Kvällspass

precis hemkommen efter ett kvällpass, fick mig allt ett par goa skratt : ) Dem är så härliga där dem gamla, och personalen är super !! Nu ska jag in i duschen sen mysa ner mig med Jokke. Är jättetrött och ska upp och börja jobba 07.00 imorgon bitti.. gääsp.

Natti

Jävla brödrost !

Vår brödrost ville inte som jag och jag blev riktigt arg på det, så nu får vi införskaffa oss en ny.

Jokke är hemma och håller rast nu, jag har varit duktig och städat här hemma. Nu ska jag strax bege mig ut på en promenad sen är det jobb.

Trevlig valborg eller nått.

Valborg.

Varför sover jag så dåligt ?! .. Vaknar flera gånger på nätterna och känner att jag inte sover tillräckligt djupt, skit jobbigt för jag är ständigt trött. Och lyckas aldrig bli av med min huvudvärk.

Idag är det jobb mellan 14-21, så det blir inget "firande" för oss, det är ju bara en dag då folk kan skylla på en "högtid" så dem kan dricka, och eftersom jag ändå inte kan det så kan jag lika gärna jobba,  ska ut och gå en runda efter jag druckit upp mitt kaffe sen blir det lite städa innan jobb.

Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret : )

Älskar min Jokke mest av allt !!!


Norrlandsguld !

Jag tycker den reklamen är helskön !! "Skulle inte du på dop?" "Jag är ute och går med hunden, "ja jag är på simträning : ) haha..

Subway ska öppna i k-stad igen. Förhoppningsvis till Juni, jag ska stå utanför och invänta öppning !!!!


Av hela mitt hjärta !

Jag älskar Jokke av hela mitt hjärta, han och bebisen i magen är det absolut bästa som hänt mig !!

Den blick du gav mig så underbar den kändes.

Underbart att vakna och se att det är strålande väder ute ! Har precis ätit frukost, har fått dille på kaviarmackor, synd bara att det luktar så fruktansvärt äckligt och eftersmaken är inte hallon. Ska dricka upp min oboy sen borsta tänderna. Ska ringa och väcka Mike vid halv elva, har tyckte jag skulle vänta till ett men icke !! Ska inom mormor med och låna solskyddsfaktor, blev röd sen sist vi satt ute och det är inte spec spännande att bränna sig. Har säkert lättare för det nu när jag inte solat solarie på evigeter, men det gör jag iof inte nu när det är vår/sommar. Jag brukar alltid bli lite ljusare i håret till sommaren men detta året kan jag inte det, då det inte är bra att färga håret när man är gravid och spec inte bleka det, och jag hade behövt avfärgning och sånt innan jag kunnat sätta i färgen så nej det sturntar vi i. Óch jag ska ha det längre nu så det blir inget klipp på länge, haha herregud hur kommer jag se ute egentligen?

Aja nu ska jag sätta lite mascara på ögonen sen knalla iväg.

Ha en bra dag !

Älskar dig min underbara Jokke

Bebisprat

Det blev inget dh för mig, jag var snäll och lät Jokke titta på fotboll ikväll. Kan ju inte alltid titta på dem programmen jag vill och det går lika bra att titta på reprisen för mig.

Det är skönt för nu mår jag bra, illamåendet är borta och så, nu känner jag inte av att jag är gravid mer än att jag är tjock om magen. Nu väntar vi bara på första sparkarna, men det kan ju dröja.. det kommer när det kommer. Och det är inte säkert att jag ens förstår att det är sparkar dem första gångerna. Pratade med Sandra häromdagen och hennes har börjat sparka, hon är 4 veckor före mig.

När vi satt i bilen idag påväg till väla så frågade jag Jokke om när vi ska börja handla lite barnrummet och så, då svarade han "efter dopet" haha jag bara VA?! Jag menar efter ultraljud sa han, haha ja det hade kanske varit lite sent att handla efter dopet. Jag har hittat massor jag vill ha !!

Som jag längtar till ul och allt, fast självklart önskar jag mest till vår bebis tittar fram. Pojke som Flicka.

Nu ska jag sova lite.
Godnatt

Dh och mys ikväll.

Precis hemkommen från gymnastiken, känns konstigt att det inte blir fler tisdagar nu. Men nu är det ju så att vi ska ha bebis och det är det de som prioriteras nu. Jokke står i duschen nu, när han är klar ska vi äta lite. Självklart ska jag äta min subway macka : ) Får se vad Jokke ska äta. Sen ska vi mysa i soffan och titta på DH.

Imorgon ska jag våldgästa Mike hela dagen : )


trevlig kväll.

ÄNTLIGEN SUBWAY MAT !

 förstår ni min glädje ?!

 snart min macka klar..

  Jag döör !!! Fy helvete vad gott !!

 Jokke tyckte med det var gott.

 Jag vill inte vara med när jag äter.


har köpt två tunikor, ett par mamma byxor korta skit snygga ! två t-shirtar och två långa linnen. Så det blev en del, men hittade inte så mycket. Har lite svårt med storlekar nu, s i mamma är för litet och m lite halvstort.. får vänta till jag blivit större. Jobbigt att allt jag köpte på gina fick bli i L så jag kan växa i det, jag har alltid köpt xs-s nu får jag känna på tjockislivet haha hemsk jag är.

Vet ni vad, jag åt en 30 cm sub, iof inte hela men nästan. Och jag har en 30 cm i kylen : ) gott !

Nu ska jag byta om till gymnastiken !

Har haft en jättemysig dag med min älskling, som jag älskar mest av allt !!

Väla för hela slanten

Uppe med tuppen idag, jag och Kewin sov till kvart i åtta. Sen gick vi upp och åt frukost. Jokke gick upp redan sju. Nu busar vi en massa och Kewin leker kurragömma med Jokke. Sara kommer snart och hämtar honom och då ska vi köra mot väla. Jag hoppas verkligen på att jag hittar kläder idag, annars får jag snart gå naken, och det är nog inte så populärt runt omkring.

nu måste jag gå. ha en bra dag.

innan vi kör hem idag måste jag fått min subway macka !!1

kommentar?

vem skrev den anonyma kommentaren precis? Kan inte svara på din fråga?

snart läggedags.

Dagen har bjudit på mycket.. När vi hade ätit skickade Dalin och ville ut och gå en runda, vi gick till lekplatsen med hennes yngsta dotter Oliva, så söt !! Sen gick vi upp hit och drack kaffe. Vi sju kom Sara, Elina och Kewin hit, Dalin och oliva gick hem då. Vi drack lite kaffe och traggade skit, Kewin fick bada och det gillade han. Sen åkte dem. Jokke kom hem vid nio, då gick vi in och la oss och läste för Kewin, satte vi igång björnbröder. Nu sover han så gott och vi ska snart med in och göra det. Blir lång dag imorgon.


räknar ner dagarna till ul..som vi längtar efter att få se vår bebis !! Tycker det är roligt med alla kommentarer om min mage : ) Nog första gången i livet man vill höra att man är tjock. Men risken är att jag är fet som en elefant i oktober, eftersom det redan syns.

Jokke är verkligen skengravid, åt upp hela mitt marie kex paket igår, jag fick smaka max tre. Sen kränger han skorpor och lider av kärringhetta !! haha.. så söt så !

sova nu, kewin ville ligga i sängen ist för på madrassen, mysigt :)


Nattbesök

nu är jag precis hemkommen, har umgåtts med Mike idag. Suttit ute och druckit kaffe och solat. Sen tog vi en promenad ner till byn för att köpa glass !!

ska laga lite mat nu hade jag tänkt, ikväll kommer Kewin hit och ska sova här inatt.

Imorgon åker vi till Väla och storshoppar !!!

Kär och Galen.



När det gick på tv missade jag inte ett enda program, spelade in alla avsnitt men pappa spelade över det och jag kommer nog aldrig riktigt fölåta honom för det : )


Jag älskar youtube.. tittade på massa från diggiloo från förra året, och jag tror jag vill dit i år igen trots Sibel.

Förbannade jävla huvudvärk !!

Ska jag aldrig få vakna utan den ? Idag händer det ingenting och jag är så uttråkad redan !! Ska äta frukost sen bege mig ut på en långpromenad. Måste hålla igång för jag vägrar bli fet som en kossa bara för att jag väntar barn.

Vad är det för fel på mobilerna idag? Går knappt att ringa eller smsa? Sen har det varit strömavbrott igen i Tollarp.. hmm





  Jag har fått dille på Joddla, och spec denna låten !! Så jävla bra !

Så jävla glad.

Min Mamma är bäst.

Lisa är bäst, hon har varit gravid typ femtioelva gånger och har haft varenda värk och symptom man kan ha, så henne ringer jag såfort jag har en fis på tvären, är så glad som har henne ! Och jag vet att hon ställer upp till 110% och kommer alltid att göra. Jag kommer alltid att älska henne min lilla plutt.


vi har ätit köttfärsgratäng med potiatsmos till kvällsmat och det var skit gott !! Men jag vill fortfarande ha subway mat !!

Nu ska jag tragga vidare med Lisa på msn sen ska jag klä min kropp då jag nyss simmat en sväng i badet !

Btw, JODDLA MED SIV ÄR SKIT BRA !!

Jokke är bäst, jag älskar honom så mycket så det finns inte ord för det !!

på smällen

Har du ett par blåa string? - Ja
Vem var den senaste du pussade? - Jokke
Trivs du med det? - Ja väldigt mycket !!
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - har inte räknat.
Gillar du nån nu? - Jag ÄLSKAR min Jokke
Vad gjorde du inatt? - Sov
Och iförrgår natt? - Sov
Vad gör du innan du ska sova? - Pussar Jokke Godnatt
Kan du prata med din mamma om allt? - Ja
Choklad eller glass? - Glass
Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
String eller vanliga trosor? - Hotpants
Stövlar eller gymnastikskor? - Stövlar
Kjol/klänning eller jeans? - Klännig


Tio Fakta

1. Hemstad/ort? - Tollarp
2. Hårfärg? - Svart
3. Längd? - 1.60
4. Frisyr? - kort uppklippt
5. Ögonfärg? - blå/gröna
6. Skostorlek? - 38
7. Humör? - Glad för det mesta
8. Orientering? - ?
9. Civilstatus? - Sambo
10. Vänster eller högerhänt? - Vänster



Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - Är kär <3
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - Fanns inga känslor
4. Har du nånsin fått ditt hjärta krossat? - Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom? - Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej, allt eller inget.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hur ska jag kunna veta det om han är hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja


Det här eller det där

1. Kärlek eller pengar? - Kärlek och pengar! Behöver båda för att överleva.
2. Vin eller öl? - Öl
3. Dag eller natt? - Båda
4. One night stands eller förhållande? - Förhållande
5. Pepsi eller cola? - Inget
6. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Romantisk hemmakväll
7. Färgfoto eller svart och vita? - svart/vitt, fast dock så beror det på vad det är för foto!
8. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
9. Bilddagboken eller myspace? - Bilddagboken


Tio "har du nånsin"

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dej? - Nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja
4. Har du hoppat bungyjump? - Nej, men skulle vilja.
5. Har du nånsin blivit dumpad? - Ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - usch ja det har jag.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja
10. Saknar du någon just nu? - Ja
11. Är du glad? - Ja
12. Är du fundersam? - Ja
13. Är du uttråkad? - Nej men trött
14. Är du tysk? - Nej
15. Är du italienare? - Nej
16. Är du fransk? - Nej
17. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej.



Nu ska jag läsa lite i min älskade bok "på smällen" Skit bra !!

Godnatt.








Jag skulle kunna äta varenda en !!!


Veggie Delite

Skinka
(ej på bild) 

Tonfisk

Kalkonbröst & Skinka

Kalkonbröst
(ej på bild)

Seafood & Crab

Rostbiff
(ej på bild) 

Italian BMT

Subway Club

Kalkon & Bacon
(ej på bild)

Spicy Italian

Chicken Tikka
(ej på bild)
 
Skagenröra
(ej på bild)
 




GE MIG SUBWAY MAT !!

Shopping med älskling.

nu är det bara en timmes jobb kvar, det har gått fort idag. Många kunder och då är det kul : ) Ska köra inom andra jobbet och hämta mina skor, sen hem och städa. Det ser ungefär ut som andra världskriget hemma. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, Jokke jobbar delad idag. Ska iag ha maten klar tills han kommer hem på rast.

Imorgon hoppas jag på fint väder, då ska jag åka hem till mamma och sitta på hennes uteplats.

På tisdag ska jag och Jokke åka iväg och shoppa ! Vet ej var utan det ska han överraska mig med, kalas kul ! Jag behöver verkligen inhandla kläder, för jag får inte få mig något alls nu, och värre blir det.

Måste gå nu, ha en bra dag.

Jobba

Idag jobbas det för oss båda, orkar inte srkiva nu. Får bli senare.


Älskar min Jokke och min underbara familj !


GE MIG SUBWAY MAT !!!

inatt hade jag fruktansvärt svårt för att somna, óch det pga jag är så sugen på  subway mat så jag vet inte vart jag ska ta vägen !!! låg och tänkte ut att jag skulle fösöka mig på att göra en hemmagjord, men det blir inte samma utan dressingarna. Synd jag inte tänkte på det när jag jobbade där, kunde "lånat" hem några påsar !!! ATTANS !!

Ja så som ni förstår är jag trött idag, trots vi la oss i bra tid igår. Adam sitter och tittar på tv och äter frukost, och jag sitter här. Ska dricka upp mitt tea sen in i duschen sen snabbt sminka mig sen ska vi in till stan med Mamma.Jokke är inte glad att vi inte är hemma och håller han sällskap till bullfrukosten, så jag får allt gottgöra han sen ikväll : )

Ikväll blir det grilla hemma hos mor min, hoppas på att storebror med kommer så hela familjen är samlade, inte ofta det händer.

Ha en bra dag !! 

Ni som skriver inlägg och inte har någon blogg svarar jag då i en kommentar i samma inlägg som ni skrev.

Blek?

 Skulle behövt sola, men det är inte bra med bebis i magen så jag får helt enkelt vara blek.


Nu har jag precis duschat, sminkat mig och klätt på mig, som ni ser på bilden. Ska bara ta på halsband och örhänge sen är jag fit for fight. Jokke kommer nog snart hem sen ska han duscha sen ska vi till stan. Måste inom mitt jobb idag med och hämta skorna jag beställt.

Tjingeling !

Strålande väder !!

Idag slöade jag i sängen till elva, hade så fruktansvärd huvudvärk så jag orkade inte stiga upp. Låg och bläddrade lite i gravid tidningar, som jag längtar tills vi ska börja inhandla allt till bebisen. Var på H&M igår och det kliade i fingrarna när vi tittade på bebiskläder, men vi har bestämt att efter ultraljudet så ska vi köpa den första bodyn : ) Vagn är ju redan fixad, men det är ju så mycket mer som ska handlas, och jag ser verkligen fram emot den tiden. Vi var inne på att ha allt i trä inne i barnrummet, eftersom alla möbler i lägenheten är malm och så, men eftersom rummet ska bli gråa tapeter med silverstänk så blir det nog riktigt snyggt att inreda i vitt ! Men vi har inte riktigt bestämt oss, och det är ingen brådska nu.

Idag bjuder dagen på ett underbart väder. Så nu när jag bloggat klart ska jag sätta mig på balkongen och dricka upp mitt tea. Sen blir det ut och gå en långpromenad. Viktigt att röra på mig mycket nu, så länge jag kan. Sen vill jag inte gå upp en massa extra kilo pga lathet. Har än så länge bara gått upp 1 kg och det känns bra. Men jag vet också att det kan vända snabbt !!

När Jokke slutat jobba vid ett ska han ner och träna sen ska vi in till svärmors affär och hjälpa henne lite där. Ikväll ska vi passa lillebror igen, det är så mysigt att ha honom här ! Vi ska först åka till huaröd och titta när Jokkes lag spelar match, sen vet jag inte vad kvällen bjuder på. Jag hoppas vi är hemma tills så ska det låta börjar !!

Nu är mitt tea klart, ha en underbar dag och fin helg mina vänner !!


 Ni behöver ju inte titta på min konstiga min : ) Stark  sol i ögonen.. Men som jag längtar till sommaren !

Till Anneli

Tack för din kommentar, eftersom du inte skrev någon mailadress eller så, så får jag svara dig såhär. Anledningen till att jag funderade på lösen var att det känns som bloggen blir lite mer personlig nu. Och ger du mig bara en adress så ska du självklart få lösen, det är bara att jag vill veta vilka som läser. Men jag har inte bestämt mig ännu. Det med bedövning vet jag, men sen sa någon att jag inte ha tatueringen så långt ner så jag klarar mig precis, men det återstår att se : ) Blev glad av det du skrev att jag hade mycket att ge : )

Nu ska vi sova, så Godnatt på er alla kära läsare, som ökat massor !

min heta brandman !!

Nu har svärmor och Kenneth precis åkt hem .Vi har ätit köttfärssås och spagetti, sen gick vi ner till brandstationen och tittade, Jokke tog på sig sin uniform och att jag blev till mig, så han kan räkna med naket dubbelt upp ikväll !! Så jävla het. Det är ju ens stora dröm att ha en pojkvän som är brandman, och jag har turen att hitta världens bästa pojkvän, som är brandman !!! Så kalas !!! Och jag älskar honom av hela mitt hjärta !! Och det bästa av allt är att jag bär på VÅRT barn.

Nu ska vi strax sova lite..

ny magbild..

 skit svårt att ta en själv..

gravid bok

Idag fick jag hem min gravid bok, så nu har vi fyllt i dem veckorna som vi missat så nu ligger vi rätt till : ) nu sitter vi och myser i soffan, Jokke ska strax gå och träna och jag ska vila lite. Ikväll kommer svärmor och Kenneth hit, ska äta och spela lite tror jag.

mötena i stan gick bra, nu har vi lite bättre koll på olika räntor och så på bankerna.

det var nog allt jag hade på hjärtat just nu.


äppelmer..

Igår var vi på husvisning, såg båda fram emot detta då vi tittat länge på huset och tyckt det varit jättefint. Men vi blev riktigt besvikna igår, huset var jättefint o helheten men där var så mycket slarvfel så dem gjort renovering och sånt själv och det syntes verkligen, så det var inte värt dem pengarna dem ville ha för det. Så vi är inte intresserade av ett hus för så mycket pengar och så mycket fel.

Sen var vi på kalas, bjöds på tacopaj (den godaste jag ätit) och tårta, Bianca åt själv och det resulterade med tårta i hela ansiktet, men så lycklig hon var !!

Igår kväll passade jag Adam, Jokke tränade. Vid halv tio kom han och höll mig sällskap, sen kom mamma vid kvart i elva tiden. Då körde vi hem och sov.

Idag har vi två möten på två olika banker, sen vet jag inte vad vi ska göra. Jag ska iaf försöka äta lite frukost.


älgkebab och langos !!

Som jag längtar till kristianstaddagarna så jag kan få köpa älgkebab och langos !! Jag är sjukt sugen på det nu..

Är hungrig så jag skulle kunna äta en helstekt gris. Väntar alltid med att äta tills jag nästan svälter av hunger, dumt men jag verkar aldrig lära mig. Så nu sitter jag med min leverpastejmacka och ett glas juice. Ska äta upp sen vika tvätt. Vad dagen sen bjuder på verkar inte vara allt för mycket. Tråkigt. Ska nog ge mig ut på en långpromenad, sen häsa på mormor och leo.

Vika tvätt var det nu ja.



 så gott !!     

1 år idag !!

Ett stort Grattis till Bianca som idag fyller 1 år !!

Blev väckt för 20 min sen, här är en som fixar med rummet och jag är dödstrött. Så jag  ska lägga mig i soffan och vila lite.. Och Julia, jag bjuder inte dig på kaffe ; ) haha...

Kalas, husvisning

soffa nu..


 Stor flicka idag !

lite sorgligt..

Ja idag var det näst sista gymnastiken, dock sista för Julia för på tisdag jobbar hon. Känns sorgligt, jag har hållt på med gymnastiken i över 6 år.. så det känns verkligen, och idag fick vi en jättefin present. Att jag kommer gråta nästa gång, spec med tanke på alla tusen hormoner jag har i kroppen.

idag har jag mest umgåtts med Julia och Sara, var verkligen längesen sist. Riktigt trevligt, slänger in lite bilder sen ska vi ner till affären och köpa något gott att ha till DH



 tur man är så jälvla snygg !!

 Sara visade något.

 gott med fika

 tjockis bild

 skulle hämnas men gick itn bra, måste införskaffa fler ful-bilder på Julia !! hahahah


affären nu..

bindor, tandkräm och halstabletter.

Igår var vi jättetrötta, gick och la oss halv tio. Tittade lite på vänner sen helt plötsligt fick jag magsmärtor som inte var av denna värld (matmagen, inte bebismagen) Tårarna rann så ont det gjorde och det ville verkligen inte gemed sig, men efter en stund lugnade det sig lite och jag kunde somna. Vaknade inatt av smärtan och tänkte "inte igen" gjorde precis lika ont som innan och jag bara låg där och trodde på fullaste allvar att jag skulle dö, ville inte väcka Jokke. Gick upp och drack lite vatten sen gick jag lite här i lägenheten, efter ett tag lugnade det sig så då la jag mig igen och somnade direkt. Och vad tror ni jag vaknar av i morse? Självklart magsmärtan.. det har precis släppt. Så här sitter jag livrädd över att äta något, kan ju förvärra det. Men jag tänkte jag ska göra mig en kopp tea.


Vad denna dagen har att bjuda på vet jag inte, ska iaf träffa Julia och det var längesen!! Hoppas på att ta en promenad med henne, eller får vi sitta på hennes balkong när solen vill titta fram, vi har ingen hos oss förräns på kvällen.

Sen i em ska vi städa ur "tvspelsrummet" för imorgon bitti kommer dem och målar om där, och flyttar vi inte innan oktober blir det snart ett barnrum : )

Har glömt berätta om gårdagen, körde in till stan och mötte upp Lisa och Vibeke såklart. Bam och Sofie. Gick lite i affärer sen köpte vi med oss lunch, jag från trendie och Lisa och Sofie från duvanders. Satte oss i tivoliparken och avnjöt den i det härliga vädret. När vi suttit där någon timme blev vi sugna på glass, så då gick vi till lilla torg och köpte glass, sen blev det några affärer till och tivoliparken igen. Jag körde hem vid fem tiden, hade jätte trevlig dag men underbart väder. En dag Jokke är ledig ska vi åka till tivoliparken, han skickade sms om det igår så vi får hoppas på fint väder nästa gång han är ledig.

Nu ska jag in i duschen.

Du har 188 dagar kvar till beräknad förlossning


älskar min Jokke !!!

har precis tagit mig ett varmt och skönt bad, tänkte lägga mig i soffan och vänta in min sambo, som jag älskar så mycket så det finns inte ord för det. Jag är lyckligast i världen som har honom, och får bära på vårt barn !!

Mys i stan och en sväng till tivoliparken?

Jokke ringde mäklaren idag och sa att vi inte var intresserade av huset, dels är där 6 intresserade och det blur budgivning, vi båda tycker inte att huset är värt mycket mer än vad dem begär. Med tanke på att där är mycket som behövs göras vid, vi är båda kräsna och jag vägrar flytta in i ett hus med heltäckningsmattor !!! Sen eftersom vi ska ha barn vill vi inte ha ett hus som behövs göras vid nu direkt, så vi hoppar det. För så fint var det verkligen inte.

Idag vaknade jag 08.00 pigg som en mört, och tänkte bara på att nu kan jag inte gå upp så jag försökte somna om och det lyckades jag med till 09.30, sen steg jag upp. Så nu sitter jag här, ska äta frukost sen in i duschen, efter det sminka mig och sånt, sen bär det av in till stan. Ska träffa Lisa och Vibeke.. Hoppas på att få hålla henne idag, då hon bara sov sist jag träffade henne, då var hon 1 dag gammal. Idag är hon över 2 veckor.


 Ska bara bevisa för Elin att jag prövat att ha det så, men trivs INTE !  (det är så jag är klippt) Hon säger jag ser ut som en brat när jag har håret på ett annat sätt, och vafan är det? HAHA

 bättre med luggen på sidan ; )

 Biancas alv min haha !!

 Jonas, Bianca och Tezz som är såå fin !! Hon hade lockat håret så fint och var så fin i klänningen !! Att jag blev avvis.. Har INGEN klänning som passar mig, ändå har jag bara gått upp 1 kg, så förstår ni hur min mage växt pga vår bebis.. : )

 lekte en rolig lek : )

Har en jättefin bild på Jenny men vågar inte lägga ut den.

Nu ska jag äta gröt,

Ha en bra dag.


trött trött och åter trött..

idag har jag bara sovit, när Jokke kom hem låg jag i badet, sen gick jag upp la mig i sängen och sov en halvtimme,åkte hem till mamma vid fyra och åt mat, efter maten gick jag och la mig, när vi kom hem la jag mig direkt i soffan, och jag r så trött så jag vet inte vad.

Så godnatt

blås väder..

Filmen var riktigt bra igår, kan verkligen rekommendera den till er som inte  sett den. Var ett par scener jag la huvudet i Jokkes knä, annars var det inte så farligt. Var hemma lite över nio, la oss i soffan och mös lite. Sen gick vi och la oss vid halv tolv.

Jag vaknade vid nio och kunde inte somna om, har sån fruktansvärd huvudvärk och mår illa. Anton döps idag, men jag känner att eftersom jag mår som jag gör så stannar jag hemma, inte värt att spy i kyrkan. Så det blir bara en lugn dag för min del.

orkar inte sätta lösen nu, ni är så många som ska ha så det får bli se, ska vila lite nu.

How do i live without you..




Låten säger sig själv..

Män som hatar kvinnor.

Jag har sånt sug efter att åka utomlands, vi skulle egentligen åkt till sommaren, men sen blev vi gravida och då la vi det på hyllan.. men efter att ha läst blondibellas blogg om hennes semster så vill ja ännu mer !!! Och Jokke har aldrig varit utomlands heller så jag vill verkligen bjuda med honom, men vi får vackert vänta.

Jag har precis sovit i nästan två timmar, huvudvärken har släppt efter 4 alvedon. Jag hoppas verkligen att den inte kommer tillbaka, inget kul att sitta på en bio med huvudvärk. Sen varar den i 2,5 timme. Ska köra så vi är inne till kvart över fem då ska biljetterna senast hämtas ut. Sen ska vi äta något istan, sen det viktigaste av allt köpa godis på hemmakväll. Dem har helt klart det bästa godiset, och massor med sorter så det brukar alltid bli för mycket. Och just nu är jag inne i en prova nytt period och köper allt som ser gott ut : )

nu ska jag hitta något att klä min feta kropp med, jag hoppas låren och rumpan inte växer, utan bara magen. Man får väl  önska iaf : ) Skulle egentligen velat gå med min morgonrock för den passar perfekt, men det är nog ingen bra idè.

trevlig kväll !

Bakluckeloppis.

Blev precis bestämt att vi ska titta på män som hatar kvinnor ikväll, med Svärmor, Kenneth och Bo. Trevligt !!

Ska nu upp till idrottsplatsen och hälsa på mamma på bakluckeloppis.

Vad ska man ha på sig? Svårt när man inte kommer i något..


 Jag älskar dig av hela mitt hjärta !

Huvudvärk.

Denna ständiga huvudvärk försvinner aldrig.. jobbigt.

Gårdagen var trevlig, dock inte så kul att sitta nykter när alla andra dricker, men det är bara att vänja sig. Blev skit trött vid åtta så då hade jag gärna åkt hem och lagt mig, men vi var hemma vid halv tolv.

Nu är Jokke precis hemkommen så nu ska vi äta bullfrukost.

hörs sen

E..

Vem är du ? Jag kan inte ge dig lösen om jag inte vet vem du är : )

Det gick bra

Ska inte gå till ams mer eftersom jag har mina vikarie jobb.

har handlat flintastek, sallad och potatissallad !! så gott !!


Nu måste jag byta om sen är det husvisning.

Hörs sen eller imorgn, lovar att ta foto ikväll !!

kan inte bli bättre !

Vaknar tidigt nuförtiden, sen har jag svårt för att somna om. Dem ringde och ska komma och fixa tvspels rummet på onsdag, äntligen! det kommer bli så snyggt!!

Idag ska jag in till stan, möte på ams klockan 14 sen ska jag försöka hitta en klänning eller kjol sen present till Bianca, hon fyller 1 år på onsdag, inte klokt vad tiden går.

I em ska vi titta på hus, jag har redan varit i det och Jokke med, det är med en sista koll. Lite tradigt då min bästa vän också ska på visning på det huset idag, men det är väl så det är ?

är sugen på att grilla flera kilo med kött ikväll ! Ska inom maxi och bunkra upp !! Dem andra ska dricka alkohol så då ska jag kränga kilovis med kött !! haha..

Inatt blev javg sugen på leverpastejmacka, så gott !! Försökte få Jokke till att bre till mig men han säger bara "'än så länge kan du själv" haha ja men jag måste ju testa : )

Nu äter jag hallonfil och apelsinjuice. Ska vänta med att ta mina järntabletter till ikväll för tydligen kan dem göra så man blir illamående och med tanke på att det började i tisdags då jag började med dem så kanske? Ska tta en postafen nu så jag orkar med dagen.

Ha en bra dag mina vänner, jag ska skicka lösen under helgen, har inte tid nu då ni är många.

och vilket underbart väder det är idag !! : )
 

till magda

jag fick inte din mail?

varmt bad

Har precis taigt mig ett långt och varmt bad. Ska plocka undan det sista nu, sen kommer Adam hit om cirka en timme, ska passa honom ikväll. Och det passar bra då Jokke jobbar och jag ändå sitter själv, han är jätteglad över att han ska bli morbror, så söt är han!!


Om man har något gemensamt med någon som är 6 år yngre borde man börja tänka om innan man hackar på andra..

Med lite pauser så går det..

Herregud vad segt det går med städningen, jag mår så illa så jag får ta pauser hela tiden.. jag trodde verkligen att det hade vänt nu, har inte mått illa på 8-9 dagar sen kom det helt plötsligt i tisdags natt, och tydligen kom det för att stanna. Jobbigt för aptiten blir sämre och jag måste ju äta. Men det är bara att bita ihop, det är verkligen värt det.

I Helgen vill älskling dricka, och det är klart han ska göra det. Och jag följer ju glatt med, så det vi ska hem till Tezz ochy Jonas och dricka och grilla, mysigt. Och jag ska klä upp mig som tusan!! Om jag nu får på mig något av mina "fin" kläder : ) Saknar hela den biten, att gå ut och göra sig fin, inte alkoholen eller så utan bara "styling" biten. Jokke ringde precis och sa att hans morbror och gravida flickvän också ska dit imorgon, så bra då har jag en nykter att umgås med och kan prata graviditet med !! : )

Nu ska jag minsann ta en postafen, annars avlider jag nog.

Jokke är mitt allt, jag är världens lyckligaste som bär på VÅRT barn!!!

hmm

kan man först och främst inte skriva vem man är varför då ställa en fråga?

Lösen

83 läsare igrår, 168 sidvisningar... haha

Ni som vil ha lösen ge mig er mail så får skickar jag det, jag väljer ut er jag känner.

lite snack

Idag är jag hemma från jobbet, har kräkts inatt och lite nu i morse, trodde det skulle vända nu .. men icke. Har ätit lite nu men det verkar inte släppa. Så idag blir det att vila en massa.

Hade en jättetrevlig dag igår, gick hem tillk Tezz och Jonas, Tezz fixade naglarna sen kom Jenny och Anton. Vi alla åkte till stan, Jenny skulle köpa en dopklänning till Anton och hon hittade världens finaste !! Som jag längtar tills det är vår tur!  Sen gick vi lite i stan, blev att vi handlade på H&M jag köpte två enkla t-shirtar i stl L hahha.. skönt att kunna ha dem sen och växa i, prövade lite klänningar, men s är för små över brösten och m fanns inte i dem två jag hittade.. svårt det. Jenny hittade jättefina kläder och skit snygga skor !! Vill också köpa massa fint !!!

sätter nog lösen ikväll

tjao


Bilder

 

 blev verkligen jättenöjd !


 Julia varit fotograf : ) Herregud jag kommer se ut som en elefant i oktober!!


Orkar inte skriva nu då naglarna är längre än sist så jag måste vänja mig. Nu är det Greys med Jokke och Julia.

Nagelfix.

Godmorgon, är jätte trött idag. Drömt en massa inatt. Nu ska jag äta frukost sen bort till Tezz och fixa naglarna !

måste ta coh städa lite här hemma idag, iaf ta in all ren tvätt. Igår tittade jag och Julia på dh, det första avsnittet var riktigt fint, och tårarna rann längs min kind.. det är iof alla hormoner. Inte klokt vad dem spelar ett spratt. Börjar ju gråta för ingenting hah.. Tur jag har världens underbaraste sambo som tar hand om mig, igår när dem tog blodprov på mig på mvc så tykte han det var jättejobbigt att se mig ha ont (fast jag själv tycker inte det är så farligt) så sa jag till honom, vänta bara då om några månader, så sa han ja jag kommer svimma under förlossningen, då sa vår barnmorska att dem fick se till att sätta Jokke i arbete så det inte hände : ) haha..

nu ska jag försöka få i mig frukost.

Ha en underbar dag !

I oktober blir vi tre..

Nu kläcker vi det, Vi är GRAVIDA !! Och verkligen helt överlyckliga över detta !!! Har idag varit på inskrivning och det gick bra, hade lite lågt blovärde så jag ska börja med järntabletter. Fick tid för ultraljud och det är den 25 maj, helt sjukt !! Det är verkligen på riktigt !! Det var planerat så vi är världens lyckligaste !!




  Det bästa som hänt i livet !!


Jag kommer nu att sätta lösen då min blogg kommer att bli mer personlig och vill inte att vem som helst ska läsa, så ni som vill ha lösen skriv det sen får vi se vilka som får : )

Hallonfil och Cornflakes.

Det går hyfsat bra att få ner, gott !! Snart ska vi köra. : ) : )


Ha en underbar dag !


Sluta blogga bla bla..

Varför skriver folk att dem ska sluta blogga när dem sen inte gör det, är det för att folk ska skriva en massa om att det är synd att dem ska sluta och bla bla? Jag blir iaf inte klok på det. Jag älskar att blogga, och jag skriver precis vad jag vill och vill folk läsa vargod.

Nu är vi hemma, ska in och lägga oss i ett varmt bad, Jokkes idè och det är klart jag inte tackar nej till det.

Imorgon har vi sovmorgon, men får ändå ställa klockan, som vi längtar !!

UNDERBARA DAG !!!

Snart så..

Har haft en trevlig em hos Mamma, Mormor var också här och åt : ) Jättedod mat. Svampomelett, Prinskorvar, Köttbullar och Massor med sill och ägg och lite sånt som hörtill. Efter vi ätit följde vi mormor hem då hon skulle jobba halv fyra. Skönt med en promenad. Sen gick vi hem till Mamma, Jokke körde hem för han hade lite att fixa med innan fotbollen, Jag hoppade det ikväll då jag bara hade stått och frösit. Så jag är kvar hos Mamma så hämtar han mig här sen. vi ska ut till mammas skola och vattna blommorna och lite sånt nu. Adam ska nog inte med, han är väl siggig för jag vann överlägsetr i kubb : )

Jag har målat naglarna i babyrosa färg, kalas fint !!

Imorgon är det verkligen dags !! Helt underbart !!!

Ha en fin kväll !

Bilder från lördags..

 Restaurangen vi var på

 Mindre snygg taklampa

 Lena, Mormor, Lite av Mamma och en glad Tobbe.

 Morbror Hebba.

 Jag, Jokke, Adam,Mamma,Lena,Mormor, Tobbe,Ida och Packe.

 Pizzorna

 gott !

 Adam i bilen påväg till brösarp.


 min heta Jokke när vi var på brösarps backar

 Uppe på en backe

 Mormor och Josephine fikar kärleksmums

 Mammas kärleksmums !


 Morbror Figge fikar


Det var lite bilder från i lördags, nu ska vi hem till Mamma och äta påskamiddag ! LÄngtar efter sill, för det är något av det godaste jag vet !!!


Dimmigt som tusan !

Gårdagen var jätte trevlig. Körde hem till Pappa och Jill vid fem tiden, där bjöds det på fläskfilègryta och ris, vitlöksbröd och sallad, riktigt gott !! Sen spelade vi spel, först kampen mellan mannen och kvinnan och sen ett som jag trot Stina gjort. Det var ritktigt roligt. Sen när dem skulle ut och bada jacuzzi så bestämde vi oss för att köra hem då vi var trötta. Vi var inte hemma förräns kvart över tolv och då blev det sängen direkt ! Men det blev verkligen en lyckad kväll !!

Nu sitter vi och äter frukost, ska hem till mamma i em och äta påskmiddag, första detta året, och det blir antagligen den sista med. Ikväll vill Jokke upp till idrottsplatsen och titta när Tollarp spelar så det blir nog att jag följer med, vill ju vara med honom så mycket som möjligt.

Imorgon är det dags, kan inte fatta det !! Äntligen !! Som vi väntat på detta.

och vad är nu detta för väder? Dimmigt så det är inte klokt, inte alls roligt.



Vad är det du är ute efter?! Att du inte bara lägger ner, det har snart gått 7 månader och du håller fortfarande på.. IDIOT !!!

Linderöd ikväll

Var ganska pigg i morse när klockan ringde, trots det var en halvtimme tidigare än igår. Somnade ganska fort efter jag lagt mig, var så trött så jag inte ens orkade ha vänner på, och då är jag trött !! Älskling sov så gott när jag körde, eller ja jag väckte såklart honom när jag skulle köra : ) Idag jobbas det till 13. Jag och Jill nu på fm, trevligt för det händer inte så ofta.

Ikväll är vi hembjudna till Pappa och Jill på middag. Jills äldsta son Rickard och hans tjej Stina ska också dit, ska bli trevligt. Inget slår Pappas och Jills mat !! Vi båda är lediga imorgon så det blir sovmorgon tillsammans. Sen ska vi på påskmiddag hos Mamma.

 Jobba nu..


Kalas bra dag !

har haft en underbar dag !! Orkar inte skriva mer än så, är helt slut. Så det blir ett bad sen soffan resten av kvällen. Imorgon väntas jobb mellan 07.30-13.00 skönt med korta dagar, men fy tusan vad kunder vi hade idag !!

Nu har jag två jobb att välja mellan i sommar, lite jobbig sits.

Och Mormor är jättenöjd med dagen vilket var viktigast.

En till avklarad, bara den viktigaste kvar.

På tok för tidigt !!

Sitter nu med min tallrik flingor och försöker få ner det mesta, känns omöjligt men det är ett måste när jag ska jobba. Jokke vaknade för jag glömde stänga av alarmet när jag gick upp så han kör mig till jobbet. Kan jag sova på vägen : )

Ha en trevlig helg !!



                                                  

Härligt härligt..

Usch vad trött jag är.. och jag har sån fruktansvärd huvudvärk. Så vi ska fixa lite här sen lägga oss. Jag ska upp tidigt imorgon, börjar jobba klockan åtta.

När jag slutat jobba ska vi alla mötas utanför parkeringen på mitt jobb, sen kör vi mot Kivik. Ska äta på någon restaurang sen ska vi gå på stenshuvud. Ska självklart ta med Kameran, det ska bli riktigt roligt imorgon. Får se om Jokke skjutsar mig till jobbet imorgon och kör och hämtar mig sen eller han åker med mamma till degeberga. Det återstår att se och det är ju inte hela världen : ) Men jag tycker allt han förtjänar lite sovmorgon imorgon.

4 dagar kvar !!!

Nej nu blir det avsminkning sen sängen, natt natt !!


och, GLAD`PÅSK !!


Rolig helg !

Jag blir så trött på våra grannar mitt emot, dem väsnas så mycket på nätterna, varenda natt i en vecka nu. Vaknade vid halv tre inatt, skulle gå på toa. Sen när jag lagt mig igen kunde jag inte somna på jättelänge pga dem väsnades så, riktigt irriterande !!!

Vaknade vid nio tiden, Adam hade varit vaken en stund, så jag gick upp och fixade frukost till honom och mig, satte på kaffet sen strax efter kom Jokke med upp. Nu sitter vi och myser i soffan och tittar på tv. Mamma kommer och hämtar honom vid elva, sen ska han hem till pappa och fira påsk. Egentligen skulle jag och Jokke med dit men vi båda jobbar kväll och jag börjar redan jobba klockan två så det får bli en annan dag.

Imorgon ska bli roligt, ska jobba på konsum först mellan 08-13 sen ska vi åka till kivik med mormor, hela släkten och fira henne med att gå på restaurang och sånt, ska bli riktigt mysigt. Roligt med hela släkten !! Och hin har ingen aning, hon tror hon ska jobba hela dagen imorgon, men klockan 11 kommer det in en vikarie för henne så då får hon gå hem och göra vid sig : )

nu ska jag in i duschen så det blir människa av mig idag med !

Trevlig helg och glad påsk !

La det svingelade..

 Vibeke, knappt en dag gammal.

 Första glassen idag, Eliott ser sugen ut : )

 Vibeke i Mammas knä : )

 Elliot äter citron.

 andra glassen, var så sugen så jag tog ett bett direkt : )

 Hanna tyckte också det var gott med glass : )


Åkte in och mötte upp Hanna och Anna, åt lunch på Trendie. Sen gick vi en sväng i stan. Hämtade Elliot på dagis vid halv två, sen tillbaka till stan. Mötte Lisa, Bam och Vibeke på lillatorg. Det var något av det sötaste jag sett !! Jag vill också ha !!! men det får allt vänta. Sen gick vi till Zekes och fikade, satte oss först på uteserveringen men märkte ganska fort att det var lite väl kallt så vi gick in istället. När vi var klara där gick vi till H&M Jag skulle köpa leggings och Lisa titta på en jacka. Sen bar det av till lilla torg igen, Lisa och Bam bestämde sig för att gå hem och jag och Hanna gick en sväng till, jag skulle hitta en mascara. Elliot var lite gnällig så vi satte oss på lillatorg och åt glass, det uppskattade han verkligen, jag och Hanna med för den delen. Sen körde jag hem och nu håller jag på att laga mat. Blir spagetti och köttfärssås.

Snart kommer Adam hit, sen Elin vid åtta. Ska titta på film sen och mysa.


 Filmen vi ska se ikväll.

 Gott med popcorn !

 Mascaran jag köpte.


Nu ska vi äta !

min kärlek till dig !

                      

Klipp ikväll.

Nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost, går inget vidare bra. Jag kommer nog aldrig att bli någon frukost människa. När jag är klar här ska jag in i duschen sen fixa till mig, när jag är färdig ska jag köra till stan. Ska träffa Hanna och Anna,  köpa något till bebisen. Sen ska jag träffa Lisa och flickan : ) Jag längtar så mycket!! Får snart reda på om dem kommer hem idag eller inte, annars blir det besök på sjukhuset.

Hoppas ni alla får en bra dag, ser ut att bli ett skönt väder.

Ikväll kommer Elin hit och klipper mig, vilket verkligen behövs. Funderar på ett rejält klipp. Det behövs iaf tunnas ut enormt mycket, jag har nog världens tjockaste hår !!!

Sen ska Adam sova här inatt, Mamma ska iväg på personalfest. mysigt att ha honom här.


Hej !

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut !!

Just nu är allt i livet kalas, har ett jobb som jag trvis kalas med. Har världens finaste sambo, som är världens underbaraste/snällaste/sexigaste och mycket mer människa, som jag vill dela allt med !! Och framtiden är verkligen vår. Jag ser fram emot att dela alla mina dagar med dig. Och aldrig har någon människa fått mig att må såhär bra. Du är helt fantastisk Joakim Löfstedt !! Du får mitt hjärta att slå ett extra slag !! Jag kommer föralltid att vara din !! All kärlek till dig.



 Du är den jag vill åldras med.



                                         


Ett glädje samtal !!

                                   



Lisa ringde innan, pratade säkert tre kvart, blev så glad av att höra hennes röst !! Allt var bra med henne och flickan, imorgon får jag träffa dem!!! Som jag toklängtar !!

Nu ska vi strax köra sen är det jobb till 22 ikväll, ska bli roligt att se hur kvällarna är där. Sista brevidgången idag.

framtiden är vår !

 Jag älskar dig så mycDu ket så du anar inte !! Framtiden är vår!

Som jag längtar !!

Jag kan inte med ord förklara hur stor min längtan är !!! Det är verkligen såhär det är, och det är så underbart !! Denna lyckan är enorm !!!


Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, ska lura med Jokke, blir iof inga problem, Sen blir det massor med mys innan det är dags för jobb.

Vilket tråkväder det är ute.. usch sånt gillas inte alls.


Han klarade det !

Och ett stort Grattis till min Jokke som klarade cykeltestet, nu ska han bara skriva på sen är han deltidsbrandman !! Vilken underbar dag detta är !!!

GRATTIS GRATTIS !!!

Tidigt tidigt i morse födde min älskade vän en liten flicka !!! Ett stort grattis till familjen Jönsson/ Olsen. Och jag har redan fått se henne : ) Kopia av Lisa ! Längtar tills jag får hålla henne !! Tusan att jag jobbar kväll !!

Idag är det jobb mellan 14.30 - 22.00.. Jokke ska lämna och hämta mig för han ska träna fotboll ikväll. Annars sker det inte så mycket idag för min del. Det är ju inget direkt vackert väder ute så någon promenad är inte så lockande.


http://liese.blogg.se/ 


Förstår mig inte på folk som nu bara för att Lisa fött tror sig känna henne, bara för man skrivit lite på bloggen osv. Stackars Lisa. Och det är ju mindre kul när folk berättar om sånthär innan hon själv fått göra det. Tråkigt att folk ska va så på hela tiden.

Dagens lunch och efterätt

  Idag åt vi Soppan till lunch.

Sen gick vi en promenad, riktigt mysigt i det fina vädret. Tittade på lite hus och sånt.. Sen gick vi inom affären och handlade lite, jag köpte med mig jorgubbar hem så det har jag precis ätit, och det var så gott !!


  färska jordgubbar med mjölk och socker !!

Fick precis filmerna !

Fick precis mina filmer, så nu ska jag slänga mig i soffan och titta på Grease 1 och sen 2  : ) Skippar stan idag, då Lisa inte svarar och jag måste ändå städa här hemma.


 : )

Kom fram nu lilla sol..

Ja, vart är den idag? typiskt när man är ledig. Ska äta frukost nu sen ringa Lisa och se vad vi ska hitta på med idag. Blir nog en fika i stan, kan iof vara i tivoliparken ändå. Som sagt vi får se..

Frukost nu..

Ikväll är det kalas för Jokkes morbror Ronny, trevligt och jag hörde ryktas om att det bjuds på smörgåstårta och det är de bästa jag vet !!

Ha en bra dag.

Skrattar så jag nästan kissar ner mig !


Ryser ner till tårna..





Blev ingen promenad, jag orkade inte efter maten. Så Jokke gick upp och tränade. Nu har jag precis tagit mig ett bad och väntar på min underbara ska komma hem.

Kim larsen är grymt bra !!

Jag kan säga som såhär, jag tycker INTE om att skala potatis och morötter, inte alls faktiskt. Nu står soppan på kokning och jag ska ta ett ryck med dammsugaren, och bädda rent i sängen. Det är det bästa som finns, renbäddad säng med en Jokke i: )

kan inte fatta att det bara är 8 dagar kvar, bara 8!!! Helt sjukt..  och det är lika bra att skriva nu att det inte handlar om Lisas ingångsättning, era förvedna människor. Jag tänker inte säga när det är : )



Jag ska måla hela världen lilla mamma

Har gått kalas på jobbet, har redan fått två jobbdagar och har ändå inte gått klart min brevidgång. riktigt bra !! Skrev på avtal idag med, och lönen är mycket fin !! Bättre än kommunalt, haha !!! Nu ska jag minsann ta tag i soppan, har ju varit sugen i evighet på den. Sen ska jag lura ut Jokke på en promenad, han får skippa gymmet idag, så tar vi en lång promenad tillsammans, ska köpa matchande träningsoveraller med !! Haha !

Imorgon ska jag in till stan och mysa i tivoliparken med Lisa, och självklart spela kubb. Så vi hoppas på fint väder.

Koka soppa var det nu, kanske på en spik? Nej..

hörs säkert sen.

PussochKram

Grattis till min älskade mormor som idag blir 65 år.

Jorgubbsfil och flingor.

Ja mackor är omöjligt att få ner nu, så det blir jordgubbsfil och flingor. Ska köra om en kvart, trött men det släpper nog snart. Får ha hög musik i bilen, eller ja ipoden då radion forft inte funkar.

Ha en bra dag !!

Jokke, Jag älskar dig så det finns inte ord starka nog. Du är det  bästa som hänt mig !

Grease..

Jag fick lite längtan efter Grease fimerna, hittar inte mina så jag beställde nya nu.. är helt tokig i dem filmerna. Helt klart dem bästa. Gillar ettan lika mycket som tvåan. Nu har jag diskat och fått undan det mesta, fastnade här nu. Men nu ska jag in och mysa med Jokke.


Mycket fin bit och bra film




Btw, till er sex and the city nördar så är det preimär för deras andra film den 28 maj nästa år.

Marängtårta med mjölkchoklad.

Blev ingen soppkokning idag, hade ingen köttfärs hemma och kände inte att jag hade tid att gå ner och handla. Så efter frukost gick jag in i duschen sen mötte jag upp Mamma och vi traskade hem till henne. Åt lite lunch sen körde vi´in till stan för att lämna hennes buss, sen vidare till Maxi. När vi sen var färdiga där körde vi till linderöd och hämtade Adam hos pappa, sen var det kalas hos mormor. Där bjöds det på smörgåstårta och almondy tårta, Jokke kom efter han slutat jobba. Trevligt. Vid sex körde vi hem (följde med mamma hem en sväng) och hon lagade mat till mig som jag ska ha med mig till jobbet imorgon, så gulligt av henne : ) . Nu är vi precis hemkommna och jag ska ta tag i den sista tvätten sen slöa i soffan, är sjukt trött. Imorgon är det jobb mellan 07-15.30.



Mandeltårta med DAIM 400 g Denna tårtan bjöd mormor på, och så god den var !!!! Helt klart min favorit bland dem.

Kalas och soppkokning.

Nu på förmiddagen ska jag koka soppa, hade tänkt äta den ikväll el imorgon. Det bir godare om den får stå och dra sig. Sen ska jag ut på en promenad om jag hinner, ska vara hos mamma kvart i ett, vi ska köra in till stan och lämna hennes bil på ford. Sen är det kalas hos mormor i em. Annars händer det inte alltför mycket idag.

Underbar dag !!

Jag och Julia körde in mot stan vid tolv tiden, hämtade upp Lisa vid henne föräldrar, körde ut mot maxi och inhandlade lite gott. Blev Ben and Jerry  , vindruvor, och lite annat smått och gott. När vi handlat klart körde vi och hämtade upp Sofie. Sen bar det av mot Tivoliparken. Där slängde vi fram filt, och sen blev det kubbspel och skippo. Jag och Lisa vann när vi spelade kubb, vilket var självklart. Sen kom Hanna, Kim & Eliott. Solade och hade mys. Sen blev vi trötta på det, så då bestämde vi oss för att köra till Åhus. Lämnade av Julia vid Maxi där hon skulle möta upp Sara. Sen begav vi oss till bryggan, köpte glass på tre toppar, sen gick vi ut på bryggan. Det var inte spec skönt.. Men mysigt. När vi tyckte vi var färdiga där körde vi in mot staden igen och åt på Mcdonalds. Blev sittandes där en stund och tittade på folk. Var nog trötta allihopa. Och stackars Lisa som är över tiden 7 dagar idag. När vi var färdiga där körde vi en runda i stan, sen körde vi in på car wash och tvättade bilen vilket behövdes, och Lisa hade jätte roligt åt mig med kameran.


Nu är jag precis hemkommen och ska vika lite tvätt sen mysa ner mig i soffan. Är grymt trött. Imorgon ska det tydligen regna så då blir det inte mycket att göra. Men om det blir fint lurar jag nog ut Lisa till Tivoliparken igen, sen väntas det kalas på em.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.




 Hanna och Sofie kubbar

 Det vinnande laget

 Julia

 snygg min

 spela

 Glass

 snygg pose

 Åhus strand

 :  )

 glädjeskutt

 lägga i poletter

 och så börjas de kolla hur lång tid kvar

 skrubba på

 måste ta fram med

 blev ren och fin till slut..

det var lite bilder från idag. lägger upp resten på bdb.



Cecilia Lind


Underbara sol !!

Nu sitter vi och äter frukost. Idag ska jag åka till stranden eller till tivoliparken, jag måste vara ute !! Det är så underbart väder ute !!

Gårdagen var mycket trevligt, vi grillade grillspett och sen tittade vi på så ska det låta, kalas !

ha en underbar dag !

Kalas Jobb

Gick kalas på jobbet idag, jätte trevlig personal och det är ju det som är viktigast. Arbetet verkar jätte bra och jag trivdes kalas, brevidgång måndag dag och onsdag kväll. Sen ska jag klara mig själv :) Och det blir säkert inga som helst problem.

Underbart väder idag !!! Helt fantastiskt. Ikväll ska vi grilla hos mamma, grillspett så gott !! Helgen blir lugn då Jokke jobbar.

nu ska jag in i duschen.

trevlig kväll!!

Bingospel.

 När jag kom hem möttes jag av detta.  Min underbara älskling hade köpt dem till mig. " Jag älskar dig utav hela mitt hjärta Puss Din Joakim. Blev helt tårögd, jag älskar honom så mycket !! och blommor gör mig så glad !!

Ska gå bredvidgång imorgon och på måndag, allt verkade positivt där och jag tror jag kommer trivas kalas. Mycket jobb i sommar och det är så jag vill ha det.

Har varit i stan med Lisa Hanna och Elliot. Köpte massor med underkläder och ja det var nog inget mer. Lisa är över tiden nu femte dagen, tycker så synd om henne. Får hoppas hon vill komma ut innan helgen.

Nu sitter jag med färg i håret, har äntligen tagit mig tid, fy fan vad det svider.. Men det var verkligen ett måste, såg inte klokt ut.

Åt på Zekes uteservering idag, så underbart !! Har verkligen längtat efter det, sen åt vi mjukglass på lillatorg, underbart väder !!

Nu ska jag snart in i duschen, sen ska vi va i stan 18.00 sen bär det av mot tydinge för bingspel !!

trevlig kväll !!

Nervöst.

Ja lite nervöst är det allt idag. Hoppas verkligen det går vägen. Såfall ska det firas ikväll !!

Har sovit lite oroligt inatt, vaknat ett par gånger och nu när klockan ringde vaknade jag och hade jätte ont i huvudet. Men det börjar släppa nu. Sitter och försöker få i mig lite frukost, jag är inte glad vid att äta såhär tidigt.

Sen blir det borsta tänderna och köra. Ikväll ska vi till tydinge och spela bingo, måste hinna göra köttfärssoppan först, världens godaste !

Hoppas ni får en härlig dag i det underbara vädret !!

Jag vill nu !!

Blev inget nagelfix idag heller.. Såhär är det med mig, har jag bestämt mig för en sak vill jag det ska hända direkt !!! Och jag vill fixa mina naglar nu !!!!!!!!!! Någon som är intresserad? haha.. Aja hör inte hon av sig innan fredag så prövar jag Julias nageltant på måndag.

 Cs nörd !!

 Allan håller sig i skuggan.

 Mamma pratar i mobil.

 haha vilken min..

 Adam i soffan..

 Adam grillar Marshmallows

 Premiärgrillningen 2009

 Adam i mina solisar

 Alla har lustiga sovställningar.


Dagen/ kvällen har varit mycket trevlig. Nu är jag trött och ska snart sova. Ska på ett viktigt möte imorgon, sen ska jag in och skälla på ams !!!  Sen blir det fik och mys med Lisa och förhoppningsvis kel med bebismagen för sista gången.!


Ont av aceton.

Jag får riktigt ont på naglarna efter jag användt aceton. Mamma får också det, undrar varför. Hon har prövat massa olika märken men det blir alltid samma. Kommer efter ett par timmar, det gör grymt ont.

Idag har vi premiärgrillat. Blev korv, och så gott det var.

Har varit hos mamma hela dagen, passar Adam. Jokke kommer efter han slutat jobba. Snart börjar Greys.

Vårväder.

 Johanna


 Julia

Roomservice.

Jag har helt fasnat för den reklamen när peter sjunger..


Joakim löfstedt, jag älskar dig !

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar Joakim. Han är den finaste/snällaste/omtänksammaste människan jag träffat. Jag har aldirg förr träffat en kille som haft allt jag sökt. Joakim har mer än det. Jag vill leva med honom i resten av mitt liv, och för var dag som går blir jag mer kär i honom. Varje gång vi kysser varandra så pirrar det till i hela kroppen. Och att det fortfarande gör det, är kärlek det ! Jag vet att vi ska bli gamla ihop.  När vi var hos Jokkes mamma häromdagen sa hon att det syntes i Jokkes ögon hur mycket han älskade mig när han tittde på mig, det hade hon aldrig sett innan. Och jag känner samma, aldrig har jag älskat någon så starkt.




RSS 2.0