Ålagille..

Igår jobbade jag på ålagille, skönt att vara tillbaka !! Blir en hel del jobb på åhus strand framöver.

Dagen igår var ingen höjdare, värre blir det slutet av nästa vecka.. usch..

Måste verkligen klippa mig och färga håret.. ser inte klokt ut just nu : )

Idag blir det inge jobb då jag mår illa och sånt, så det blir läsa läxa hela dagen och vila.

Ha en bra dag.

Godkväll..

Nu är snart tisdag kvällen över och det känns väl egentligen inget vidare med tanke på vad som väntas imorgon.. Usch säger jag bara.. vill verkligen inte.

Skolan idag har varit bra, känns bra att veta vad läraren snackar om och kunna svara på allt, nästan så jag blir lite stolt : )
Fick ganska mycket läxa till nästa tisdag så det blir mycket pluggande.

Efter skolan åkte jag hem till mormor, tog en långpromenad med Leo och när vi kom hem la vi oss halvt utslagna i soffan och somnade båda två, skönt att ta en liten tuplur. Känns riktigt bra att jag tagit tag i att motionera och äta bättre, snart är målet uppnått : ) Ska bara sluta röka också, men det får vänta efter allt detta är "över" .. blir för jobbigt annars.

Ska beställa tid för klipp och färg snart med, är grymt sugen på att klippa som linda bengtzing men absolut inte färga det.. står fast vid att man inte ska hålla på att blondera sig om det inte blir bra, finns inget värre än polackblond.. usch usch... Men något skoj får jag ta och hitta på med det..

Nästa vecka börjar gymnastiken, som jag längtar !! Sen ska vi snart på kurs på lingvallen igen, då blir det trampett skit skoj !

Nu ska jag sova lite.. har en lång och jobbig dag framför mig.. usch hoppas få några timmars sömn iaf.

Full rulle..

Idag har det varit full rulle.. Var ute och lämnade gymnastiklapparna i em, och fy fan vad kvavt det var ute.. svetten verkligen rann.. Sen blev det storstädning hemma vilket verkligen behövdes. Har varit på Hugos fortbollsträning nu ikväll.. Precis när vi kom hem så kommer det körandes två brandbilar nerför gatan, och stannar precis utanför huset.. det visar sig att det brinner i en bil här på gatan, och pojkarna blir helt uppspelta av det, så för att få dem att somna så satte vi igång surfs up, och jag la mig hos dem och mös och tittade på den, riktigt rolig film ! Och nu börjar mina ögon bli trött så jag ska lägga mig och göra färdigt läxan sen sova lite.. Skola imorgon.


Jobb och kalas..

Idag sov jag till 10.20 och det var verkligen skönt, men jag kan inte riktigt förstå varför jag varit trött hela dagen ändå?
Var på kalas hos morfar idag, bjöds på fläskfilè och potatisgratäng och till efterrätt tårta med blåbär & hallon.. Mycket gott, och jag kunde äta trots illamåendet, skönt ! Körde hem vid kvart i fyra, kände att jag behövde vila en stund innan jobbet.. Fattar inte varför med tanke på att jag sovit tillräckligt.. Men iaf kom hem till Henrik vid fyra, ställde klockan på halv fem men snoozade till kvart i.. Arg som ett bi fick jag stressa som en tok till jobbet, tog bilen upp annars hade jag aldrig hunnit. Väl framme vid jobbet hann jag ta en cigg och lugna nerverna lite.. Har varit en lugn kväll och det var skönt.

Imorgon är jag ledig men det är mycket som ska göras under dagen. Ska upp tidigt och dela ut gymnastiklapparna, sista dagen imorgon så jag måste få det gjort oavsett väder, och dem har ju lovat regn, men jag håller tummarna så kanske.. Sen efter det blir det storstädning i lägenheten, som Henrik sa jag fattar inte hur det kan bli så stökigt när du aldrig är hemma? Ja det undrar jag med.. Men jag slänger ju kläder och dylikt överallt så det blir snabbt stökigt.. Så det blir storstädning imorgon, sen på em ska vi in till stan med pojkarna och handla kläder. Dem är hos Henrik hela veckan och det är verkligen mysigt att ha dem små busarna här : ) Barn gör verkligen en på kanonhumör hur man än mår : ) Ska försöka hinna med att göra lite läxa imorgon också, Madde skulle komma en sväng på fm. Sen måste jag hinna ner och sola en sväng med.. Mycket som ska hinnas..

Annars är allt som det brukar.. Ska ta lite bättre tag i träningen, och snart börjar ju gymnastiken och det ska bli skönt. Ska börjar ha pilatesboll, skit skoj !

Nej nu ska jag gå och mysa med min underbara Henrik.

Hoppas ni haft en bra helg.




Kräftor..

Nu har jag ätat kräftor, blev dock inte så många då illamåendet har börjat igen.. suck..

Barnen sitter och tittar på tv och dem andra sitter i köket och jag känner mig allmänt hängig så det blir nog soffan för min del.. Orkar knappt vara uppe och jag mår verkligen tok illa. tröttsamt detta.

När ska regnet sluta?.. usch

Hoppas ni ha en bra kväll..

Skärpning !!

Så nu ska jag ta tag i detta och börja skriva här, så mycket jag hinner det vill säga..

Idag är det lördag och det är skönt, fick sovmorgon till kvart i tio och det är alltid skönt. Henrik är iväg och jobbar lite nu på förmiddagen och jag tänkte inte göra alltför mycket. Sen kommer snart pojkarna hit och då blir det full rulle : ) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, med tanke på vädret så är det svårt att komma med någon bra idè.. Det verkligen öser ner. Jag som tänkte ut och gå en lång promenad.. men det får bli en bra film och mys i soffan.

Ikväll är vi bjudna hem till mamma på kräfskiva, ska bli trevligt. Får hoppas jag känner mig bättre då, illamåendet står mig upp till halsen just nu. Men det är ju värst direkt på morgonen.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.
Hoppas ni alla får en bra helg.

Krisse, jag saknar dig otroligt mycket.

RSS 2.0