Wordfeud

Farligt farligt, men härligt härligt :) fler som fastnat i wordfeud träsket? Det är så roligt!! Nu ligger jag i sängen och somnar Neo, måste hålla på med mobilen annars somnar jag och det hinner jag inte med. Har tvätt att vika, gardiner som ska strykas och en diskmaskin som ska tömmas. Imorgon ska jag och Mio prova på babyrytmik, ska bli riktigt skoj. Förhoppningsvis kommer Lina och Hjalmar också dit. Hoppas ni alla haft en bra dag! Kramar


Onsdag mitt i veckan.

Hej alla! Då har halva onsdagen gått. Neo har varit på dagis och då tog jag och Mio en långpromenad. Nu myser vi i soffan. Jokke ska strax iväg med brandkåren och kommer inte hem förräns sent ikväll, lite tradigt. Men vi ska nog kunna ha det mysigt ändå. Hörs kanske senare.


Provar appen

Nu har äntligen blogg.se släppt sin app, kanske kan försöka bättra mig lite med bloggandet. Om det är någon som fortfarande läser?


Mio min Mio <3

img_5687 (MMS)

Mio min Mio <3


Skoj med fingerfärg <3

img_5849 (MMS)

Skoj med fingerfärg <3


Godmorgon måndag! Idag sov Neo till över 8...

img_1269 (MMS)

Godmorgon måndag! Idag sov Neo till över 8! Självklart sov Mio oroligt så jag fick inte sova spec bra men skönt att ligga och dra sig :) nu ligger Neo och tittar på Traktor Tom, ska strax upp och fixa frukost men först mysa lite till med mina underbara pojkar. Önskar er alla en bra dag! Kramar


Underbart väder!

Jag vill ha massa pengar, tänk om man kunde handla allt man velat :) Hade dock bara blivit massa till barnen har jag en känsla av. Det finns ju inget roligare och bättre att lägga pengarna på!

Idag har det varit underbart väder, kändes som mitt i högsommaren. Har varit ute en sväng i trädgården, Neo lekte lite på lekplatsen sen gick vi till floraparken och matade ankorna samt åkte lite kana. Efter det gick vi hem till mamma där vi grillade och åt äppelpaj, en riktigt lyckad dag.

Imorgon börjar Jokke i hemtjänsten igen, lite blandade känslor här hemma. Men det blir säkert bra.

Nu ska jag byta blöja på Mio sen blir det sängen, natti!


Jag är så oehört glad över att jag kan amm...

img_9171 (MMS)

Jag är så oehört glad över att jag kan amma, det är inget man ska ta för givet. Mio går upp jättebra i vikt och hon på BVC säger att jag har grädde i brösten, känns bra :) finns INGET mysigare! <3


Det är okej att känna.


Förkyld lördag

Igår hade vi en mysdag, massa mys på morgonen sen framåt em körde vi in till stan för att fixa lite ärande, det blev inte riktigt som vi tänkt men det får lösa sig på annat sätt.

Kvällen spenderade vi hemma hos Desiree, Simon & Vilmer. Desiree hade gjort sin goda kycklinggryta och Simon bjöd på vitchokladmousse med hallonsås till efterätt. Sen massa kaffe och godis. Mätta och belåtna blev vi :) Hade lika trevligt som alltid med dem och pojkarna var helvilda. Vilmer han är så duktig på att prata, så otroligt söt är han.

Idag vaknade Jokke dunderförkyld och med feber så vi fick ställa in kvällens planer som var att umgås med familjen Kindvall och Rönn. Får ta det en annan kväll ist. Så här blir det en lugn dag och kväll. Just nu sover alla pojkarna och jag fixar undan lite här hemma och färgar håret. Ska gå ut en sväng sen när Neo vaknat så han får leka av sig lite.

Nej nu ska färgen sköljas ur. Trevlig lördag önskar jag er alla!


Två av mina älsklingar <3

img_5831 (MMS)

Två av mina älsklingar <3


RSS 2.0