Svenska spel

Usch vilken dag det varit idag.. riktigt hemskt. Men nu är jag hemma och har gjort klart provet för svenskaspel, så nu ska vi strax äta sen blir det soffan för resten av kvällen, måste bli av med huvudvärken !! På torsdag ska jag ringa och se om jag får tid till någon läkare för jag står inte ut längre.

Torsdag är jag som sagt ledig och då blir det ev stranden, på kvällen ska vi till hörbymarknad. Sen fredag är jag också ledig och då blir det säkerligen stranden eller badet.

Nej nu ska jag duka, Jokke har lagat spagetti och köttfärssås.

Allsång på skansen ikväll !! Älskar det !!


Ont

Idag är jag trött och har en huvudvärk som inte är av denna värld, helt sjukt ont har jag. Helvetes dag kommer detta bli !


Älskar min Jokke !!

Sista lediga dagen.

Ja sen imorgon återgår jag till jobb. Därför ska jag vara ute HELA dagen!! Ska upp till Ica nu och köpa lite god frukt att ha med mig till badet, och bre lite mackor att ha med. Jokke jobbar idag och jag vill inte åka till stranden då jag är lite öm i kroppen så jag tar badet istället, mycket varmare i vattnet sen har jag inte träffat lillebror på hela helgen och jag saknar honom.

Denna helgen har varit helt underbar!! Igår kväll tittade vi på Transformers och den var bra, jag har dock inte sett ettan och enligt Jokke var den bättre. Men vi hade riktigt mys.

Förresten så tror jag vår bebis gillar lasse stefanz, för den rörde sig riktigt mycket hela kvällen och sparkade och hade sig : ) Och nu "vaknade" den nog precis fick ett par kraftiga sparkar.

Nej nu får jag ta tag i denna dagen med, hoppas ni får en skön dag!

Smultronställe !

Vilken kväll det var igår !! Vi kom dit lagom till halvtio, mycket folk och kalas väder. Stod framme vid scenen hela kvällen och Olle jönsson kom fram till mig två gånger och lät mig sjunga, helt sjukt roligt !! Sen tog jag självklart ett foto på oss. Sjöng och dansade och hade så fruktansvärt roligt !! Spelade in massa låtar på kameran men vi stod för nära så ljudet blev inte bra, lite synd. Men fy fan vilken kväll, vi längtar redan tills nästa !!


 En överlycklig Johanna och Olle Jönsson !!

Idag har vi varit i ravlunda och badat, Jokke visade sitt smultronställe och jag kan ju säga att nu är det även mitt, helt underbart var det. Lite kallt i vattnet bara, men så fint där är !!! Hädanefter blir det dit vi åker, nu bojkottar vi åhus !!

 Jokke solar

 precis badat
 Jag också : )

 Kärlek

 : )

Ikväll vill jag grilla, men Jokke vill på bio. Så det blir att vi gör det. Nu har vi ätit jordgubbar och ska vila lite, båda är helt slut..



Hoppas ni haft en bra dag.

Världens bästa kväll !!

Fy fan vilken kväll igår!! Helt klart världens bästa !!

LÄgger in bilder och sånt sen, nu ska vi till stranden.


Ha en underbar dag !!

Stranden,värestorp.

Efter jag skrivit klart min inlägg vek jag klart tvätten sen gick jag och vilade en timme. Vaknade av att Tobbe ringde. han lämnade av Sara här då han skulle iväg, då bestämde vi oss för att åka till stranden och det var riktigt skönt. Jokke slumrade till så jag fick väcka honom så han inte skulle bränna sig. Vi hade med oss vatten och honungsmelon och jordgubbar, så gott !! Självklart blev det glass innan vi åkte hem, prövade viol idag och den var riktigt god !! Jokke och Sara gjorde sig roliga att jag spillde på mig, men strax efter ser jag att dem båda gjort samma sak, haha som vi grisade oss.

Nu är vi precis hemkommna och Tobbe har nyss hämtat Sara. Vi ska ringa och beställa mat nu snart sen får vi fixa till oss, kör mot värestorp halv nio.

Pizza nu !

Älskar min underbara Jokke !!

Vart är solen ?

Jokke väckte mig halv nio, lagom trött var jag men fick glatt gå upp. Klädde på mig sen gick vi ner till affären för att köpa frallo, insåg ganska snabbt att det inte var något strandväder idag så vi köpte bara frallor till frukost. Blev lite små sur för jag behövde gå upp så tidigt när vi sen ändå inte ska till stranden, så typiskt att det är sånthär väder.

Nu viker jag tvätt, sitter i bikini och väntar på att solen ska komma fram sen kör vi direkt till stranden. Men vi har säkert sån otur idag när vi båda är lediga att det inte blir någon sol. Får väl ta och sova lite sen då för jag är sjukt trött.

Det gör lite småont när bebis sparkar och jag sitter ner.. och det roliga är att "han" sparkar mest nu på fm när jag sitter, sen resten av dagen är det ganska blandat. Men jag älskar att känna sparkar då vet jag att allt är bra : )

Ikväll är det LASSE STEFANZ i värestorp, och stackars mamma har brutit tån så hon kan nog inte dansa så mycket. Sån otur.

Nej nu får jag fortsätta med tvätten.

Förresten, vi tittade på "Vi hade iaf tur med vädret igen" igår, den var knappt godkänd men vi allt ett par skratt.

Trevlig dag.


Som jag /vi längtar !!

Tills allt ska inhandlas till bebis. Första plagget köpte vi efter ul. Sen nu väntar vi.

Lite saker vi ska bla inhandla är


 Denna vagnen ska vi ha

 Denna spjälsängen

 Skötbord

 Babygym


Och massa annat smått och gott, jag är förälskad i laban så det kommer bli massor med labankläder och självklart mössor och gulliga tossor. Som jag längtar tills vi ska handla allt och tills vår bebis kommer !!

125 dagar till bf

Vecka 23: 25 jun - 1 jul 2009

Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Från Familjeliv.

7-1

Ja så slutade Matchen, Huaröd vann ganska stort dvs. Jokke spelade bra, han är så duktig. Och fruktansvärt snygg i sina matchkläder, mums !! Tina kom och höll mig sällskap med, trevligt att slippa sitta själv och titta.

Jobbedagen har gått bra, var lugnt fram tills cirka tre sen kom det en del kunder så då fick vi ha två kassor öppna.. men det har knallat på bra. Dock har jag varit fruktansvärt trött hela dagen, och nu ikväll började huvudvärken komma igen, vilket jag inte saknat.

Nu ska jag duscha sen lägga mig och sova, imorgon hár jag sovmorgon. Jobbar 12-20.15

Godnatt

trött som jag vet inte vad..

Jag sover så dåligt på nätterna, sen alltid när Jokke ska upp tidigare än mig vaknar jag av hans alarm sen kan jag inte somna om. Är sjukt trött idag och det väntas lång jobbdag sen ska jag titta på fotbollsmatch, blir sängen tidigt ikväll !!

Ha en bra dag !

Älskar att vara gravid och min kropp.

Just nu älskar jag att vara gravid, än så länge har jag bara fått bröst och mage och det är precis så jag vill ha det, anledningen till att jag vet det är att jag inte gått upp mer än 2 kg plus att jag kan ha mina gamla byxor förutom vid mage, men visst jag har säkert lagt på mig lite på rumpa och så med, men jag älskar min gravidkropp, jag vet att det kan vända väldigt fort men jag njuter av det massor !! Sen att jag har en vild bebis som sparkar allt kraftigare för var dag som går det är så underbart! Det går verkligen inte att beskriva denna känlan, jag minns när jag satt där med mitt positiva test och längtade tills detta, nu är jag här.. och var dag som går är en dag närmare tills vår bebis kommer. Jag längtar så enormt mycket tills oktober !!

Nu ska jag sova !!


DUMMA DUMMA DUMMA JOHANNA

Nu har jag tokont i magen bara för jag åt den jävla glassen, det är inte värt det, och när ska jag lära mig?! DUMMA DUMMA DUMMA JOHANNA !!


 Glassjävlens fel !! Trots där fanns laktosfri glass köpte jag mitt dummanöt vanlig för där var ingen laktosfri som verka god !! Dumt, MYCKET dumt val !!

Strandad val.

Underbara dag !! Har varit nere på stranden i åhus hela dagen, legat och stekt och badat, helt underbart. Hade massa gott med, melon, jordgubbar och baguetter med massa gott på !! Skulle kunna bosätta mig på stranden, det är så skönt !! Men jag tror jag bränt bröstet för jag är riktigt röd och det känns som jag kokar, trots jag smörjt in mig bra idag. Men det var ju första stranddagen och då ska man ju vara lite försiktig, solen tar ju alltid bäst vi saltvattnet. När vi var färdig badade och solade så gick vi upp och köpte glass vilket är en självklarhet när man är i åhus.

När vi sen var i Tollarp ringde Bror och ville bjuda på mat, vilket passade mig utmärkt då Jokke jobbar kväll, så jag lämnade av folket jag hade i bilen sen begav jag mig mot bror och Sara, dem bjöd på Lövbiff, potatisgratäng och rödvinssås, riktigt gott !! Efter vi ätit körde vi upp till Pappa för att bada i hans pool, men när vi kom fram så insåg jag att jag glömt mina badkläder i bilen så jag och Sara doppade bara fötterna men Tobbe simmade lite : ) Sen körde vi hem och nu har jag precis duschat av mig all sand från dagen.

Ska klä på mig sen invänta att klockan blir kvart över nio, ska gå ner och möta Jokke på jobbet så jag får mig en kvällspromenad.

Imorgon är det jobb mellan 09-18..

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll.


 Gottar sig

 underbart gott !!

 gott

 snygg frisyr man ligger inne med efter en dags solande..

Stranden idag !!

Precis hemkommen från stan, väntar in Julia sen ska vi bort till Ica och handla lite fika. Sen bort och hämta Mamma och Lillebror sen kör vi till Åhus för att steka !! Underbart härligt ska det bli.

Ha en kalas dag i det underbara vädret !!

Vad i helvete!! Har dem inga föräldrar som kan sätta stopp för sånt?!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9251938


http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9329951

vilka är ni?

Idag har det itne alls varit kul att jobba med tanke på vädret, men imorgon är jag ledig. Ska till läkaren klockan nio sen hem och hämta upp Julia sen bort till Mamma och fixa fika sen beger vi oss till åhus, ska steka på stranden !! Så skönt ska det bli.

Nu har jag och Jokke precis ätit lövbiff med potatis och grönpepparsås, inte fel att få lagad mat när man kommer hem från jobbet, jag har världens bästa sambo !!

Bebisen har varit en riktig buse idag, ibland kommer "han" åt där det gör lite ont, men det är så mysigt och fantastiskt att ha ett växande liv i magen.

Har precis titta på allsång på skansen, jag älskar det !! Måns sjöng en kväll i juni som är en av mina favoritlåtar och då höjde jag så grannarna med skulle höra, kalas bra : )

Nu ska jag in i duschen sen blir det mys med min älskade sambo !!

Puss och Kram

Går in i vecka 23 imorgon.

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 23 jun 2009.
Din graviditet startade Tors 22 jan 2009.
Din menscykel är ca 30 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 5 feb 2009 (ägglossningen).
 Du är på dag 153 av 280. (54,6%).
Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 5 fulla dagar (v21+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 28 okt 2009
Du har 127 dagar kvar till beräknad förlossning.

Jobb

Känns inte alls roligt att jobba idag när det är sånthär fint väder, med det är inte mycket att göra åt. Jobb mellan 14-20.12

imorgon är jag ledig och då vill jag till stranden, ska se om jag kan ändra min läkartid tills på morgonen istället annars får jag hoppa stranden.

Någon som vill hjälpa mig att fixa min blogg? Är riktigt trött på den nu..

Ha en bra dag i det underbara vädret !


Lotta på Liseberg

Var som sagt hos tandläkaren idag, inga hål vilket var skönt. Gick sen ner till badet där Mamma och Adam var, efter jag varit där i 10 min kom Jokke med. Sen solade vi och badade en massa, riktigt skönt !! Tobbe och Sara kom med ner en sväng, riktigt trevligt. Men Jokke är illröd på ryggen så han kommer säkert få ont när vi lägger oss sen, stackare.

Efter vi badat och kommit hem kom Sara och Tobbe upp hit och åt Pizza, eller ja Jokke åt sallad då det är måndag idag.

Nu ikväll har Julia varit här. vi har ätit melon och tittat på Lotta på Liseberg. Var ingen direkt höjdare, tycker mycket bättre om Allsång som börjar imorgon, men typiskt nog jobbar jag till kvart över åtta så jag missar det. Men jag har sovmorgon och det är riktigt skönt, sover så dåligt på nätterna så jag behöver mina sovmorgnar.

Idag har bebis sparkar mycket, "han" blir allt med vildare för var dag som går och det är så mysigt. Längtar så tills oktober.


 Lotta på Liseberg

 Gott !!

 Nyponsoppa med mandelbiskvier


Nu ska jag mysa med min Jokke


Tandläkaren

Idag ska jag till tandläkaren sen bort till badet och steka. Får passa på när man är ledig.

skriver mer senare.

Kärlek !

 Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till dig, du är det bästa som hänt mig. Du får mig att känna känslor jag inte trodde fanns. Snart blir vi två tre och vi får en liten att skämma bort med all kärlek, att skapa en familj med dig är det bästa som hänt mig! Jag älskar dig min Jokke.

Marängsvis

Usch vad trött jag var i morse när klockan ringde, två sena nätter på rad det ger en "baksmälla" så dagen på jobbet har varit seg och jag har itne varit på mitt bästa humör, ville mycket hellre ligga kvar i sängen och mysa med Jokke. Men ikke, här ska det jobbas..

Nu har vi precis ätit pastasallad och till efterätt blir det marängsvis : )

Jag förstår inte, när "våra" kunder fick veta att vi skulle ta in arlas mejeri sortiment blev det massa liv, kunder som skulle sluta handla hos oss etc, men nu när vi har det och har rabatt kuponger då handlar dem en massa, att folk orkar vara så snåla?! Suck.. det är väl bara för jag är emot arla, jag tycker ju vi ska bidra och försöka behålla skånemejerier så länge iv kan.. men alla har vi olika uppfattningar.

Gårdagen, ja vi hade riktigt trevligt hos Annelie, men venestad var väl ingen hit, jag tycker verkligen det suger att vara nykter bland fulla folk, usch för det. Så jag hade ju inget vidare kul, men Jokke hade och det är viktigast för mig : )

Lägger upp bilder imorgon då jag ska spendera resten av min kväll med att mysa med min sambo, har knappt fått göra det idag.

imorse när vi låg och mös fick Jokke känna två jätte starka sparkar, sen när jag lägger handen på magen då blir det lugnt, direkt Jokke lägger den börjar "han" buse..

Nej gott folk, lite kommentarer hade inte varit fel.

Natt natt..

Storstädning.

Nu har vi storstädat här hemma, har bara tvätten kvar vilket är det tråkigaste. Jag HATAR verkligen att vika tvätt.

I förmiddags när vi låg och mös i sängen kände Jokke två jätte starka sparkar, det var verkligen underbart att se hur hela han lös upp. Vår lille är en vilde som sparkar och har sig, och det är så mysigt !!

Nu ska vi äta lite, orkar inte laga mat så det blir pizza. Efter blir det dusch och sånt, ska till Annelie klockan 18.

 Magbild v.21

Detta är uppföljaren av Perikles låt "Var ska vi sova i natt" "Vi sover ännu tillsammans"


Från Familjeliv.

Vecka 22: 18 jun - 24 jun 2009

Kroppen: Vissa MVC håller ett sk. informtionsmöte för gravida runt den här tidpunkten. En dietist brukar gå igenom vad man bör äta och vad man ska undvika, men man brukar få en broschyr hemskickad redan i början av graviditeten så att man inte äter något skadligt. Arbetsterapeut och sjukgymnast brukar också vara med på mötet och informera om hur man kan lindra besvär från rygg och bäcken. Man kan t.ex få hyra ett stödbälte för att minska bäckenbesvär.

Barnet: Från och med den 22:a veckan kallas det lilla livet "barn" istället för "foster". Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Barnet dricker och kissar som en del av fostervattnets rening

midsommardagen - venestad

Gårdagen var mycket trevlig, när vi kom ut till tydinge dukade vi direkt upp maten, dem andra hade redan ätit. Jokke grillade kött men jag åt självklart sill och potatis, så jävla gott var det !! Jag märker nu att jag börjat äta mer än jag brukar, även Jokke kommenterade det, men det är ju bra då jag varit lite "klen" med det innan. Var uppe lite vid dansen och Jokkes kusin Malin sjöng för alla uppe på scen, tänk vad alkohol kan göra. Jag stod mest och tittade på Livius, tänk att om 4 månader har vi en egen bebis, så underbart !! "Han" sparkade massor igår och höll på långt in på natten, det blir alltmer för var dag som går och jag känner mer intensivt. tillbaka till midsommar, ja jorgubbar och massor med tårta åts det, jag nöjde mig med jorgubbar då jag verkligen älskar det. Och vi har två liter med oss hem då vi köpte för mycket, så det ska jag äta till frukost. Sen framåt natttimmarna så började det regna så då satt vi oss inne i förtältet och drack kaffe och jag åt chips : )  Var hemma vid halv tre inatt, lagom trötta.



Idag är det venestad, förfest hos Annelie. Hoppas på att renget upphör annars är det mindre kul.

1 vecka till Lasse stefanz !!


Älskar min underbara sambo mest av allt !!

Ja har blivit av med..

Jag har blivit av med alla lösen till folks bloggar, så ni som vet med er att jag läser era bloggar skicka gärna lösen. Jag kommer ha bloggen öppen ett tag nu, men sätter jag lösen blir det de som ni har fått innan så spara det för jag orkar inte skicka ut det igen : )

duschen va det nu

Äntligen !!

Äntligen har vi fått tillbaka vår dator !! Så nu blir det bloggande nästan varje dag : ) Säkerligen flera gånger om dagen : )

I onsdags såg både mamma och Jokke bebis sparka, Jokke kände även första kraftiga sparken, så mysigt ! Och den är en vilde hela tiden, så mysigt är det !!

Nu är jag precis hemkommen och det blir snabbt dusch och sånt, sen ska vi till tydinge och fira midsommar.

Imorgon är det venestad och nästa lördag LASSE STEFANZ !!!!


GLAD MIDSOMMAR !!

läkartid

Idag har det jobbas, lånar datorn hos mamma nu. Har idag äntligen fått tid till läkare angående min huvudvärk, hoppas verkligen dem hittar vad felet är. för såhär orkar jag inte ha det längre, tar verkligen kål på mig. Sen ska jag in och lämna urinprov imorgon igen då jag har riktig ont i blåsan efter jag varit på toa, och jag springer onormalt mycket på toa.

Nu har jag än en gång blivit spådd men på ett helt annat sätt 'n innan och det visade pojke det med, häfigt : )

Nu ska jag köra hem och äta.

Älskar min Sambo mest av allt !!

Lite nytt

Har jobbat hela helgen, ¨är ledig imorgon och det ska bli skönt. Är i v.21 och känner bebis massor, blir aldrig av med huvudvärken och det är inget vidare. Ska ringa min Bm för prover då jag tror jag har lågt blodvärde igen.

Älskar min sambo mest av allt !!

Någon som vet var man kan köpa sån bebis tröja? dem är så söta : ) och jag vill ha !!

Knappt 2 kilo har jag gått upp, slönt


ledig dag

Idag är jag och hälsar på hos Jill. Jokke kommer snart, vi ska äta kålpudding och potatis så gott !! Sen ikväll ska Jokke spela match, jag och Adam ska åka och titta. Igår gjorde jag slingor i håret, blev lite mer liv i det nu, känns bra : )

Går in i vecka 21 imorgon, och längtar som en tok till oktober !!

underbart lycklig.

Jag är världens lyckligaste och har världens bästa pojkvän/sambo. Han är det bästa som hänt mig och jag älskar honom obeskrivligt mycket !! Jag ser verkligen fram emot att bilda en familj med honom och stärka vår kärlek ännu mer. Jag har aldrig känt så stark för någon som jag gör för Jokke. Vi har det så otroligt bra tillsammans och så roligt. Vi har aldrig varit ovänner och det känns verkligen bra, vi möts på halva vägen vad det än gäller och det är så otroligt skönt. Jag vill leva mitt liv med honom och det är jag säker på, det känns så rätt. Vi längtar så efter vårt busfrö, som för övrigt busar som bara den i min mage :) Känner den massor nu och det är så mysigt !!

Halvtid klar

Nu har halva tiden gått, 20 veckor kvar !!!! Världens lyckligaste !!

RSS 2.0