Nej Johanna..

tänk om du ställt till det för dig igen ?! Helvetes jävlar såfall !!!

Fy fan vad duktig jag är..

Idag börjar hårbantning och det blir tufft nu i två veckor.. Men det är härligt.. Har hållt dieten idag och det känns kanon : ) Dock har jag varit på toa stup i kvarten men det är det värt. Har powerwalkat två små runder idag då jag inte hunnit mer eftersom jag varit i sibbhult sen hos Martin och tittat på vänner och en av mina favorit filmer (A walk to remember) ni som inte sett den måste bara göra det. Så gripande.

imorgon är det åter skola, ska upp 06.00 så jag hinner powerwalka innan frukosten, känns så underbart skönt att komma igång igen. Sen gymnastik imorgon kväll..

Nu ska jag lägga mig och läsa färdigt min bok.. Brukar inte läsa böcker men vår kära lärare gav oss det i uppgift som vi sen ska få frågor eller något.. Jag valde en bok som heter "flickan med de röda skorna" Handlar om en liten flicka som är 3 år gammal och drabbas av cancer, sen får man följa hennes liv in i det sista. Hennes mamma skriver som en dagbok. Riktigt bra bok men verkligen gripande.. har gråtit mig igenom halva boken.. Usch vilka hemskheter det finns.

Skulle varit kul att veta vilka som läser, så ni får gärna kommentera : )

Kram på er och Godnatt.

Sibbhult..

Idag ska jag köra till sibbhult till Krisses grav sen hälsa på hans föräldrar.

Har precis vaknat och ska upp och sola lite sen ut och powerwalka en sväng :)

Ha en bra dag mina vänner.

Skönt...

Känner mig mycket bättre ikväll och det känns skönt.. Blev inte så mycket shoppande på Eko för min del, lite shampo och tvättmedel och sånt bra och ha : ) Men det var trevligt med en liten utflytkt med mormor. Blev en lagom promenad med Leo, hade oturen att det börja regna direkt jag tagit på honom kopplet, men det vara till att bita ihop och börja gå.. Var tvungen att gå hem till Jörgen och hämta huvudnyckeln till gymnastiksalen eftersom jag har första gruppen nu.. och det startar imorgon, längtar verkligen efter barnen : ) och det är alltid spännande att se nya ansikten.  Nu ska jag göra klart den sista läxan sen lägga mig i soffan och mysa med Henrik.

Ha en skön kväll.

Eko..

Har nyss tittat på reprisen av våra bästa år, ska in i duschen sen cykla bort till mormor. Ska följa med henne till Eko, alltid lika kul där : ) Sen i em ska jag ut och gå en långpromenad med Leo, ikväll blir det läxläsning.. Känner mig lite bättre idag och det är skönt.. får väl se hur länge det varar..

Ha en bra dag mina vänner.

RSS 2.0