Besök och angående rökningen..

Nu är Adam och andreas här och spelar wii, och jag städar.. Har fått lite frågor angående hur det går med rökningen och jag får skryta med att imorgon har jag varit rökfri i 3 veckor..

åtekommer senare.. måste forstsätta städa så jag är klar till min kärlek kommer hem.

9 balansgång..

 vårdtagarna kallar mig flickan med guldskorna : )

Rast..

Nu är jag hemma och håller rast, har ett städ halv ett sen slutar jag. Jokke körde precis ut på matrundan, sen har han eftermiddagar innan han slutar. I em kommer Adam och Andreas hit och spelar wii. Sen ikväll ska Jokke överraska mig med middag och efterätt och det är väldigt hemligt.. ser fram emot det.

Jag är så kär och lycklig så det finns inte ord för det !!


-vi hörs senare..


Beställt lite kläder..

Var tvungen att beställa lite kläder, och lägg märke till att det inte bara är svart :)

 en bolero
 en klänning
 en klänning till
och ytterligare en..

och lite strumpbyxor och sånt skoj.. Jag älskar denna årstiden då det är åter dags för strumpbyxor, leggnings och knästrumpor och stövlar. Finns inget snyggare eller bekvämare.

Nu ska jag diska sen sätta igång vänner, sen kommer snart min kärlek hem.

Ha en bra kväll.


Lite foton..

  Min fina kärlek, du är allt jag önskat.

 I valet och kvalet? haha skulle ta ett foto när det snöade, men det lyckades jag inte med för det ser ju ut att vara fint väder.. super kamera..

Nu ska jag pussa på min Jokke innan hans rast är slut.

Stan och så..

Idag har jag varit i stan och fikat med Lisa, och shoppat lite.. en skit snygg klännig som min man inte gillade haha.. Men jag får väl visa hur snygg jag är i den sen.

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma, snart kommer Julia hit och fikar, ser verkligen fram emot det!!

 fikade äppelpaj och kaffe mums.


Bilddagbok..

Nu har jag och Jokke skaffat bilddagbok, vi heter JohannaJokke..

   Kärlek

Ett stort grattis...

Till Lisa som ska få en flicka, knappt avundsjuk !!! Jätteglad för din skull : )






Måste bara..

Skriva hur kär och lycklig jag är, det går verkligen inte att beskriva! Du är det bästa som hänt mig, och aldrig har något behadlat mig så bra som du gör. Dina kyssar gör mig helt knäsvag och jag vill bara ha mer av dig, kan verkligen inte få nog utav dig.

Kväll med min man..

Nu tvättar jag, tog fel igår så det blev ingen tvättning mer än en maskin.. Tobbe och Jokke sitter och dricker kaffe och traggar skit, och gnäller att jag är osocial.. haha får väl göra dem sällskap så dem blir tysta. Ikväll är det greys och det är ju veckans höjdpunkt..

Imorgon är jag ledig, ska till doktorn imorgon, sen när Jokke tränar ska jag passa på att träffa Lisa och ta en fika med henne på fenix, måste ha deras morotstårta : ) Sen blir det lite shopping, måste inhandla lite smink och sånt smått och gott..

Du kommer förlora stort på detta.

Ha en trevlig kväll mina vänner









Svar till kommentaren : Dubbelbemanning är när vi måste vara två hos en vårdtagare istället för ett, så det är inget snusk med det : ) hehe det lät ju trevligt : )


Trötter och ryggvärk.

Idag var jag trött som bara den när klockan ringde, förstår inte hur min kära pojkvän orkar gå upp direkt när klockan ringer.. det klarar inte jag, jag ligger så länge jag bara kan, är nog världens mest morgontrötta människa.

Nu sitter jag och väntar på madde, ska på en dubbelbemanning halv nio..

Jokke, jag är så kär i dig !!

Hörs senare.

Bed of roses..

Nu ikväll upplevde jag min lyckligaste stund någonsin !! Du är mitt allt Joakim löfstedt!

nu ska vi mysa, imorgon är det tidigt jobb för oss båda.

Godnatt gott folk, vi hörs imorgon,


Äntligen..

Äntligen har jag införskaffat mig en digitalkamera, så nu kommer det komma upp massor mer bilder, kommer nog börja använda min bilddagbok också.. men det dröjer iaf ett par dagar till tror jag..

Nu sitter jag här igen, och lillebror spelar guitar hero på wii, han tränar nu till jokke kommer hem sen ska dem tävla..

Jag håller på att tvätta och det är inget kul, hade väldigt mycket tvätt idag, stor skillnad på att vara ensam och nu två.. och jag byter ju kläder ganska ofta så det blir lite extra där :)

Ikväll ska vi äta lövbiff, rotfruktsgratänh och bea sås, riktigt gott. Sen är det ju desperate housewives ikväll, efterlängtat.

Nu ska jag göra mig en kopp chai latte och titta på lillebror..

Hoppas VI får lägenheten !!


svar till kommentar : Det var en bilolycka, och han skulle fyllt 23 två dagar senare, det är bara att skriva precis vad du känner och tycker... bara börja skriv sen flyter det på ganska bra. Lycka till !!

Vi hörs kanske senare, annars får ni alla ha en bra kväll.

All min kärlek till Jokke, du är det bästa som hänt mig !

Haha lite roligt...

Har fått lite roliga kommentarer idag.. så jag tänkte svara på några nu,.

*krisse är min ex pojkvän som dog i en bilolycka i december.

*Nej jag bantar inte, tycker bara inte om läsk, och ja lite snuskig det är jag väl allt : )

Nu ska jag och lillebror in till stan och shoppa sen hämta mamma.

Har stor städat här hemma hela dagen och Adam har spelat wii : )


Nu ska jag pussa på min man som kom hem.

Lillebror.

Idag är Adam här och hälsar på, ska spela wii och sjunga lite : )



saknaden efter krisse är enorm..


Tack Hanna.

Tack för hjälpen med bloggen, blev mycket nöjd!!

Joakim Kristoffer Löfstedt..

Aldrig hade jag kunnat ana att jag Elin Johanna Elofsson skulle ha turen att träffa någon som dig. Jag kan inte med ord beskriva hur stark min kärlek är till dig. Jag upplever och känner känslor jag inte trodde fanns. Du har fått mig att förstå vad kärlek är och innebär. Du får mitt hjärta att slå ett extra slag och det är verkligen underbart, precis som du är. Du har allt man kan önska sig, och jag vet att det är dig jag vill leva med och dela både sorg och glädje med. Jag ser fram emot en framtid att dela med dig.


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge..
 


Storshopping..

Idag har jag och Jokke varit och storshoppat. Först var vi på ikea i helsingborg och handlade en massa, jag älskar verkligen den affären. Sen åt vi lunch där för Jokke ville tvunget ha kättbullar, jag åt kycklingspett och någon konstig blandining med cous cous, russin och lingon det var verkligen inte gott. Men efterrätten var mycket fin !! när vi var klara på ikea gick vi vidare in till väla köpcenter, och jag var endast ute efter gina tricot, men fy för fan vad besviken jag blev när vi kom in där, inte ett enda fint plagg, fy fan !!!!! Riktigt besviken... men jag lyckades hitta lite på h&m det är alltid ett säkert kort.. Jokke handlade en skit snygg skjorta och kallingar och strumpor, så nu ska han gå modevisning för mig ; ) Vi fikade på något cafè där, jag köpte en chai latte som var riktigt äcklig, och sen peach tea som också var äckligt, sån otur haha...men vaniljsnäckan var jätte god : ) Och Jokke var nöjd med sitt och det är det viktigaste för mig : ) Sen när vi var färdig shoppade där så körde vi till city gross och shoppade.. bla så vi kan blanda jello shots mums ; )

Nu ska jag och min kärlek äta lite sen blir det mys i sängen, är trötta efter dagen.. och min rygg är inte bra idag..

.

ja e inte klar

än johanna så du vet hhe

Sex and the city the movie..

Idag har vi varit iväg hela dagen, varit på blåa loppan och fikan, sen åt vi pizza med tezz och barnen.. Var leksugen med Ronja, jag är helt såld i henne!! hon är ett riktigt charmtroll..

blev lunch på subway idag, så gott så... och jag fick mina goda salt och vinäger chips !! finns inga godare chips.

Nu har vi precis kommit hem och ska lägga oss lättklädda i soffan och titta på sex and the city the movie.. Jokke fick välja film och söt som han är så väljer han den och jag blev super glad. Jag blir bara mer och mer kär i honom för var dag som går, han är verkligen det bästa som hänt mig och jag vet att det är han jag ska va med och avla på : )

hade lite bus för oss i stan idag... spännande och väldigt passionerat.. underbar känsla, och vi båda är lika spontana : )


Ha en trevlig kväll.





heldag i stan.

Idag har jag och Jokke ränt runder i stan, eller ja inte inne i men utanför... en sväng på elgiganten, on-off, rusta och duka outlet. Sen hälsade vi på hans mamma på blåa loppan, där var även hans mormor och morbror. fikade lite, sen begav vi oss hemåt. Har nyss smiknat mig och så.. Annelie har precis kommit, väntar in Tezz och Jonas och Ronny sen kommer ev Emma. Sen blir det fest. hoppas ni får en bra kväll!!

har köpt det senste singstaret så det blir mycket sång inatt : )

Bullfrukost..

Godmorgon !! idag var det riktigt skönt med sovmorgon och mys, nu ska vi strax upp till affären och köpa frukost. Blir ju bullfrukost idag, som alltid på lördagar : ) ska ringa Annelie med för hon skulle göra oss sällskap.

Sen ska vi in till stan och handla lite, och hälsa på Jokkes mamma.

Ikväll blir det fest !! ska dricka lite här hemma och spela wii, blir kanske att vi går bort och hälsar på sandra och thomas med som har fest ikväll. Sen blir det banken och då ska det dansas.

Nu ska jag pussa på min nakna pojkvän som är världens snyggaste och bara bara MIN !!!!!

vi hörs senare.


Idol och vin mys med Annelie.

Hade riktigt mysigt på hälsa och helhet idag, så nu är jag snyggare än någonsin. Efteråt gick jag till fenix och fikade med Hanna, Lisa och Eliott. Blev en kaffe och morotskaka, så jävla gott och onyttigt.. Sen efter gick jag och Hanna och E och shoppade, införskaffade mig en klänning, lila nagellack (äntligen) strumpbyxor och lite smink. Sen blev det lite dricka på systemet. Var snäll och köpte med mig subway mat hem till min kärlek.


Nu sitter jag och Annelie och dricker vin och tittar på idol.. kanonbra.. Har saknat henne så det är verkligen underbart att umgås med henne : ) sitter och tittar på youtube och får oss ett gott skratt..

Nu kommer snart min kärlek hem, och som jag ska pussa på honom... han ska bara veta vad som väntar... Johanna och vin är en farlig kombination : )



 ser lite chockad ut men det är det senaste jag har, har ju lite önskemål om det : )

Skogsmys med kottar och svampar.

Igår kväll var jag, Jokke och Ronja i skogen och plockade kottar och tittade på svampar : ) gungade lite och lekte med mullvadshögar.. när det börja mörkna så begav vi oss till floraparken för lite mer lek och bus. Där åkte vi kana och gungmotorcykel, hade jätte skoj. Sen började det bli väldigt mörkt så då skulle vi köra hem till Jonas och Tezz, men då ville inte Ronja åka bil utan hon och jag fick glatt promenera hemåt, tog sin lilla tid då vi mest flamsade som tur var så var det inte långt hem. Sen åt vi melon och drack julmust, inte jag och Jokke men dem andra. Jokke drack kaffe och jag min ramlösa som vanligt. Hade en riktigt trevlig kväll!!  Är verkligen förälskad i Ronja, och Bianca är ju världens snällaste bebis !


Nu är jag hemma och håller rast, så jag kan pussa lite på min kärlek. Slutar 13.00 idag, sen ska jag hem och byta om sen in till stan och fixa fransarna och ögonbrynen. Sen viktigast av allt är inom flaskbanken, blir ju fest imorgon. Och efter. som Jokke jobbar kväll idag så ska jag nog mysa till det med en flaska vin och idol sen mitt favoritprogram singing bee :)

Är lite halv jobbigt på jobbet nu.. min "favorit" tant är dålig och det verkar vara nära slutet för henne, det känns verkligen inte kul. Sen att vi bytt vårdtagare nu så jag går inte till henne längre heller...  jag vet att man inte ska festa sig vid sina vårtagare men jag älskar verkligen henne ! hon är så underbar...

sen hoppas jag att Jonas lyckades beställa biljetter till melodifestivalen.. Jag, Tezz, Jokke och Jonas ska dit.. Någon av männen får köra för jag och Tezz ska inta glädjedricka. Jag hade en bra idè att vi kunde cykla ner, eller ja att dem kunde cykla och jag och Tezz åka i släpvagn efter men det var inte så populärt... tråkigt..

Så nu ska jag pussa på min Jokke sen ut med middagarna..








 


Ha en trevlig helg mina vänner och ni andra också.

ändring

hej jag heter hanna jag håller på o fippla med johannas blogg så den ska bli lite finare*förhoppningsvis*
så den kommer nog va lite muppig i några dar framöver =)
hohohoho
/ Hanna

Kvällen..

ikväll ska vi ta med Ronja till skogen och busa : ) hon är verkligen ett riktigt charmtroll.

Nej om jag ska ta tag i denna dagen och hoppa in i duschen så man blir människa idag också..  har svårt att slita mig från datorn, dumma Jokke som tagit hit datorn haha !! Han tyckte jag var osocial och gnällde att han inte fick några pussar, så jag får väl gottgöra honom men lite nakentid när han kommer hem igen, så han blir glad : ) Sen ska jag/vi försöka komma på vad vi ska äta ikväll.. jag har bara ätit nutrilett på dagen så jag behöver något lagat.. längtar tills nästa vecka, då ska vi åka och shoppa i helsingborg, och till ikea : ) skit skoj!!

nej duschen nu...


  Hanna skickade över bilder från hennes födelsedagsfest och man ser ju lite salongsberusad ut på dem... haha här lyckades hon ta en när jag pratade med Lisa.


 Stal Hannas fina krona : )




En liten lista..

1. Din bästa egenskap: Omtänksam.

2. Din sämsta egenskap: Bitsk : )

3. Husdjur: Inga, men mamma har två katter och pappa två hundar.

4. Favoritglass: Ben&Jerry new york super fudge.

5. Hårfärg: Mörkt, nästan svart.

6. Gillar: Jokke.

7. Favoritmat: Grilat.

8. Favoritdrink: Rosa pantern.

9. Musiksmak: Lyssnar på det mesta.

10. Senast köpta skiva: Oasis till Jokke.

11. Bästa låten i världen: Det finns många bra.

12. Skriver du dagbok? Nej men blogg :)

13. Vad ville du bli när du va liten? Frisör.

14. Blev du det? Nej, ska ev läsa till det.

15. Har du någon nojja? Nej, tror inte det aif.

16. Känner du en mytoman? Tyvärr ja..

17. Hur tidigt stiger du upp? Det beror helt och hållet på när jag börjar jobba, men jag sover så länge jag kan.

18. Vad ska du göra ikväll? Mysa med Jokke.

19. Hur många syskon har du? 2 st brödrar.

20. Vad gör du nästa år? Jobbar väl..

21. När skaffar du barn? När det känns rätt, förhoppningsvis inom snar framtid.

22. Skulle du göra abort om du blev gravid? Inte nu..

23. Har du utländska föräldrar? Nej.

24. Vad har du ont? I ryggen.

25. Vad tycker du om idrott? Beror på vilken sorts idrott..

26. Gillar du musikaler? Ja jag älskar allt med musik

27. Hamburgare eller sushi? Hamburgare.
28. Vad har du IG i? idrott ironiskt nog.

29. Vilket museum var du på senast? Länge länge sen..

30. Har du piercing? Ja, Tungan Naveln öronen, har haft i näsan och läppen.

31. Har du tatuering? Ja, en vid troslinningen, en på svanken, en på armleden, en på ankeln.

32. Var du glad igår? Ja väldigt

33. Kaffe eller Te? Oftast kaffe.

34. Hur många har du kysst? Räknar inte direkt.

35. Person som du alltid kommer vara kär i: Kär och kär..

36. Barnprogram du avskyr? Finns nog inget, men jag gillar inte "dagens" barnprogram, för mycket våld.

37. Du ångrar att du inte...: Skötte skolan på gymnasiet

38: Du var___ när du förlorade___: 15 år när jag förlorade min första vän i sjukdom.

39. Använder du nässpray? Ja, beroende..

40. En låt du önskar att just DU hade skrivit: Bra fråga det...
41. En sak du stulit från en kompis? Inget vad jag kan komma på.

42. Hur ofta dricker du läsk? Aldrig, dricker bara ramlösa :)

43. Könssjukdom: Aldrig haft.

44. Beskriv dig själv med 3 ord: Glad, omtänksam, Rolig.

45. Har du nån gång varit deprimerad? Ja.

46. Vad har du för humor: Skrattar åt det mesta.

47. Har du fått vänner via WEBBEN? Ja.

48. Drömmer du? Ja.

49. Har du investerat pengar? Ja.

50. Har du mycket pengar på banken? Har så jag klarar mig.

51. Drömresan skulle vara att åka till: Thailand.

52. Din högsta önskan: Vinna pengar.

53. Har du besökt nått nöjesfält? Ja.

54. Vågar du åka dom hemska karusellerna? Älskar karuseller.

55. Dusch eller badkar: Dusch.

56. Vad anser du om kungahuset: Tycker inte dem är mer märkvärdiga än någon annan.

57. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Jobbar man i hemtjänsten har man inte mycket val.

58. Har du varit på festivaler? Nej.

59. Gillar du att betala räkningar? Absolut inte..

60. Skulle du bli förolämpad om din partner tillfredställde sig själv? Nej, det gillar jag.
61. Favoritfärg? BRUNT!!!

62. Hur ofta dricker du alkohol? Varannan helg kanske.

63. Vem fixar din dator om du får problem? Har ingen dator.

64. Vad anser du om värktabletter? Bra att dem finns.

65. Tror du att det finns kräkmedel i systembolagets sprit? Ingen aning-

66. Trodde du på tandfen när du va liten? Nej.

67. Hur mycket vatten har du druckit idag? 3 glas.

68. Om du skulle gett mig en present nu vad skulle det varit? Det beror på vem DU är

69. Köper du blommor? Ja.

70. Gillar du att fiska? Ja..

71. Vad missar du aldrig att göra? Borsta tänderna.

72. Lånar du ut pengar? Ja

73. Vilken julmat är den godaste? Janssons och brunkål.

74. Önskar du att du var någon annan ibland? Nej,

75. Vad skulle du aldrig göra? Råna en bank eller mörda någon, eller något riktigt kriminellt,

76. Om du ska ge bort blommor, vad väljer du då? Gillar rosor så det blir oftast det.

77. Vill du gifta dig? om det känns rätt.
78. Säger du chokladboll eller negerboll? Negerbulle.

79. Hur ofta sitter du vid datorn? Kommer nog till att bli oftare nu.

80. Är du romantisk? Ja det tycker jag.

81. Vilken person beundrar du mest av alla? Min Mormor.

82. Pratar du ofta i telefon? Nej inte jätte ofta, skickar hellre sms.

83. Vad heter ditt barn/dina barn? Har inga.

84.  Vad ska dina barn heta? Det tänker jag inte skriva här...

85. Gillar du killar med hår på bröstet? Javisst.

86. Bärbar dator eller stationär? Bärbar

87: Hur ska ditt bröllop se ut? tänker jag inte heller skriva här.

88. Tycker du det är roligt att fylla år? roligt och roligt är det väl inte..

89. Minns du din första kärlek? Ja..

90. När va du hos tandläkarn sist? Några månader sen.

91. Vad säger du när du svarar i mobilen? "Hej det är Johanna"

92. Du har råkat tjuvläsa din killes sms från en annan tjej vad gör du? Frågar vem hon är.

93. Hur många köttbullar lägger du upp på din tallrik? 4 kanske.

94. Korv i bröd, vad har du på den? Ketchup och Senap

95. Har du någonsin skolkat? Ja det blev en del på högstadiet.

96. Tycker du det är ok att killar använder smink? ja neutralt smink.

97. Tuggar du tuggummi? Ja.

98. Långt eller kort hår? just nu kort.

99. Hur brukar du ha håret? Lite ruffsigt.
100.När var du hos doktorn senast? några veckor sen.


Ryggjävel!!

Godmorgon gott folk.. Idag har jag något fruktansvärt ont i ryggen, och det blir ju bara värre för var dag som går... suck vad det är jobbigt. Men jag ska kämpa på, har ringt till jobbet och sagt jag är kass idag så jag hoppas dem hittar någon annan som kan jobba så jag kan vila ryggen idag. Sitter nu och dricker mitt älskade chai tea, fy fan vad gott det är :) -och kom på att det är mycket godare att blanda hälften mjölk och hälften vatten, och det är tur det finns laktosfri mjölk så jag kan dricka det !!!

Idag jobbar mitt underbara hjärta till tre tror ja, sen ska han ut och springa i stora skogen. Hade velat följa med om inte min rygg varit som den är idag. Ikväll blir det mys igen, jag älskar verkigen kvällarna tillsammans med honom, tända ljus i hela lägenheten och ligga i soffan tätt intill honom, finns inget bättre !!!


Längtar tills på lördag då det är fest : ) såg precis att vi har gymnastikmöte 10.30 på söndagen och det glädjs jag inte ett dugg åt !!

Jokke, du är det finaste jag vet. Jag är så kär i dig så det känns i hela kroppen !




Kär så kär...

Jag är så kär i dig Joakim Kristoffer Löfstedt, du är min blivande man det vet jag och jag känner att du är den rätte för mig. Du är helt underbar på alla sätt och vis, fy fan vad kär jag är i dig. Sättet du tittar på mig på morgonen och när du ler och säger godmorgon hjärtat då blir jag varm i hela kroppen. Du får mig att må så bra, du behandlar mig verkligen som en prinsessa. Allt som du sagt och skrivit innan, det betyder så otroligt mycket för mig. Jag kommer aldrig glömma första gången vi punkt punkt punkt, har ju till och med det uppskrivit i almanackan, haha som du sa innan idag hemskt vad där var många kryss...hahah ja vi gjorde inte mycket vettigt den "tiden"... vi har verkligen fått kämpa för att vara där vi är idag, men som du sa det är verkligen värt det. Och halvåret visade sig att vi båda insåg att det skulle vara vi och att kärleken till varandra var så stark så det gick inte att blunda för. Och nu är du MIN och fy helvete vad kär jag är och lycklig !!!!

Nej nu ska jag mysa med min nakna Jokke och titta på Greys.


Brist på annat...

Titta på dig själv i spegeln:  Flera gånger om dagen.
Gnälla:  Nej tycker jag inte.
Skrika: Ja.
Sova: Ja.
Ha ångest: Nej. 
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej.
Vilja dö: Nej.
Drömma mardrömmar: Rätt ofta.
Försöka vara annorlunda: Nej, jag är den jag är.
Klä dig i svart: Nästan alltid.
Gå till kyrkan: Nej.
Gå i skolan: Varje tisdag.
Röka: Nej, inte längre.
Ljuga: ALDRIG.
Hata folk: Nej, onödigt.
Lita på folk: Ja. Jag tror gott om de flesta

VEM:
Saknar du:
Krisse.
Vill du döda: Ingen.
Rörde dig sist: Jokke.
Vill du slå: nämner inga namn.
Kysste dig sist: Jokke.
Vill du kittla: Jokke.
Kramade du sist: Jokke.
Vill du prata med: Ingen
Skrek du på sist: Mamma.
Vill du vara som: Trivs bra med mig själv.
Sårade dig sist: minns inte..
Vill du bli galet full med: Annelie.
Gjorde dig riktigt glad senast: Jokke.
Fick du sms från senast: Jokke.
Ringde dig senast: Jokke.
Är snyggast på jorden: Jag såklart!

HAR DU:
För många vänner:
Det kan man inte ha !
Tvångstankar: Nej,
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej.
Någon skada: Nej.
Färgat håret: Ja, senast igår.
Brutit några ben: Ja, nyckelben plus höger ben två gånger.
Några piercings: Navel, öron, tungan. har haft näsan och läppen.
Egen dator: Nej.
Bra självförtroende: Oftast.
Kysst någon: Ja alldels nyss.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja.
Bjudit ut någon: Nej.
Varit kär: Jag är det nu : )
Dumpat någon: Ja.
Stulit någonting: Ja .
Lämnat landet: På semester ja.
Tuttat eld på nått: Nej.
Gjort något olagligt: Ja

HUR:
Går du: Framåt.
Svarar du i telefonen: "Hej det är Johanna"
Fördriver du tiden: Jobb och mys med Jokke.
Mycket pengar har du: Tillräckligt.
Tjänar du pengar: Ja jag jobbar.
Ofta diskar du: Varje dag. 
Ofta städar du: Ofta.
Många stör du dig på: en del, men det är inget att hänga upp sig på.
Ofta träffar du din familj: var tredje dag cirka.

TROR DU:

På gud: Nej.
På rymdvarelser: Nej.
Att folk tycker om dig: Jokke gör iaf : )
På ett liv efter detta: Nej
Att fiskar kan tänka: Nej.
Att du kommer leva länge: Ja, när jag är 100 kommer jag springandes med min rosa rullator : )

Banken och wii..

Idag är jag ledig och har precis varit och solat, alltid lika skönt : ) Håller på att tvätta vilket är mindre roligt. Ska väl snart börja med Maten, Jokke är i stan och tränar och skulle hjälpa sin mamma med någon flytt.

På lördag ska vi festa hos Annelie, stackars jokke bara massa tjejer haha, men han överlever nog. sen blir det väl banken : ) Hoppas på att det blir wii spelande då, ser jag verkligen fram emot. Jokke ska ta hem det till mig idag så jag kan tjuvstarta och träna lite då jag aldrig spelat det innan : ) Igår var vi hemma hos pappa och drack kaffe. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. förhoppningsvis blir det massor med mys.. sen är de ju greys anatomy ikväll och det får ju inte missas.

Fy fan vad kär jag är, ALDRIG tidigare har jag känt så starkt som jag känner för Jokke, han är världens mest undebara människa jag träffat, Jag kommer aldrig att släppa honom, han är bara BARA min..och jag vill skapa en framtid tillsammans med honom.. efter allt som varit och hänt är jag säker på att det är ödet, det är bestämt det ska va han och jag..

Och nej, han betalar ingenting för att bo hemma hos mig, jag klarar betala själv.

Det finaste jag vet !

Det är min underbara pojkvän, jag är så kär så det finns inte ord för det. Han gör mig verkligen till världens lyckligaste, framtiden är vår !! Allt känns så bra med honom, och jag vill dela allt tillsammans med honom. Idag jobbar vi till fyra, han ska in till stan och fixa det sista och jag ska hem och städa.. sen ikväll ska vi bara mysa !! Jag älskar verkligen det, han är så underbart härlig att bara ligga och mysa med.. Punkt punkt punkt haha ; )

Längtar tills nästa helg då vi båda är lediga så då blir det sängen hela långa helgen..

Min söta lilla blåsfisk jag är så kär i dig !! haha

Ha en underbar dag mina vänner..

9 dagar rökfri idag..

tokkär !!

Fy för tusan vad kär jag är i dig Joakim, du är det finaste jag vet och mitt hjärta slår ett extra slag för dig!! Framtiden är bara vår och jag ser fram emot att dela allt tillsammans med dig min underbara pojkvän !!!

5 dagar...

Så nu har jag snart varit rökfri i 5 dagar och det känns både bra och dåligt !! Jag är så satans sugen så jag snart spricker... Bara ett bloss.. åhh vad gott det hade varit, jag vill ju inte ens sluta röka utan jag gör det för min pojkväns skull, snacka om att jag är kär !!

 Nu ska vi hem och mysa, har precis slutat jobba... ; )

Lisa, Saknar dig också !! Jag ringer dig imorgon..

Lyckan är enorm!

Jag är så kär och lycklig så det känns i hela kroppen !! Det är helt underbart !! Det går inte att beskriva hur glad jag är att han är MIN och bara MIN..  Jag kommer ALDRIG släppa honom, jag upplever känslor jag inte trodde fanns, han får mig att känna mig som världens lyckligaste ! Jag känner att jag vill dela allt tillsammans med honom.. Jag kan verkligen slappna av och vara mig själv.. och han kan få mig att skratta det har aldrig någon lyckats med så som han.. och den passionen jag känner är ju inte klok !! Blir varm i kroppen bara av att tänka på honom.. och jag försöker till och med sluta röka för hans skull så ni som känner mig förstår ju hur kär jag är ! Har rökt väldigt lite den senaste tiden.. har minskat från ett paket till fyra cigg om dagen.. och nu har jag varit helt rökfri i tre dagar.. så jag är väldigt lätt irriterad just nu, och kränger godis som en tok. Så det blir hårdträning i helgen.

Ikväll jobbar jag, min kärlek har ändå lite att göra så då kan jag ju tjäna lite pengar : ) ska mysa till det riktigt ikväll.. igår efter jobbet hade han tänt ljus och så.. det var riktigt mysigt och det var underbart att komma hem och se han vara där : ) den känslan är obeskrivlig.

Imorgon är det skola igen, har varit ledig nu två tisdagar så det ska bli skönt att komma tillbaka.. får ju faktiskt erkänna att det är roligt att gå i skolan : ) det är skönt att kunna göra vi sig och slippa ha jobb kläder för en gångs skull : ) imorgon ska vi äta lunch i stan och shoppa lite.. alltid kul att smälla lite pengar : )

Nu ska jag till sista tillsynen innan rasten..

Ha en bra kväll / En röksugen och kär kvinna !!!

RSS 2.0