jorden..
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? -  Tobbe
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? - No one med alicia keys
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu? - Linne..
8. Sätter du etiketter på dig själv? - Nej..
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? - Har inga skor nu..
10. Ett ljust eller mörkt rum? - Ljust
11. Vad gjorde du vid midnatt? - Sov..
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? - Jag kommer om tre minuter.
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? - malmö tror jag..
14. Vilket uttryck använder du mest? - Bra fråga det..
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? - Jokke
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? - Allan..
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste dagarna? - Inga..
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? - Inga..
19. Vilken ålder har varit bäst hittills? - den jag är i nu.
20. Din värsta fiende? - Har väl ingen direkt, men några man tycker mindre om
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? - Jokke..
22. Vad var det senaste du sa till någon? - "Jag älskar dig"
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga? - En miljon dollar
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? - Kanske
25. Senaste låten du lyssnade på? - Mamma mia the winner takes it all

Powerwalk och sola..

Godmorgon.. idag har jag fått min efterlängtade sovmorgon !! Och det var skönt.. tråkigt bara att jag vaknade med en hemsk huvudvärk. Har precis tagit två alvedon och hoppas på att det snart släpper. Väntar på att kaffet ska bli klart sen ska jag ge mig ut på en powerwalk, sen ta en sväng inom solariet och sola lite, var alldeles för längesen sist. Sen blir det hem och läsa läxa resten av dagen.. mindre roligt men ett måste. Jokke jobbar lång dag idag och det är inget kul alls.. men jag har ju honom hela kvällen så då får jag pussa på honom. Jag älskar honom så otroligt mycket, han är verkligen det bästa som hänt mig.

idag är det exakt 14 dagar tills vi flyttar !!!!!

Nu kommer snart Jokke hem och håller rast, jag skriver mer senare.

Ha en skön dag.

RSS 2.0