Joakim Löfstedt, min kärlek mitt allt.

Denna låten är till dig, jag älskar dig så otroligt mycket.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge




två vinster..

nu har jag precis kommit hem från byn, har gått en sväng med mormor och mamma, var inne och tog lotter på banken och jag vann : ) Två julmuggar och skruvmejsel, skit kul ju !! haha.. mormor blev lite sur för hon inte vann något och jag erbjöd mig att hon kunde få mina vinster men icke : ) orkade dock inte gå där så länge, är trött och frusen. Så nu sitter jag här, skulle ordna så jag och Jokke har gemensamt ica och hemköps kort, men jag får ringa till dem imorgon.

Nu ska jag packa lite kläder sen mysa ner mig i soffan med vänner.

Ha en skön kväll.

Jokke, jag älskar dig.

Första Advent och julskyltning.

Idag jobbar jag mellan 07.00-13.00 och Jokke 07.00 - 16.00.. i morse var jag förvånansvärt pigg när klockan ringde, är iof inte så konstigt med tanke på att jag somnade 21.10 igår.. så när Jokke kom hem från jobbet stensov jag, lika social som alltid på lördagar : ) ska bli skönt att vara ledig imorgon med sovmorgon.

I kväll ska vi till lägenheten och mäta och lite så.. sen ska jag tänka ut vad jag kan ha för gardiner i köket, och det andra rummet kommer bli ommålat så till det kan jag inte köpa gardiner ännu. Sen ska vi åka och titta på köksbord nästa vecka så sen är det mesta färdigt som är ett "måste"  innan vi flyttar in . Jag längtar så mycket så jag vet inte vad.. det ska bli så otroligt skönt att flytta till något större och till något som är vårt, ska bli underbart.

nu är vi hemma och håller rast, har ätit valnötsbullar idag med, det är verkligen det godaste jag ätit. Och sen julskinka ich rödbetssallad till det, mums !!

idag är det julskyltning här i tollarp, ska väl upp och titta lite en sväng ikväll, mysigt med all julbelysning.. sen bjuds det ju på glögg och det älskar ju jag : ) Nästa helg är det julskyltning i stan, och det är ett måste att gå på.


Nu ska jag pussa lite på min jokke innan vi ska ut på våra matrundor.

Ha en skön första adventssöndag !!


trött och soffmys..

usch vad trött jag är, har varit mycket på jobbet i em, många larm och stressigt. Men vi hann bli klara till Madde och Jokke kom : ) Nu är jag hemma och har bytt om till myskläder och ska krypa ner i soffan och titta på Mamma mia, sen vid halv sju kommer Jokke och Madde hit och håller rast, ska äta pizza. annars blir det en mycket lugn kväll för min del..


Ha en skön kväll


åter tidig morgon..

usch vad trött jag var i morse när klockan ringde.. vet inte vad Jokke sysslade med i morse men det lät ungefär som han välte upp och ner på hela lägenheten.. fattar inte hur han kan va så morgonpigg.. jag är verkligen raka motsatsen. Idag jobbar vi , Jokke jobbar delad tur och slutar första passet 13.00 och jag slutar 16.00 när det är dags för honom att börja sitt andra, verkligen skit kul. Inte mycket vi hinner se av varandra idag.. men vi ska snart ha bullfrukost så jag får pussa extra på honom då .

Tycker inte om att vara hemma nu, här är så uppställt, massa kartonger överallt och sopsäckar och skit, blir galen !! Och det blir ju inte bättre för var dag som går eftersom mer och mer måste packas upp, kan det inte bli den 15 nu ?!.. 09.30 då får vi nycklarna, sen är det fullt upp hela dagen, ska inte hämta soffan i bromölla förräns på tisdagen, känner att det är viktigare att få ut allt från mig lägenhet så den kan städas och så... fy för sören vad jag längtar, helt sjukt !!!

nu ska jag vidare, var bara tvungen att sticka hemom och hämta nässpray och en cd skiva, radion dummar sig i den bilen jag kör idag, och jag måste ha allsång så jag inte somnar !!

ikväll är jag ensam hemma, det blir lite packande, powerwalk lite peeling och sånt "ta hand om mig själv" göra... sen ska jag krypa upp i soffan och titta på Mamma mia : )

Vi hörs senare, ha en bra dag.

Kalas och tårta..

Nu har vi precis kommit hem, har varit på kalas hos Tezz och Jonas, bjöds på tårta och kaffe och lite smått och gott. Sen blev det bus och kel med Ronja och Bianca.. Jag skulla natta Ronja, och gissa vem som somnade? Självklart jag.. denna trötthet alltså.. så Jokke väckte mig och tyckte vi skulle köra hem. Så nu sitter vi här och dricker julmust och äter saffrans gifflar, sjukt gott. Och självklart tittar vi på idol. Blir nog sängdags efter idol, förresten köpte ju mamma mia igår, och jag var också tvungen att köpa mysteriet på greveholm dvd, jag älskar verkligen den julkalandern. Jag fick den av mamma året efter den varit på tv, och jag tittade på den varenda dag efter det. Så jäkla bra !!

Hittade min sladd så nu lägger jag upp lite bilder här och på bilddagboken. Ha en trevlig kväll.

 ronja äter godis : )

 Sugen på tårta.



 dessa gardinerna ska vi ha i sovrrummet : )



 Älskling är törstig.
 jag nattar bianca

 kvällsfikat..

Nu ska vi mysa ner oss i sängen, sov gott.

ändrade planer..

Ja då blir det inget steakhouse ikväll.. så jag hade tänkt spendera hela kvällen åt att packa och sånt, fick kartonger av Sandra idag, behövdes verkligen. Det är många som flyttar nu och så, och det är ju bra att man kan hjälpas åt med saker och ting.

Nu har jag varit duktig och packat ner det mesta i köksväg och sen massa shampon och massa "flickprodukter" eller vad man ska kalla det : )

Jag längtar så mycket till vi ska flytta, jag är verkligen helt förälskad i lägenheten, den är perfekt på alla sätt och vis!!

vi jobbar hela helgen så det blir ännu en lugn helg för oss.. börjar bli lite tröttsamt dehär med att jobba helger, men vad ska man göra?..

Nu har Jokke precis kommit hem från träningen, på sängen låg en ros och väntade på honom. Jag ville visa honom att jag älskar honom : ) han är det bästa som hänt mig ! Nu står han i duschen så jag passade på att skriva lite här, förresten ska nog smyga in till honom nu och hälla lite kallvatten på honom, sist lyckades han.


Hörs sen


födelsedag, steakhouse och jobb.

Idag fyller Jokkes lillebror år, GRATTIS Jonas : ) Vi ska fira honom ikväll på steakhouse, mums !!

Igår blev det mycket shopping, vi var i alla affärer och ränder.. hittade världens finaste spegel som vi ska ha i hallen, och tor det eller ej på öb, och den kostade endast 149, ett riktigt kap. Jag blev överlycklig !!!! Och sen hittade jag gardiner till sovrummet tror det var på jysk, jätte fina. Kommer passa bra till det andra vi ska ha där..

nu är jag hemma och håller rast, Jokke är ledig idag och det är lite orättvist att han fick sovmorgon idag, jag får väl se fram emot måndag morgon då har jag sovmorgon : )

Vi hörs senare


Kontrakt.

Idag jobbar vi båda mellan 07.15 - 13.00 , sen ska vi köra direkt mot stan. Ska skriva kontrakt 13.30 sen blir det lite shopping i stan och ett besök hos svärmor, sen ska vi ut till eko : )

nu ska jag sätta på kaffet, vi hörs senare


LCHF

Jag har ju prövat en del batnings produkter och olika maträtter. Det jag tycker är bäst är nutrilett, men det är ju inget man kan klara sig på en längre tid.. tycker också att atkins är bra men det är mycket pill och svårt när man jobbar som jag gör och inte alltid kan stå i köket och laga något snabbt. nu har jag hittat en ny jag ska pröva LCHF.. Alltid spännande att pröva nytt, ska även köra en detox. Ska köpa produkter imorgon på eko, såg dem hade det där billigare än hälsokost : )

Nu kom Jokke hem så nu ska jag mysa med honom, och föklara min kärlek till honom.

Mår illa av chokladpuddingen, men god var den.. kanske inte den bästa batningsprodukten haha

sov gott mina vänner


LCHF står för Low Carb High Fat. Vilket betyder,
minskat kolhydratsintag och ett ökat fettintag

arg på mig själv..

Ja det är jag verkligen.. varför i hela friden klippte jag mig?! Jag ångrar mig något fruktansvärt mycket, vantrivs verkligen i detta !!! Som tur är så växer mitt hår fort, så det blir nog snart bra får jag hoppas!  Sen såfort det blivit längre ska jag färga tillbaka till det svarta så då blir det perfekt igen.

nej nu har jag gnällt tillräckligt, har ju tänkt börja med min diet igen, och nu har jag väl skärpt mig ganska bra. Men eftersom jag är deppig för mitt jävla hår idag så tänker jag kränga chokladpudding och grädde !!!!! Så nu står den och väntar på mig i kylen, hade tänkt vänta med att äta den tills greys börjar..

nej nu får jag försöka att slita mig härifrån..

förresten måste bara tillägga att jag är så glad för mina vänners skull, när man läser deras bloggar så blir man varm i hela kroppen när man läser om deras kärlek och lycka, och att jag också får uppleva detta är ju bara för underbart !! All lycka önskar jag er alla, och spec tänker jag på Sara som jag vet har haft det lite jobbigt i förhållandet, är verkligen jätte glad för din skull att allt är bra nu !! det är så roligt att läsa om sina vänners lycka !!

Kram på er


Åter dags för bowling med jobbet..

Nu är det dags för bowling med jobbet igen, sist vi var där så var allt så hemligt med Jokke och och mig så då fick vi hålla fingrarna i styr och låtsas som ingenting, men nu när vi ska dit så kan vi skrika ut vår kärlek och pussas hela tiden, underbart !!

imorgon är det löning för oss kommunalare, alltid välkommet. Ska in och skriva kontrakt på nya lägenheten imorgon em, sen ska vi till eko och shoppa lite. Och det näst viktigaste (efter kontraktskrivandet) 'är att köpa mamma mia filmen !!

Har sovit lite nu i em, känner mig konstant trött och det är riktigt jobbigt, vet att Julia är likadan..  undrar vad detta beror på? Kan det va vädret? som sagt jobbigt är det iaf.

Jokke har precis varit hemma och haft rast, tur det annars hade jag nog sovit till han slutat jobba. Ska försöka packa lite nu innan greys börjar. Jokke är lite sur för han inte kan se det ikväll,stackaren. Får försöka glädja honom på något sätt när han kommer hem ; )


kaffesugen..

idag var det lika segt som vanligt att gå upp när klockan ringde, jag hatar verkligen det. Och mycke riktigt hade jag rätt om att jag skulle ha mer ont i armarna idag, kunde knappt ta på mig jackan i morse.. lite halv jobbigt.

Har haft lite småstressigt idag, en sjuk så jag fick lite extra. Men anna sa att jag jobbar undan så det skulle jag fixa, och klart jag gjorde det. Har bara ett inköp kvar innan matrundan så det är ju lungt..

är hemma och dricker kaffe nu, var tvungen.. hade sån huvudvärk för att jag inte hann dricka innan vi körde ut i morse.

äntligen blev jag nöjd med håret, nu är det mörkt men inte svart och sen lite rött i. Nu ska det bara växa, jag avskyr detta korta.. nu ska jag ha det långt, så är det bara. Överväger att göra en förlängning men det är ju så satans dyrt..

jobbar mellan 07.15 - 13.00 , sen i em ska jag nog träffa Julia om jag uppfattat det rätt? : ) men innan dess blir det en lång powerwalk. Jokke jobbar kväll idag så jag ska packa en massa senare.

nu ska jag pussa på Jokke innan jag ska bege mig ut igen.

Ha en bra dag så hörs vi senare.

Jokke, jag älskar dig.

Svettigt och finslipning..

Ja idag har det varit tufft på gymnastiken, sträckte mig när jag gjorde handvolt.. mitt eget fel då jag höll på att plocka fram när barnen värmde upp så det blev inget för mig... kommer inte kännas bra imorgon,.

Nu har jag precis kommit hem, ska färga håret igen.. blev inte riktigt nöjd nu..

Jokke är ett par ärande i byn, jag ska strax sätta igång kaffe sen blir det kvällsmat. Han var sugen på pasta, men för min del blir det fibergröt och fullkornsmacka då jag satt igång med min diet igen.

ikväll ska vi mysa i soffan framför desperata hemmafruarna..

Vi fick årgångsglöggen av mamma!! blev skit glad !! Synd bara att inte Jokke dricker glögg, men då blir det ju bara mer till mig och det är kalasbra : )


Är sugen på att festa till det lite, vi ska fira Jonas på fredag. ´Ska till steakhouse och äta, får blir några öl då. Sen är det ju jobb hela helgen. men nästa är vi båda lediga hela helgen så då ska det festas !!!


Ännu en dag närmare flytt, som vi längtar !!


Jokke, jag älskar dig så mycket så !! Du är det finaste jag vet.



typiskt..

Tror ni inte att när vi kommer till skolan idag så visar det sig att arbetet inte ska vara klart förräns vecka 5, knappt att jag blev arg som slitit så med det, men iaf nu har vi ju försprång. Och det skulle tydligen inte vara lika stort som det jag gjort men med lite annat, så vi får fixa med det. Men det är ju ingen brådska. Eftersom jag varit sjuk två tisdagar så har jag två prov jag ska göra nu, plus dem andra så det är mycket i skolan just nu.

Nu är jag precis hemkommen, vi tog en sväng till eko efter skolan, köpte lite tvättmedel och sånt smått och gott.. där fanns så mycket jag ville ha, massa fina julsaker : ) längtar tills vi flyttar så jag kan julpynta och sånt mys.

Nu ska jag brygga mig lite kaffe och titta på våra bästa år, sen är det gymnastik och ikväll desperate housewives : )





Tack för kommentaren, ja det är verkligen synd om mig som inte har något vett i huvudet, men vet du vad? Jag bryr mig inte allt för mycket vad du tycker om mig, man ser andra som man ser sig själv vetdu : )

Ny klännig och smink..

Körde in och hämtade Jokke i stan vid fyra tiden, tog en runda i stan. Jag har handlat så flititg på h&m så jag har fått checkar på 650 kr så jag var tvungen att göra av med dem : ) Blev en svart jätte söt klänning och lite smink.

Sen nu ikväll har Madde varit här och gått igenom allt till imorgon då det är åter dags för skola..

Bara så ni vet så har jag världens snyggaste pojkvän !! Jag älskar honom så mycket och jag kan aldrig få nog av honom, han är världens mysigaste och han är så sjukt snygg naken !!!  : ) Det finns ingen som han, och han är bara min!! BARA MIN !!!!

Nu har vi precis duschat, så resten av kvällen ska vi tillbringa i sängen..

Sov gott..


Rakt in i hjärtat..

Denna låten är så otroligt bra, den går rakt in i hjärtat.

du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Snöar..

Ja nu snöar det ute, fy vad sugen jag är på chokladpudding!! Tror jag ska ut o snön och köpa lite, måste som sagt ändå lämna filmen.

Jokke, jag älskar dig så otroligt mycket, jag är så lycklig med dig och du är det bästa som hänt mig. Jag längtar så tills vi ska flytta tillsammans, jag känner och vet att jag vill dela allt med dig. Jag vet du är den rätte för mig Joakim.


6 veckor +2 dagar

Ja så länge har jag varit rökfri : ) är riktigt stolt över mig själv.

Nu har jag precis duschat, ska göra vid mig sen upp till affären och lämna filmen vi lånade igår nania 2, riktigt bra var den.

Är helt färdig med arbetet nu och det känns skönt, så är det något ni undrar om afasi så är det bara att fråga : )

Jag ska lägga upp bilder när jag hittat sladden till datorn, tror jag packat ner den.

Nu ska jag göra mig en chailatte.

21 dagar tills vi flyttar, som jag längtar !!!

En månad..

nu är det bara en månad till julafton, det är ju inte klokt vad tiden går.. nästa vecka blir det att inhandla julklappar. Jag och Jokke kom fram till att vi inte ska köpa julklappar till varandra utan att vi ska lägga undan pengar till en resa ist. Och sen blir det ju en massa handlande till nya lägenheten med. Men sen är det så att jag är väldigt glad vid att ge julklappar så jag måste köpa något litet till honom iaf : )

Upp och hoppa..

Idag fick jag gå upp tidigt och fortsätta med arbetet som ska lämnas in imorgon, har lyckats få ledigt idag så jag hinner bli klar och slipper stressa.

I lördags passade vi Ronja och det var så mysigt, tittade på vilddjuren och åt godis : ) jag och Ronja somnade vid nio tiden så stackars Jokke fick sitta själv en lördag kväll.. inte lätt med en osocial flickvän : )

Igår var vi trötta så det blev inte mycket gjort.. Jag sov i soffan halva dagen, har  varit så trött  den sista tiden, har ju mina aningar vad det beror på men det är inget jag vill skriva här : )

haha färgade håret i lördags, eftersom dem inte har avfärgning i affärerna här i tollarp så fick jag köpa vanligt blekningsmedel, och håret blev orange av det haha, såg inte klokt ut, sen satte jag i kastanj som jag ville ha men det blev alldeles för rött eftersom håret redan hade så mycket rött i sig, så jag fick köpa guldbrun och det blev kalasbra. Så nu är jag inte längre svarthårig, får se hur länge jag har det såhär, brukar alltid sluta med att det blir lika mörkt igen eftersom jag trivs bäst med det.

Ska ut och powerwalka sen med, var längesen sist och jag känner att jag behöver komma igång igen..

Skriver lite mer senare, ha en bra dag.

Orkar inte,,

Just nu orkar jaginte skriva spec lång blogg.. är trött.

Har lämnat ronja nu, ska hem och vila lite.

Det låter trevligt Lisa, bara ring : ) Och ja ni fattar vem jag nu skulle vara lik med håret..

Kallt och jobb.

Idag jobbar jag mellan 07.00-16.00 Jokke är ledig och det kändes inte alls kul att lämna honom i morse..

nu är jag hemma och håller rast, ska äta bullfrukost!

Jokke, jag älskar dig... snart tre..


Ja verkligen...

Ja jag  klippte mig ENDAST så för att likna HENNE för hon är ju verkligen min stora idol. Ska bleka mig som en tok nu och äta för kung och fosterland så jag går upp ett par kg så kanske jag börjar närma mig.

nej men att ni/du orkar...

jag är iaf världens lyckligaste, och vi har köpt en soffa idag.VÄrldens snyggaste!!! '


nu ska jag packa mer, ha en trevlig kväll.

Keep smiling..

Idag var jag riktigt duktig som gick upp direkt när klockan ringde, har nog ALDRIG hänt förr.. blev nästan lite chockad där :) Men det kändes skönt att slippa stressa..

Idag är all ordinare personal på utbildning i degeberga så vi är bara tre inne i vår grupp idag, trodde det skulle bli stressigt och mycket men vi vikarier kan dethär med att jobba på så allt har gått kanon.. (peppar peppar ta i trä).. slutar ju inte förräns fyra idag. Är nu hemma och håller rast, gott med the, känner att halsen börjar dumma sig igen..

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra förutom att åka hem till mamma och hämta nycklar då vi ska passa katterna i helgen, sen var hon snäll och ville bjuda på mat och det tackar man klart inte nej till.

Imorgon ska vi åka och hämta kartonger, det är ju faktisk mindre än 3 veckor tills vi flyttar.. och sen är jag sån att det ska hända NU så jag kommer säkerkligen packa ner det mesta nu : ) Jag kan inte beskriva hur glad jag är över detta, när vi var och tittade på lägenheten kände jag direkt att detta skulle passa oss, den är verkligen perfekt. Så skönt att ha ett KÖK, ett SOVRUM ett VARDAGSRUM och ett EXTRA rum..det är lite skillnad mot min etta med kokvrå.. haha från 35 kvardrat till 75.. skönt det.
.
Så nu ska det planeras en massa och inhandlas.. har redan bestämt färger och så i sovrummet, det blir såklart brunt : )
Sen vet jag inte rikigt resten, Jokke får väl med bestämma fast det tar emot haha.. han får ju bestämma sitt "tvspels rum"  vi ska iaf inhandla ett köksbord då vi inte har det, sen en soffa, ska ha min i tvspels rummet.. sen en tvbänk till vardagsrummmet och lite sånt smått och gott... men det viktigaste är TVÄTTMASKIN.. det sa vi direkt att vi ska ha en, det är ett måste, så det ska vi köpa först av allt. Ser fram emot att kunna tvätta när man vill, skönt.


Var precis inne på Lisas blogg och hon hade skrivit så fint om mig så jag blev helt tårögd, var tvungen att kopiera det och klistra in det här. Man ska verkligen ta vara på sina vänner, och såna här saker gör att man förstår att det verkligen är ens vän. Det är som Lisa skriver att vår vänskap har varit som en bergochdalbana men vi har ändå alltid funntis för varandra när det väl behövts.. och det är vänskap det, som trots allt så än idag finns vi för varandra.. 1994 det året är vårt.

Min älskling Johanna Elofsson.
som jag känt sen jag var.. Ja vi lärde känna varandra i 0:an hösten 1994. 14 år sen.
vi bråkade och var ovänner, var bästisar , bråkade, bästisar.
Detta höll sig lääääääääääääänge.
Men. . Hon har haft det jävligt tufft och jag tror inte många förstår det egentligen, för hon är stark som en oxe.
Hon är en fantastisk vän och jag tycker det fortfarande, även fast hon nästan alltid fick ha de finaste barbies när vi lekte =)
Jag sa det i åttan, nian osv, DU är ALLTID nr 1 för mig. ALLTID.
Jag hade kunnat skriva slut på plats i bloggen med våra historier. Vi var sjuka. Vi rymde mitt i natten till Class haha. tex.
du finns alltid i mitt hjärta,  annahoj.



Oj, det blev ett långt inlägg.. hoppas ni fick ett trevligt läsande : )  Nu ska jag ut på matrunda.

Ha en skön höstdag så hörs vi senare.


nu är det jul..

Nu såg vi precis första coca cola julreklamen så nu sa Jokke att det är jul, han är för söt mitt hjärta, älskar honom.

Har precis ätit lite kvällsmat och tittar på unga mödrar, att jag blir sugen... ska försöka lura mig till lite nakentid sen..


nu ska  vi till tvättstugan, sen bli det mys i soffan, 21.00 är det greys och det är ju ett måste att se. förövrigt är vi överlyckliga angående lägenheten..

Glädjebesked !!!

Vi fick lägenheten !!!! Kan inte beskriva hur glad och lycklig jag är nu !! Direkt jag pratat med Abk ringde jag Jokke och han sa nu har jag sånt fånigt leende och det hade jag med, så vi är verkligen överlyckliga. Och snälla Tez z har ordnat en som vill ha min lägenhet och som kan flytta in närsom, och det är perfekt för då slipper jag ligga ute med dubbla hyror. Så blir allt som vi hoppas på flyttar vi redan 15 dec, förstår ni att det är mindre än en månad till?! Fy fan vad glad jag är.. förlåt jag svär men det får man när man är såhär glad !!! En trea, VÅR trea... bättre kan det inte bli !!!

nu är jag hemma på rast, ska sätta igång kaffe sen kommer snart Jokke hem och håller rast.

Vi hörs senare / världens lyckligaste

20 min..

nu är det endast 20 min kvar tills vi får besked, hoppas hoppas !!

Bara timmar kvar..

Nu är jag hemma och håller rast, jokke skulle bara inom affären sen kommer han med hem..

Nu är det bara timmar kvar tills vi får reda om lägenheten, ska ringa direkt klockan 08.00 imorgon bitti.
´
fick ett glatt besked på jobbet idag, från och med måndag nästa vecka ska jag gå på ett schema tillsvidare, får vi lägenheten nu så är ju verkligen allt på topp!! fast jag är världens lyckligaste ändå, för jag har världens bästa pojkvän att dela mitt liv med !

Sen jag sluta röka har jag fått ett starkt beroende av daim, jag är helt tokig i det!! och sen turkisk peppar såna hårda karameller, så goda !! Fast jokke gillar inte lakris så jag får passa på att äta när inte han är i närheten, kan ju inte riskera att missa några pussar..

nu kom han hem och han ska laga mat : ) Jag är världens lyckligaste med honom, han förgyller mina dagar och jag blir alltid lika glad när ja vaknar upp och ser han ligga brevid mig. Det är helt underbart att han är det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar, obeskrivlig känsla !! Jag älskar verkligen honom.

Har nog aldrig hört en fulare dialekt, och bilder kan verkligen ljuga.. och bred last är det.

8 dagar kvar sen släpps mamma mia dvd :)


skola och regn.

idag är det tisdag vilket innebär skola.. har kollat blodtryck på varandra idag och det var skoj : ) mitt låg på 120, sen 110 genom 70 så det var med bra. Jag kommer leva länge sa Kerstin, kanon : ) haha.

Det blir ingen gymnastik idag för min del, ska jobba så dem får klara sig utan mig.

Nu är det inte länge tills vi får besked, och tezz hade en vän som verkade intresserad utav min så om allt flyter på bra så kan vi kanske flytta in redan i början av januari, hade varit kanon.

Nu är jokke uppe och tränar och jag har precis kommit hem, har bytt om till mjukisbyxor, hade tänkt lägga mig i soffan och titta lite på tv och vila innan jobb.

Jag är sugen på lussekatter idag, det är verkligen det godaste som finns ! Åt min första för detta året igår, och det var såå gott !

Ha en bra dag, så hörs vi ev senare.

Jokke, jag älskar dig. Du är det finaste jag vet. du är den som får mitt hjärta att slå ett extra slag,

2 dagar..

Idag har varit en händelserik dag, och min ilska har varit på topp... usch.. tur att jag har Jokke och att jag klarade tygla mig... annars hade det inte slutat bra..

Har varit hos svärmor och druckit kaffe och busat med Ronja och Bianca.. skulle lekt på andys idag men där var stängt så det får bli en annan dag.

på onsdag morgon får vi besked om lägenheten och vad vi längtar !!! Vi försöker att inte hoppas på för mycket men de är ju inte lätt.. vi vill ju så gärna ha den !!!

Nu ska vi titta på filmen som vi skulle sett igår, sen är det fotbollsgalan och sängen i lagom tid, jag ska upp tidigt då det är skola imorgon, sen jobbar vi båda kväll.

Ha en skön kväll.

Äntligen..

Så nu är jag hemma, har iof varit hemma cirka en halvtimme..  Jokke och David har suttit och spelat tvdspel hela kvällen.. vilka nördar dem är haha..

Nu ska David hem och jag och jokke ska titta på den tredje filmen vi hyrde häromdagen.. inte för att jag tror vi hinner se spec mycket innan vi somnar, jokke jobbade ju i fm och jag nu ikväll.. men det återstår att se : )




  Denna filmen blir det ikväll : ) någon som sett den ?

Huvudvärk och rast..

Nu är jag hemma på rast, har fruktansvärd huvudvärk.. har letat igenom hela lägenheten men hittar inte en enda alvedon.. suck.. väntar nu på att pasta ska koka klart.. blir pasta och ostsås : ) Jokke och David är och tränar, får se om Jokke hinner hem innan jag beger mig ut igen.

Hörs sen

Gjort en ny..

Eftersom det blev fel med den andra så har jag gjort en ny..

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811160637329237&a=1&


Lycka till

Jag ber om ursäkt..

Det har blivit fel på mitt quiz.. det ska vara gymnastik och inte fotboll.. och nej Julia det med drickan är inte fel, jag dricker inte läsk utan bara ramlösa : )

nu ska jag och jokke ut och gå, sen jobbar jag ikväll. Hörs sen

Nya frisyren..

 åt sidan..

 framåt..

blev jätte nöjd, Elin är bäst !! blir alltid lika nöjd.. nu ska jag dammsuga upp allt hår : )

Ändrade planer..

Elin skickade ett sms och frågade om vi kunde ta klippningen klockan 14.00 ist, panik fick jag då eftersom jag skulle slutat fyra, och jag känner att jag verkligen måste klippa mig idag.. då sa jokke att han kan ta min em så jag får sluta ett, han är ju bara för underbar. Kan man annat än älska honom?! Nej...

Nu ska jag sätta på kaffe och byta om sen kommer snart Elin..

Hörs senare

Borde förbjudas..

Ja det borde vara olagligt att börja jobba sju en lördag morgon, usch vad jag HATAR tidiga morgnar.. är alltid lika seg, fattar inte var jokke får all sin energi ifrån..

Riktigt tråkigt väder idag, bara regnar och blåser.. nu är vi hemma och håller rast, jokke slutar ett idag och jag fyra,efter jobbet blir det snabbt hem och fixa till lite sen kommer Elin vid fem och klipper mig.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, just nu vill jag bara mysa ner mig med jokke i soffan med massa ljus och så..

Fick en hel påse med äppel av en tant idag, så jag ska överraska min kärlek med äppelpaj ikväll, gott va? : )

Vi hörs senasre med bilder och så.

Riktigt snygg..

Sitter och läser massa kändis skvaller och tittar på massa bilder och så... alltså jag tycker pink har blivit skitsnygg, spec i videon so what, jag är inte så förtjust i sånt sönderblekt hår men på henne är det ju verkligen skit fint.. ja hon är så satans snygg.. men hon är ju inte i närheten av victoria.

Har sovit nästan hela dagen, kände mig hel kass.. bötjar bli lite piggare nu och det känns skönt, men jag får säkert svårt för att somna ikväll.

Imorgon kl 17.00 kommer Elin och klipper mig, ska bli skönt då mitt hår växt som bara den sen sist, Elin säger alltid att hon aldrig varit med om någon som har så tjockt hår som mig och som det växer så fort på.. dock inget jag tycker är positivt. Håret blev väldans mörkt nu, och jag blev supernöjd. Mamma tyckte dock det var för mörkt, men Jokke gillade det  : ) Lägger upp bild imorgon när jag är nyklippt och så..

Jaha, vem tycker ni nu ska åka ut i idol ikväll ? Jag ringde och röstade på Kevin idag, första gången jag röstat.


Den 18 är sista dagen på lägenheten, någon som vet hur länge det brukar ta sen tills man får vet om man fått den eller ej? Jag kan knappt bärga mig.. satt och tittade igenom ikea katalogen igår, ska köpa massor med saker om vi får den. Fast det enda vi behöver nu direkt är köksbord, och ev en soffa till tv-spelrummet. Annars har vi allting.

Nu ska jag fortsätta med mitt idol tittande, sen värma lite äppelglögg..

30 min till sen börjar ett av mina favoritprogram, singing bee.. Jag och Jokke vii tävlar alltid, och det blir alltid jag som vinner, jag borde faktiskt ställa upp på det, för jag måste säga att jag är duktig på det med att komma ihåg och kunna texter, men att jag sjunger bra det är ju inget jag kan skryta med haha. Tycker lite synd om Jokke som behöver höra mig varje fredag.. och sen imorgon är det singalong.. och det är ännu bättre : )

Nej nu ska jag pussa på min underbara Jokke, han är det finaste jag har och min allra bästa vän.

ha en skön fredagkväll, så hörs vi imorgon em.
Kram


Höstväder..

Idag är det riktigt tråkigt höstväder, hade tänkt ge mig ut på en lång powerwalk men efter jag sett hur vädret var så fick det bara bli en promenad till Ica.. vågar inte vara ute i detta vädret eftersom jag redan är förkyld. Idag blir det städning här hemma och lite sånt skoj. Sitter nu och färgar håret, och väntar på att våra bästa år ska börja. Jokke jobbar till halv fyra idag sen ska han och David träna.. så jag har hela dagen för mig själv. Kan inte sluta längta tills vi får besked om lägenheten, jag blev verkligen förälskad i den, och en trea det är ju verkligen skit bra. Så ska Jokke få sitt tv-spel rum, haha. Måste gnälla lite, vi var och hyrde tre filmer på hemmakväll igår, Territory (en rysare med krokodiler och så) den var väl sådär, men för överdriven, sen The mist och det är en stephen king film, kan tänka mig Julia sett den : ) också en rysare, men den var verkligen skit dålig !! och sist All the boys love mandy lane, den har vi dock inte hunnit se ännu, och  jag tycker den verkar bra. Någon som sett den ? Vi brukar ha otur när vi hyr fimer, men jag hoppas den är bra. Fick även med oss en stor påse med godis, det är ett måste när man är på hemmakväll, dem har verkligen världens godaste godis där.


  kanske är jag efter men aldrig har jag sett julmust på burk innan?! Var ju självklart tvungen att köpa en, eftersom jag älskar julmust och det är ju den enda läsken jag dricker. Kändes konstigt att dricka från burk : )


 Jokke köpte ny mobil igår, knappt avundsjuk !




Imorgon jobbar vi båda två så ikväll blir det en lugn hemma kväll med idol och singing bee.

Nu ska jag skölja ur färgen, får passa på när det är reklam. Sen ska jag göra mig en Chai latte och mysa ner mig i soffan.. sen får jag väl ta mig ett ryck med dammsugaren..

förresten, vem tycker ni ska åka ut i idol ikväll ?

Ha en skön fredag mina vänner Kram

Ja..

Nu har vi precis varit och tittat på lägenheten, den var jätte fin, och precis som jag tänkt mig. Så vi har tackat ja till den så håll nu tummarna för oss : )

Halsen känns bättre nu och det är skönt, nu ska vi äta kvällsmat.

Lycklig är jag så det skriker om det !

Kärlek.

Jag älskar dig Joakim Kristoffer Löfstedt ! Du är det bästa som hänt mig, jag har aldrig känt så starkt för någon som jag gör med dig, du är allt jag önskat mig och jag vet jag vill dela allt med dig. Du är min kärlek, min bästa vän. Du är det värdefullaste ja har.


Halsont..

Vaknade i morse och hade jätte ont i halsen, så det fick bli att stanna hemma från jobbet idag, är ledig imorgon så jag ska vila upp mig nu två dagar..
Jokke jobbar mellan 07.15 - 14.00 sen blirdet massa mys..
 
Ska titta på lägenhet ikväll, är tvåa i kön så vi hoppas den är fin och så,, hade varit skönt att skaffa något större och något tillsammans, 

   26/11 som jag längtar!!!

Glöm inte kolla in..

http://www.nailsthelux.com/   Hon som gjorde mina naglar så vackra :)

Hittade bilder..





Så ska jag klippa mig på lördag : ) haha kanske pröva på färgen med hahah

Titta det snöar, haha..

När vi är på väg ut till bilarna och det är dags för oss att bege oss ut på våra rundor, då stannar jag upp och säger "älskling det snöar" Jokke tittar konstigt på mig och går ut.. och dem andra som står ute bara skrattar åt mig haha.. inte snöade det, och hur jag kunde få för mig det är för mig en gåta.. haha att jag är förvirrad och trött ikväll. Tur att jag jobbar med Jokke ikväll : )

Nu är vi hemma och håller rast, blir te och macka med ägg, blev så sugen på det.

Är lite sur på mig själv som tackade ja till att jobba kväll ikväll, missar ju greys!! tusan med, och jag kan inte titta på  reprisen eftersom jag jobbar kväll söndag med.

På lördag kommer Elin och klipper mig, ska äntligen våga klippa mig som pink, det är så jävla snyggt!!! Hittar ingen bra bild men det är så som hon har det i videon so what.

Ha en skön kväll


Delad tur och halsont..

Idag har jag och Jokke delad tur, känns väl sådär kul då vi båda är lite halv kassa i halsen, jobbigt att det inte vill slå ut ordentligt så man kan bli helt frisk.. men de kommer väl.

Ska strax laga lite mat, blir fäsk pasta och pastasås med bacon, majs och dolmio sås.. ska bli gott : )

Har ringt ett par samtal idag, och det känns skönt för nu vet vi.. men ilsk det är jag fortfarande!

Nej nu ska jag vila lite innan maten, ha en skön kväll mina vänner.


Nu får det räcka..

Vi hade inte tänkt sjunka lika lågt som dig, men nu får det fan räcka med ditt jävla skitsnack, skapande av hat klubbar m.m.. hur gammal  är du egentligen? Och att du ska dra in folk utifrån, där gick droppen. tro inte att du kommer vinna något på detta, inte en chans. Ska du bete dig såhär, så tro mig vi kommer vara ännu jävligare.
Och hoppas du är lycklig med din lojala vän som visste om att Jokke var otrogen med mig i 1 /2 månad innan du fick veta det, och hon sa till Jokke att han inte skulle berätta det, vilken kanon vän, önskar verkligen jag haft någon sån.


Nu är jag riktigt ilsk !!!

Ger man sig in i det så får man fan ta sig ur det med !!!

Trött som en tok..

Usch gårdagen var verkligen seg, största delen av dagen tillbringade jag i soffan, och det var ju självförvållat så det var ju inte spec synd om mig..

Idag har jag jobbat mellan 07.15 - 14.00.. blir  mycket jobb denna veckan och det känns bra.

Imorgon är det skola och gymnastik igen, har prov så det blir att plugga ikväll, Jokke jobbar ändå ikväll så det passar bra så jag får lugn och ro, har ju svårt att koncentrera mig på annat än honom när han är hemma. Han är så underbar och jag blir mer och mer kär i honom för var dag som går..

Ska hårdträna inför juluppvisningen imorgon, nu har vi äntligen bestämt oss för att vi ska vara grease och hoppa trampett, ev långmatta med. Får se hur lång tid det tar..

nu sitter Adam och Jokke och spelar nintendo, Jokke börjar jobba om en kvart, sen hämtar mamma Adam snart så då får jag väl ta tag i läxan.


Ha en skön kväll.

Orkar inte..

kommer inte att skriva spec mycket idag, orkar inte.. mår som jag förtjänar.

Hade en skit rolig kväll igår, lägger upp bilder imorgon,

Nu slutar snart min älskling, och jag ska lägga mig i soffan vilket jag gjort hela dagen..

missa inte sannigens ögonblick ikväll!!!


4 HELA veckor och glädjedryck.

Gårdagen var mycket trevlig, och jag tyckte det var helt rätt att Lars åkte ut, håller på kevin, han är riktigt duktig !


Nu är lördagen kommen, har jobbat mellan 7-13.. var ju lagom trött i morse när klockan ringde.. jag förstår inte varför jag alltid är trött på morgonen, det spelar ingen roll hur dags jag lägger mig.. jobbigt när man oftast börjar 07.00..

Nu har jag precis kommit hem, har skjutsat Pelle och Josse till stan.. Ska strax in i duschen sen komma på vad jag ska pryda min kropp med ikväll, ska bort till Tezz&Jonas och dricka. Ska bli trevligt..

Idag har jag varit rökfri i fyra veckor och jag är faktiskt lite småstolt över mig själv : )

Ska försöka få liv i min man nu, han ska laga spagetti och köttfärssås till mig, mycket gott : )



 Måste borsta tänderna : )

 Världens sötaste ronja har ätit choklad : )
 

Bloggen klöddar en massa, så  jag läggert upp fler bilder imorgon. lär bli en hel del ikväll :)

Ha en skön lördag

Halvklar..

 nu är sminket klart, ska bara trixa till håret lite.. haha lägg märke till Jokkes kalsonger som hänger på tok bredvid mig, verkligen kläder ÖVERALLT!!

Tacos och idol.

fyra timmar räcker inte till att tvätta och få allt torrt, så nu har vi kläder i hela lägenheten, knappt irriterande!! Blev bortbjudna till Tezz och Jonas ikväll, ska äta tacos och titta på idol. Skönt att jag slipper vara hemma i denna röran !!

Nu är Jokke ute och springer och jag har precis duschat, hade tänkt fixa till mig nu, sen ska vi bort till dem vid  halv sju, Blir nog inte så sent ikväll då vi båda börjar 07.00 imorgon bitti.. men imorgon kväll blir det fest : )

Välja kläder nu, blir nog nya klänningen.

Ha en skön kväll mina vänner.

Vem/vilka ska vinna idol?


Tvätt och kändis..

Då var det fredag igen, tiden bara rinner iväg. men fredag är ju trevligt, det innebär idol och singing bee kalas : ) Vaknade och hade jätte ont i halsen och var snorig som ett litet barn, känner att en elak förkylding börjar smyga sig på nu.. och det uppskattas inte!! Det är ju att inta glädjedryck imorgon och det är inte så spännande att ha ont i halsen då.. det blir att knapra alvedon och dricka te som en galning idag. Ska strax bege mig till tvättstugan, hade tänkt ge mig ut på en lång powerwalk lite senare men det känns mer som soffan och vänner lockar då jag inte är riktigt kry. Jokke var precis hemma och höll rast, han har bara matrundan kvar sen kommer han hem och pysslar om mig : ) han är för bra för att vara sann. Om ni läst kristianstadbladet i morse så hoppas jag ni la märke till att jag och Hanna är med där, dem haffade oss utanför Aima igår, alltid trevligt att vara lite halvkändis haha. Måste än en gång klaga på detta gråa och ruskiga höstväder.. jag tycker INTE alls om det.. inte ens lite.. men som dem säger "alla årstider har sin charm" ska försöka komma på höstens idag hade jag tänkt..

Nej, tvättstugan var det..


 Älskling dukat upp frukost..


 Älskar dig.


hörs senare


Jokke..

Nu har äntligen mitt hjärta börjat blogga, så ni får läsa hans blogg på http://joakimlofstedt.blogg.se/

nu ska vi lägga oss, natt natt.

Hörs imorgon.

Lite bilder och vilka`?

har ju ökat något grymt med besökare den senaste tiden, vilka är ni som läser? Skulle varit roligt att veta vilka.. : ) Så bara kommentera med er..


 här har ni en bild på sötaste elliot

 dumt val, men ack så gott.

 som sagt, mycket gott.
 tv spel nördar..

Nu kom julia så nu ska det drickas kaffe : )

Carbonara och latte..

Blev en latte på fenix idag, trevligt sällskap av Hanna och E..  Sen gick vi och kollade lite kläder, köpte mig en klänning.

Sen hämtade mitt hjärta mig och vi körde till willys för att handla och självklart blev det en sväng inom skopunkten.. fy fan vad mycke stövlar det har kommit in !! Nästa månad blir det 6 par stövlar haha..

Nu är vi hemma hos mamma och Adam, har precis ätit pasta carbonara, ska strax köra hemm till oss, vi ska passa Adam ikväll och han ville hellre va hemma hos oss så han kan spela wii : )  Så söt är han.

Är lite små trött och illamående idag.. lite små jobbigt. kan bero på allt kaffe jag druckit. Dum som jag är så tar jag ju en latte.. korkat när man är laktosintolerant.. men men.. gott var det iaf.

Är ledig imorgon med och det känns skönt, ska tvätta imorgon och det är verkligen ett måste så nu kan jag in skjuta fram det längre..suck pust och stön..

Lördag har det blivit ändrade planer, blir att inta glädjedryck med Jonas och Tezz, ska bli mycket trevligt.. först jobbar vi båda på dagen..

Kläderna jag beställt på ellos passade inte, ALLT var för stort, knappt irriterande !! Jag älskade guldklänningen ju.. jaja tråkigt men men..

Nu spelar dem fifa 08 på playstation...

Överväger om vi ska ta och flytta in till stan, har iaf sökt fyra 2 på östermalm och 1 centrum och 1 på lyckans höjd. Vägrar bo någon annanstans..

Imorgon ska Jokke skriva ut ansökan till skolan så jag kan skicka iväg den såfort som möjligt. Tänker inte berätta än vad det är jag ska söka och var.. det får vänta lite : )

Nu ska vi köra..

Lägger upp lite bilder när vi kommer hem.

Smack

Fika och mys..

Nu är jag nyduschad och sminkad.. funderar på vad jag ska ha för kläder idag, det är ju riktigt busväder idag.. iaf här i tollarp. Men jag vill inte ha jeans på mig !!! Tar dubbla strumbyxor ist haha : ) Ska träffa Hanna och Eliott i stan och ta en fika. Jokke ska in och träna.. Fy för tusan vad det blåser här.. låter som fönsterrutorna ska blåsa i sönder..

Nej hitta något att pryda min vacka kropp med, sen stan.

Ha en bra dag så hörs vi senare..

Riktigt fin låt.

Här står du med frusna händer,
ler och säger "här är jag",
och på din halsduk har november
strött sin första snö idag.

Har du fått nånting att äta?
Jag har köpt en flaska vin,
skall vi älska eller träta
eller krossa mer porslin?

Skall vi börja om från början
som om aldrig något hänt,
eller röja upp i sörjan,
göra rent rus konsekvent?

Kan vi undvika reträtter
som så lätt går hand i hand
med din röst på de kassetter
som du sänder mig ibland?

Är det dags att ommöblera
I vår trånga vestibul
Börja leva och fungera
Utan samvetsklausul

När det ändå gör detsamma
om nån mörkhyad mamsell
blir din hjälpsyster och mamma
i en tropisk hamn en kväll.

Skall vi våga på försöket
till förändring på nåt sätt,
skall vi prata ut i köket
medan nysnön faller lätt?

Faller lätt och stumt och utan
något uttänkt sceneri,
vita brev mot fönsterrutan
obesvarade som vi.

Här står du med frusna händer
på vår inbokade tid
och det står i min kalender
att vi skulle pratas vid.

Flaskbanken och blåa loppan.

Åkte in till stan för att Jokke skulle till bilprovningen, allt var bra och det gjorde Jokke glad : ) Sen körde vi mot blåaloppan för att fika, sen gick vi en sväng på stan och mös lite.. tog en sväng in på systemet köpte lite dricka till helgen och sjävklart en flaska glögg.. Lucia choklad, ska bli spännande att pröva den.. blir sen till greys.

jag har verkligen kärat ner mig totalt i Jokke, det är inte klokt. Har ALDRIG tdigare känt så starkt för någon förr. Jag skiter fullständigt att vi inte varit tillsammans så länge, för jag hade verkligen kunnat skaffa barn, hund, hus och volvo med honom nu, för fy fan vad kär jag är i honom! Och med tanke på allt vi gått igenom och klarat så vet jag att inget verkligen INGET kan komma emellan oss två, vi har övervunnit det mesta och vi båda är säkra på vår kärlek till varandra.   Jag vet att han är rätt för mig och jag för honom. Vi trivs så bra tillsammans och vi är på samma nivå, och lika argsinta : )  Ja der är verkligen helt pefekt allting !!!



 Glöggen vi köpte, med smak av choklad.

 Jag älskar dig.





 Fick en sånhär av min kärlek igår : ) världens underbaraste är han.. Dock bara han som lyssnat på den.. han sitter just nu och sjunger till den, han är så fin så.


Nu ska jag värma lite av glöggen, ska bli spännande. vi hörs imorgon innan vi beger oss in till stan. Ha en skön kväll alla !

Stora staden..

Nu ska vi in i duschen sen in till stan och fixa lite.. ev blir det fika med : ) Struntar i att tvätta idag..

Jobb..

Idag är det jobb mellan 07.15 - 13.45.. Sen i em ska jag tvätta vilket jag inte tycker om alls..

Imorgon är vi lediga båda två, så när Jokke ska in och träna så ska jag ta en fika med Hanna, och sjävklart på Fenix, känner ett stort sug efter morotskakan.. : )

Har en hyrbil på jobbet idag, och jag hade "turen" att få larmet i morse så jag valde först bil, och självklart tog jag hyrbilen.. riktigt rolig att köra : )  När Jokke och jag åkte på ett larm tillsammans så sa han jaha ska vi ha en sånhär bil när vi får barn? Nej nej, vi ska ha en svart v.70 INGET annat.. hyrbilen är en saab 9-5

Jokke.. jag säger bara.. Jag älskar dig !!



Nu håller vi rast och ska fika lite, skriver mer senare..


malin och kläder..

 lite av kläderna.. Malin så söt så..


 ut i kylan..


 dagens outfit.. har bruna strumpbyxor, syns inte så bra på bild : )

Nu har jag varit och hämtat kläderna jag beställt, och Malin är här nu och dricker the, hon har inte lärt sig att dricka kaffe ännu haha : )  men jag dricker såklart kaffe : )

Nu ska jag mannekänga för malin och Jokke..
ha en bra dag.



Lite att göra..

Nu är Jokke hemma och håller rast, fick sova länge idag och det var skönt.

Ska dricka upp mitt kaffe sen ut och powerwalka.. Sen blir det storstädning här hemma. Ska upp till affären och hämta mina kläder och sminket jag beställt : ) Vi ska på fest i yngsjö på lördg och då hade jag tänkt ha någon av mina nya klänningar så jag hoppas att dem passar : ) jag älskar verkligen klänningar, hatar att jobba för då måste jag ta på mig jeans och jag känner mig inte alls kvinnlig i jeans, utan det ska vara klänningar eller kjolar !!  därför älskar jag verkligen denna årstiden då man kan snygga till med strumpbyxor, knästrumpor och allt sånt, kalas.

ska pröva min nya mjölkskummare idag, den andra hade gjort sitt märkte jag sist jag gjorde chaite.. Fy fan det är verkligen det godaste jag vet.. måste dock snart köpa nytt pulver.. har gått åt en del den senaste tiden.. och mer lär det bli med tanke på dem kalla kvällarna, då är det klockrent att göra sig en kopp chaite och sen krypa ner i soffan och mysa med Jokke..

Jaha nu sitter jag här och tänker att det är ju snart jul, och jag har inte en enda julpryl?! Lite småpanik där.. men det ska säkert ordna sig.. pratade med Jokke att det hade varit skönt att ta flyget till något varmt land nu under julen.. men jag tror inte jag hade kunnat det sådär, innerst inne så älskar jag ju julmys.. vi får ta den resan senare.. och det är vekligen ett måste då Jokke aldrig varit utomlands... har lite planer på min julklapp till honom så det ska nog bli bra :)

Är lite små irriterad på abk.. Tycker deras system med poäng och sånt är trams.. hoppas iaf vi snart får en lägenhet, lutar åt att det blir en trea.. så man även kan bo där om det är så att saker och ting utökas : )

Nej nu ska jag plocka undan frukosten sen ut och powerwalka.




ha en bra dag så återkommer jag senare.

Bild på mig och min man.



 världens finaste

Naglar..

Har varit och fixat mina naglar hos Tezz idag, och busat med Ronja och Bianca. har haft en kanon dag, och jag är riktigt nöjd med naglarna, gå in på hennes blogg och läs om priser och dylikt om ni är intresserade av att göra vid era naglar : )  http://thereselofstedt.blogg.se/ hon har även en hemsida http://www.nailsthelux.com



 

Nu ska jag och min älskling mysa ner oss och äta kina mat..

ha en skön kväll.


Ville mest skriva..

hur kär jag är i min underbara pojkvän !!  nu ska jag återgå till att pussa på honom och visa min kärlek!!


Nattnatt..


Kärlek !!

Jag är så kär i Jokke så det går inte att beskriva. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva sånhär kärlek, och jag trodde heller inte att den fanns. Jag hoppas och önskar att alla får uppleva den, för den känslan gör verkligen livet värt att leva oavsett väder eller humör..


Idag jobbar vi mellan 7-16, sen blir det hem och städa, då jag inte hann det igår för vi var iväg hela dagen och kom hem sent igår kväll. Sen ska vi laga middag och sen blir det bara massa mys i soffan.

Imorgon ska jag bort till Tezz och Jonas, Tezz ska göra mina naglar, sen ska jag självklart kela med Ronja och Bianca : ) Sen blir det en lång runda powerwalk imorgon em.

Skriver ev mer ikväll, annars får ni alla ha en trevlig kväll.

Halloween..

Har precis kommit hem från Tezz och Jonas, har ätit halloween middag där. Grön spagetti och köttfärssås, sen jätte god grön tårta till efterätt. Har haft en jätte trevlig kväll, ska sova nu då vi båda börjar 07.00 imorgon bitti. Skriver mer imorgon em.


 Du är det finaste jag vet !!

   en till bild från idag..

Sov gott mina vänner.

Inviger..

Idag blir det nya klänningen, svarta leggnings och bruna stövlar, eller svarta.. har ej bestämt sen brun eller svart skinnjacka, kanon fint.

  stan nästa

Riktigt fin låt!

http://www.youtube.com/watch?v=QXUFKlzhpzU  min blogg dummar sig så jag får göra såhär ist..

Nu ska jag snygga till mig lite, funderar på om det är för kallt för strumpbyxor och klänning idag? får se vad det blir..

Ha en bra dag mina vänner, så hörs vi.

Lördag..

vilken underbar kväll vi hade igår, min kärlek lagade kålpudding som är det bästa jag vet, och så gott det var. Sen till efterätt åt vi chokladpudding och massor med grädde och mandariner fy fan vad gott !! Blev riktigt bortskämd av honom igår.. myste hela kvällen..

Idag jobbar han delad tur, nu har vi precis ätit bullfrukost. Han ska snart köra ut på matrunda och då ska jag ut och powerwalka sen in i duschen och göra vid mig, sen ska vi nog in till stan och ta en fika innan han börjar jobba igen vid fyra.

Vi hörs senare, lägger upp bilder senare.


RSS 2.0