Ingen dator.

Vi har ingen dator hemma för den är på lagning så därflr har jag inte bloggat på länge, iof ingen som verkar bry sig då jag inte fått en enda kommentar på över en vecka, så jag har ju tappat bloggintresset ganska mycket om man säger som så.

I måndags var vi på¨ultrljud och det är en vild krabat som ligger i min mage : ) Underbart att få se !! Nu fattar vi verkligen att vi snart ska bli föräldrar, nästa vecka har vi gått halva tiden !! Känns skrämmande att tiden går så fort.

Nu är det mycket jobb som väntas, går på mitt schema v.24 sen är det massor med jobb innan det blir att gå på hp, om jag nu lyckas få det vilket ser ganska svart ut.

Ska till sjukgymnasten på tisdag och få ett bältet till ryggen..

Ja det var nog allt som jag hade att tillägga nu, som sagt tappat suget lite.

Älskar min underbara Jokke mest av allt !!!



lite bilder

 Har plockat idag, doftar så gott !!

 Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till dig. Du är det finaste jag vet !!

Underbart väder !!

Idag är det strålande sol ute, Ska städa undan lite smått här hemma sen gå ut och sätta mig i solen.

Ryser i hela kroppen, vilken röst !


HJÄLP

nu har jag bestämt mig för den understa klänningen då den andra var ballong nertill och det vill jag inte ha. Men frågan är storlek dem har ju från 8-16, och jag har ingen aning om vad det är.. Hmm. Någon som vet?

Gott med frukost, kryss i taket !

Jag är helt överlycklig att jag var sugen på frukost och att jag tyckte det var gott !! Det var evigheter sen, jag hat helt tappat aptiten på frukost och mat.

Äte rostade fullkornsmackor, jag kallar dem danska för vi köpte alltid såna när vi var i danmark och hade sån jätte stark ost som bara luktade fis, men så gott det var. Det är svårt att bre den skrattande kon på dem, det bara flyter iväg. Men gott var det. Och så dricker jag mitt nya tea som var jättegott.

Huvudvärken är inte rolig alls !!
'n
Jag kände bebis rätt mycket igår, inge sparkar eller så utan bara lite ja jag vet inte, som h'n puttade lite, mysigt : )

Vi lyckades inte hitta hjärtljudet igår kväll heller, men det kommer. Annars är det ju BARA 6 dagar kvar till ultaljud.

Idag eller ja nu snart ska jag träffa Julia, ska tvinga henne att sitta ute eller gå hem till hennes mamma för jag måste få lite färg på min bleka kropp.. Sen börjar hon jobba klockan tre, i em vet jag ej vad som händer och sker.

Ha en underbar dag i det fina vädret !!

fy fan för blutsaft !

Blutsaft är helt klart det äckligaste jag någonsin har druckit !!! Fy fan !

Nu ska jag göra min tallrik med jorgubbar och gräddmjölk sen krypa upp i soffan och titta på pretty woman, hoppas min sambo snart kommer hem.

Godnatt

fina klännigar

    

Hittade dessa två söta på asos, båda är självklart mamma klännigar. Funderar på att beställa någon av dem så jag kan vara fin på midsommar : ) Är nog mest förälskad i den till höger. Dåligt utbud på mamma kläder för övrigt !!

Upp till dans

Idag har jag och Sandra haft en mysdag, pratat massa gravidprat och sånt, mysigt !! Sen fick jag ju låna hennes angelsound och fick höra vår bebis hjärtljud, tårarna började rinna, det går inte att beskriva den känslan. Underbart !! Fick låna hem den så Jokke med kunde få höra, vi försökte hitta det innan men lyckades inte, ska försöka lite senare ikväll.

nu ska Jokke snart köra på träning och jag hatar det, tråkigt att sitta själv. Ska roa mig med att diska och sen bada. Efter det ska jag äta jordgubbar med gräddmjölk och pröva mitt nya tea, köpte ett som heter lust och fägring, svart tea med smak av passionsfruko,mango, grädde och karamell. Kan nog vara gott : )

Fick lite smått illamående innan när vi åt, jag åt bruna bönor med bacon ,så gott !! Hoppas det släpper sen.

Dem ringde från Åhus strand och jag ska jobba där på lördag kväll, längesen sist och jag tycker det ska bli roligt !!

Diska var det nu.

ny magbild

 Ny magbild. Går in i vecka 18 imorgon.

En vecka till ultraljud, och idag fick jag höra hjärtljudet !!! underbart !!

Clementiner är gott !

"Nej Jokke jag vet vi ska inte kolla könet, jag var bara nyfiken eftersom det visade pojke, sen det stod att dricker man mycket apelsinjuice väntar man flicka" hah vi kommunicerar på bloggen, starkt jobbat.

igår kväll hade vi en riktigt myskväll i soffan, åt kina mat och vet ni vad, jag tror jag håller på att blir vegeterian, jag tycker inte om kött längre!! Inte alls, skit skumt. Någon annan som varit med om det under sin graviditet? Iaf sen åt jag chips ochdippa, Jokke äter inte sånt på söndagar. Åt jättegod glass som han syndade med. Hade hyrt en film, kommer inte ihåg vad den hette men jag tyckte väl den var sådär.

Idag ska jag umågs med Sandra, ska äta lite frukost nu sen bort till henne, hon bor ju granne så det är inte spec långt att gå.

Huvudvärken och foglossingen är INTE rolig idag, och jag hade ett helvete när jag gick upp för trappan igår. Mindre skoj,

Får hämta kameran hos mamma idag så jag kan lägga upp lite bilder.

Inte så roligt väder idag, men mysigt : )


helt fantastiskt

Har läst lite gravidbloggar, det är en blogg som jag fasnat så för. Johanna heter hon, har lösenskyddad blogg så jag skriver inte ut den här. Hon har en liten flicka nu som är ja helt underbart söt, jag smälter varje gång jag ser en bild av henne : ) Jag har läst igenom nu när hon var gravid och hon har skrivit så bra och jag känner igen mig mycket. Det ger jättemycket att läsa andras tankar och så om deras graviditet. Trots att vi alla är så olika när det gäller vår graviditet så tror jag ändå man har mycket gemensamt.

Nu har jag varit duktig och tagit tag i disken och dammsugat köket, fick så ont i magen och ryggen så jag gjorde lite gröt och en kopp tea och satte mig här för en paus. Nu har det lugnat sig lite så jag ska väl ta tag i dem andra rummen sen. Har vikt in all tvätt och så, så det är bara golven kvar.

Jag vill bli tjockare och känna bebisen nu !! Som vi längtar till ultraljudet !! Jokke tar alltid på magen och pussar på den på kvällarna och han sa igår att han längtar tills den sparkar, om två veckor kan fostret höra oss prata, då ska jag köpa en bola som jag längtat efter och Jokke ska prata en massa sa han, kommer säkert bara prata fotboll : ) haha..

Detta är så underbart, jag kan inte se någon bättre pappa för mina barn än Jokke, jag blir helt tårögd när han säger "jag ska bli pappa " så underbart att få skapa ett kärleksbarn med han som vi kan skämma bort med massor med kärlek !!!

Och jag kan varna er nu, att nu när min blogg är lösenskyddad blir det nog mycket bebis och gravidprat : )

Flicka?

Läste nyss att om man är sugen på apelsinjuice mycket under sin graviditet så är det en flicka man väntar, stämmer det tro? Jag är ju besatt av det, men när jag blev spådd visade det pojke och enligt andra som gjort sånt har det alla stämt på. Så nu undrar jag, kanske det inte stämmer på mig? Lite nyfiken är jag allt..

Upprörd.

Ja det blev jag verkligen när jag läste kvp, 66 år och gravid?! hur i helvete kan dem tilllåta sånt? Vilken egotrippad idiot, fan vad upprörd jag är !! Hon är äldre än min mormor.. helt jävla sjukt !! När barnet är 10 år är hon 77 år, det är helt sjukt. STACKARS BARN !!!!






http://www.kvp.se/Nyheter/1.1572363/66-ar-och-gravid-for-forsta-gangen   SJUKT


Denna gillade jag riktigt mycket.



Tror den kommer spelas mycket på bla tivolit på kristianstadagarna eller banken.

rolig lista

IBefruktningen ägde rum omkring: 4. februari 2009
Hjärtat börjar att slå: 1. mars 2009
Embryot rör sig: 25. mars 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 1. april 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 1. april 2009
Risken för missfall avtar: 15. april 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 22. april 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 29. april 2009
 Fostret sväljer och kissar: 13. maj 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 20. maj 2009
 Du kan känna fostrets rörelser: 27. maj 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 10. juni 2009
 Fostret börjar att höra: 1. juli 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 29. juli 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 2. september 2009
 Beräknat förlossningsdatum: 28. oktober 2009

Där är några datum jag vet inte stämmer, ex beräknad bf, det är den 24 enligt min bm och jag litar mer på henne än en lista : )

Lösen..

Ni kan väl skriva en kommentar så jag vet att ni fått det och så : )

Idag är det underbart väder, jag ska dock vara inne och städa idag. Kan ju säga som såhär att passa två små barn är tufft ! Så lägenheten ser ut som ja, ni kan ju själva tänka er : ) Sen har vi nästan ingen ren disk då Jokke jobbar hela helgen och jag har inte varit hemma, så jag är så illa tvungen att ta tag i det idag. Så blir han glad när han kommer hem : )

Har ont i ryggen som bara den, känns inget kul alls. Speciellt inte redan.

Tyckte helt klart rätt låt vann igår. pinsamt att det gick så dåligt för oss samtidigt som det var väntat. Haha vi kanske inte får vara med nästa år för vi haft så fruktansvärt dåliga bidrag dem senaste åren? hade varit ganska kul.

Ska summera helgen lite snabbt, I fredags var vi båda lediga, sov ganska länge sen mös vi en massa, åkte in till stan och köpte med oss lunch från trendie till loppan, var där en sväng sen åkte Jokke till fjälkestad för att spela match. Jag stannade kvar på loppan, åkte med svärmor till tydinge efter hon stängt, men vi stannade inte så länge utan åkte och tittade på Jokkes match, kom lagom till andra halvlek började, blir småstolt när dem skriker "bra Jokke" då tänker ja, han ska med mig hem : ) haha.. dem fölorade men det är sånt som händer, bättre nästa match som är på onsdag.

Lördagen ringer alarmet på halv sju, går upp sminkar mig och klär på mig, kör Jokke till jobbet sen hem till Jonas och Tezz och hämtar barnen, eller ja vi slöar lite, sen kör vi hem till min mamma där jag äter frukost och flickorna med. Går ut och leker på lekplatsen en stund, var dock inte så skönt då det blåste en massa. Sen körde vi hem hit när Jokke var hemma på rast, full rulle hela dagen. Julia kom upp hit efter hon slutat, Jonas hämtade dem vid kvart över ett. Klockan två besällde vi pizza, fick min efterlängtade bananpizza . ) Så gott !! Sen lämnade vi Jokke vid jobbet klockan fyra. Körde hem till Julias mamma. Drack kaffe, spelade yatzy och traggade massa skit. Hade jätte trevligt, men jag förlorar alltid på yatzy så jag bojkottar det nu ! Jag körde hem vid kvart över åtta, Julia gick över till Sara. Fixade en tallrik med jorgubbar gräddmjölk och socker, sen blandade jag dipporna så dem skulle vara klara till Jokke kom hem. Plockade undan i storarummet och bäddade i soffan. Hämtade Jokke när han slutat sen blev det mys i soffan och schlager tittande : )

Ja nu har jag skrivit lite smått om helgen, har glömt min kamera hos mamma så jag kan inte lägga in bilder idag tyvärr. Eller jo, kanske ikväll.

Ha en bra dag !

känner lite

Har haft  en underbar dag !!!

Fixar lösen imorgon.

Har börjat känna lite i magen nu, svårt att avgöra då det är nytt allting men jag känner att där är något. Hoppas på sparkar snart, har läst att det brukar komma under ultraljudsveckorna så jag är förväntansfull varje dag.


Pratade med min bm då jag var ltie sådär att jag inte känt något innan men hon sa det att det man känner tidigare än ja jag vet inte vad hon sa men det är tarmar inte barnet, så jag behöver inte oroa mig att det varit lugnt där inne innan och det är skönt : ) Nu är det bara 9 dagar kvar.

Barnvakt

Jag har helt tappat suget att blogga nu.. Men jag får väl skriva lite.

Vi ska snart in till stan och äta lunch, sen hälsa på svärmor. Sen ska jag åka med henne till tydinge och va där ikväll när Jokke spelar match.

Imorgon ska jag passa Ronja och Bianca hela dagen, Julia ska hjälpa mig som tur är : ) Blir det fint väder så ska vi hitta på något utomhus annars får det bli Andys eller någon inomhusaktivitet. kommer vara helt slutkörda imorgon jag och Julia : )


Nu har jag övervägt det hela.

Jag kommer att sätta lösen på bloggen, anledningen är att jag vet så många som läser den som inte har med mitt liv eller min graviditet att göra. Först var jag inne på att göra en blogg som bara var om min graviditet men det hade blivit för rörigt. Så ni som vill ha lösen skriv en kommentar, så sätter jag det imorgon kväll eller på söndag.

en extra tanke till min älskade vän Julia.


Molitva





Den gillade jag, ikväll hejar vi på norge. Nu ska vi sova.

baby boom

Proverna vidsade bra men jag har foglossning och det är mindre spännande men förklarar mitt konstiga ryggont. Ska ringa till sjukgymnast imorgon och få tid sen få ett bälte.

Har varit i stan hela dagen, jag och Lisa köpte lunch på trendie och satt oss i tivoliparken, det var inte alls skönt solen gick i moln hela tiden så vi gick en sväng i stan ist. Tog en fika på Fenix och gick lite i affärer.

ikväll har jag haft baby boom party här hemma, tack till er som kom : ) Riktigt trevligt. Och Tezz var så duktig så. Jag beställde en jättesöt nalle och en skallra : )

nu orkar jag inte skriva mer är skit trött


Sjukt bra !



Älskar akustiskt.


Jaha då gick vi vidare, verkligen oväntat. Hon gjorde sämre ifrån sig idag än innan. Men det är klart det hade ju varit kul om vi vunnit någon gång : )





Jokkes favorit är norge, får se om dem kommer med. Dem kvalar på Torsdag.


Nu ska vi ha lite mys sen sova : )

Jag är inte bara raggare utan jag gillar hårdrock med : )

har haft en riktig mys dag idag, suttit i solen och fikat, spelat skipbo. Fidde och Emil kom med bort en sväng, känner att jag druckit för mycket kaffe bara. Det var inte dem små kaffekopparna Sandra hade med sig ut. Perfekt att sitta där, så det måste göras om. Det var dock inte så skönt när solen gick i moln. Fick se bilder från Sandras Ul, jag blev helt tårögd, kommer gråta i sönder mig när det är vår tur, och som vi längtar !! Jokke sa innan idag att finns det en gud där uppe så finns där två i min mage, det hoppas jag verkligen inte !! haha men vi får allt se.

Nu när jag kom hem fick jag sån fruktansvärd huvudvärk och illamående, tröttsamt. Men jag ska in till min bm imorgon bitti och ta prover, hoppas dem hittar vad felet är så det kan få ett slut.

nu ska jag strax börja med maten, spagetti och baconsås : )


 Idag går vi in i v.17




JAG HATAR MINA GRANNAR !!!!!

 Överdelen : )

Sveriges kval till Eurovision song contest

Idag är huvudvärken borta, iaf än så länge. Underbart väder ute idag, jag ska in och göra vid mig nu sen möta upp Sandra och gå upp till Ica och handla något gott. Sen ska vi sitta ute och njuta i det undebara vädret och säkerligen prata massa graviditet.

Ringde min bm men fick inget svar, typiskt med. Hon ringer väl under dagen.


Imorgon ska jag träffa Lisa och Vibeke, kvällen blir det baby party här hemma : )

Älskar min brandman.


Ikväll ska vi se Sveriges kval till Eurovision song contest, tror dock inte det klaras med det återstår att se. Tänkte fråga Julia om hon ville titta med oss då Andrè är iväg och jobbar.


Smens baglomma


Huvudvärk som inte är av denna värld.

Idag har jag bara varit hemma, har haft huvudvärk som inte är av denna värld. Och det händer alltför ofta nu. Fick en fruktansvärd huvudvärk igår kväll, tog två alvedon men det ville inte släppa, vaknade inatt hade lika ont, drack lite vatten. Sen imorse hade jag lika ont tog två alvedon men det ville fortfarande inte släppa, har ringt till bm och läkare idag, ska ringa igen imorgon och få tid till att kolla blodtryck och blodvärde och lite sånt, för såhär kan jag inte ha det. Min bm trodde det var någon sorts av migrän, mindre spännande. Så dagen har spenderats i soffan, tittat på hipp hipp och ätit risalamalta och druckit varm chokladmjölk med grädde !!

Nu ikväll färgade jag håret, Julia kom upp efter jobbet och drack kaffe och traggade lite skit, alltid lika trevligt. Blir dock för sällan.

Nu ska jag mysa med min brandman som jag älskar mest av allt !!

idag är det 14 dagar kvar till ultraljud, imorgon går vi in i v.17 . Femte graviditetsmånden sanslöst som tiden går men det gillar vi ! Ser verkligen fram emot dagen då vår bebis kommer !


bilder

 Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till dig. Gårdagen var den bästa dagen på länge !!

 Kärlek

 Lördags


Idag ska jag färga håret och lite annat smått och gott.

tappat suget..

Har helt tappat suget att blogga..

Har haft en underbar helg, och idag har varit den bästa dagen på länge,vi har bara myst, haft massa naket, badat och ätit tacos. Kvällen blir grönsaker med dipp sen mys och mer naket.


När en flicka talar skånska !!

Jag faller lätt som en plätt, för en Malmö flickas sätt
o en tös från Helsingborg e go o drömma om
Ystadstösernas uttal e det grannaste jag vet
när dom talar så kan jag sitta o lyssna i all oändlighet

När en flicka talar skånska, ett språk som jag förstår
då känns det lite extra hur mitt hjärta slår
Stockholmskan e vacker, Göteborgskan har sin charm
men när en flicka talar skånska
e de nåt som gör mig så varm.

Jag drog en spader madam, o hon kom från Simrishamn
men en hjärter dam från Lund hon har förtrollat mig.
Flickorna ifrån Klippan har nåt tydligt mjukt o lent
och Kristianstadtösernas snack de e så klingande o rent

När en flicka talar skånska, ett språk som jag förstår
då känns det lite extra hur mitt hjärta slår
Stockholmskan e vacker, Göteborgskan har sin charm
men när en flicka talar skånska
e de nåt som gör mig så varm.

I Landskrona o Eslöv med...då faller jag på knä

När en flicka talar skånska, ett språk som jag förstår
då känns det lite extra hur mitt hjärta slår
Stockholmskan e vacker, Göteborgskan har sin charm
men när en flicka talar skånska
e de nåt som gör mig så varm






Nu kommer jag igen.

Idag blir det inget jobb för min del, har haft migrän två dagar nu så jag kände att min kropp sa ifrån nu. Sover och äter dåligt så det är inte så konstigt.

Ska äta frukost nu sen ska vi in till stan och handla lite, i em är det kalas för Tobbe.


Muffins

 Fick den av ledarna och ordförande i gymnastiken igår, känns svårt att släppa det efter 6 år. Men jag kommer säkert komma tillbaka sen när vårt barn är ett år eller så. Hade trevligt på pizzerian trots jag mådde jätteilla och var yr..

 Dagens Johanna bild, ser så trött ut alltid nu tycker jag. Sover dåligt på nätterna och känner inte mig riktigt utvilad.

Idag är det jobb på konsum mellan 12-18, sen ska jag byta om och köra till huaröd och titta när Jokke spelar match, sen blir kvällen lugn då jag ska upp och jobba halv åtta imorgon bitt, kort dag sen är det kalas hos mamma för Tobbe. Blir lite trångt med 20 personer i hans etta.

nu kom Jokke hem och håller rast så jag ska va lite social med honom.

Golvet blir klart redan idag, skönt för då kan vi äntligen flytta in alla möblerna igen så det slipper stå möbler i varje vrå här hemma.

Ha en trevlig helg.

inte så mycket mer

Så nu ska jag strax göra mig iordning sen klockan sex ska vi träffas nere på björkhällan.

Har varit en lugn dag idag på jobbet, nu kan jag med atg maskinerna med, himla massa att kunna : )

Nu ska jag pussa på Jokke som jag älskar mest av allt !!

Imorgon kommer dem och lägger nytt golv så snart är barnrummet klart.



Björkhällan ikväll.

Idag är det jobb mellan 08.00-16.00, Sen hem duscha och byta om.  Ska äta på björkhällan med gymnastiken klockan sex. Fullspäckad dag med andra ord.


Måste köra nu

Äntligen ett frieri

 Bianca är intresserad utav Jokkes tuggummi,

 Mina sötnosar !

 Ronja äter hamburgare

 bus flickorna : )


Äntligen friade Derek! Som jag väntat på det, blev allt lite bölig.

Allsång på skansen



Jag satt hemma hos Anneli och tittade på detta, vi blev som tokiga i den låten. Varje gång det var allsång satt vi laddade framför tvn och hade allsång i hennes tvrum.



det bästa var helt klart när Lasse sjöng hemmahamn, men den hittar jag inte.

Vår bebis v.16

I början av denna vecka är fostret 13 veckor gammalt. Den lilla kroppen växer nu så det knakar. Benen blir längre och skelettet hårdnar. Eftersom musklerna blir allt starkare så är det snart möjligt att känna barnets rörelser. Denna vecka kommer öronen att placeras på sin rätta plats och är nu klart synliga. Fostret börjar se ut som en liten människa, fast väldigt liten. Huden är nästan genomskinlig och man kan tydligt se blodådrorna. Hela kroppen täcks från och med nu till och med födelsen av ett tunt lager hår, kallat lanugo.

Nu väger kvinnans livmoder 250 gram och innehåller 2,5 deciliter fostervatten. Toppen av livmodern - fundus - ligger nu cirka 8 centimeter under naveln.


Enligt familjeliv
Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.


Tjockisbesök av Linda : )

Nu har Linda precis åkt, riktigt trevligt att träffa henne. Beklaga oss lite och sånt ! haha.. får snart ta en date alla fyra, vi har så fruktansvärt skoj ihop. Drack kaffe och åt blåbärsmuffins.

Ska strax börja med maten, röd pölse och spagetti. Sen ska jag bort till Tezz och Jonas och hälsa på : ) Jokke ska träna vid sex så han kör bort mig så jag slipper gå i detta väder, finns ju risk att jag blåser iväg trots tjockismagen haha.


 Dagens tjockisbild, ser nu att även låren tagit sig lite... min värsta mardröm !!



 dagens Johanna bild

 Dagens fika, blåbärsmuffins kaffe och sällskap Linda, mycket trevligt !

 Dagens Linda, dumt att hon satt vid fönstret tycker jag.

Nej nu ska jag nog ta och börja med middagen.

Skriver säkert lite mer senare.




89 läsare..

I måndags hade jag 89 läsare, och jag undrar vilka alla är? Sanslöst många, nu är jag verkligen riktigt inne på att sätta lösen. Gillar inte alls att ha så många nya läsare.. så får nog fundera på lösen nu.

Idag är det iaf 19 dagar kvar till ultraljud !!! : )

Jag älskar min Jokke mest av allt !

Tobbes födelsedag !!

idag vaknade jag med sprängande huvudvärk, mindre spännande. Jokke är hemma och håller rast nu. Idag ska jag städa här hemma, ska ner till affären och köpa lite smått och gott att ha och äta idag.

Sen hoppas jag på att få träffa Linda en sväng, det var alldeles för längesen sist. Ja 6 veckor för at vara exakt, har koll på vilken vecka hon var i och vilken vecka jag var i : )

har nu fått höra att jag börjat lägga på mig i ansiktet med, mindre spännande... men det hör väl till det där. Brösten har börjat ömma igen, men jag kan säga som såhär, jag älskar dem för dem är såå stora !! : ) Ja och Jokke är helt tokig i dem nu med haha.. har han iof alltid varit förtjust i dem.. Så det gillar vi,, Ja att magen blir större är ju mysigt, men jag märker redan att jag inte kan sitta som jag gjort innan, ex med benen uppe i soffan svårt att förklara.. och värre blir det ju. Humöret är som vanligt tycker jag, nu är jag mest bölig och sexsugen.
Nej nu får jag väl försöka äta lite frukost.

ETT STORT GRATTIS TILL STOREBROR SOM IDAG FYLLER 24 ÅR !!

Sommar, sommar sommar.. det är dans i folketspark

Underbart, det luktar massor mer sommar ute !! : ) Jag är på strålande humör trots att jag jobbat monsterpass och är trött, vet ni varför jag är glad? Jo för att det går mot sommaren, jag har världens finaste bästa sambo man någonsin kan ha, och vi väntar vårt kärleksbarn. Nu väntar jag bara att han ska gå ner på knä.  Sen är jag världens lyckligaste, fast det är ju iof redan nu, men jag vill ju gifta mig, iaf innan nästa barn kommer och vi vill ha dem tätt så : )

Nu ska jag in i duschen så jag är fräsch och het när Jokke kommer hem, så jag kan få mig lite naket, sitter aldrig fel.

Saknar honom när vi inte träffas på hela dagen..

Duschen nu, imorgon är jag ledig och då bli det storstädning !!!!!

Ny Graviditetsvecka : )

Godmorgon, idag vaknade jag en halvtimme innan klockan skulle ringa och det var lika bra att gå upp då. Denna dagen är inte så kul. Jobbar mellan 07.30 - 20.12.. känns inte så lockande, det är verkligen hela dagen. Jokke jobbar kväll så vi träffas inte förräns ikväll, tråkigt. Men jobba måste man så ja..

Och Regnar gör det idag med, varför är det alltid så, när det väl börjar så håller det på ett par dagar? Idag spelar det ingen större roll för min del då jag sitter inne men tycker synd om dem som planerat ute aktiviteter.

Imorgon fyller Tobbe år, blir 24. Kalas på lördag och då hoppas vi på fint väder så vi kan sitta ute.

Idag går jag in i ny vecka, en dag närmare ultraljud. Kan inte med ord beskriva hur mycket vi längtar dit !



Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.

Borsta tänderna nu hade varit en bra idè, har ätit kaviar macka..

Baby party.

Onsdagen den 13 maj ska jag ha baby boom party här hemma kl 18.00. Dem säljer allt från babyfiltar till nallar och annat smått och gott. Ni som är intresserade utav att komma bara lämna en kommentar : )


Snygg !

 Här är hon riktigt snygg!

Grymt bra !!




Jag blir så otroligt glad av musik, och speciellt sånhär.. Kan ju alla så det är så roligt att sjunga med : )

Du som tycker din dag är grå, jorden snurrar sitt varv ändå..

Har varit i stan en sväng, träffat svärmor och Kenneth, var med dem när dem köpte ny husvagn. Fy fan säger jag bara ! Vi alla blev helt förälskade !! Riktigt fin, så midsommar har vi bokat där : )

Nu är Jokke iväg och ska spela match klockan sju, han var så nervös hjärtat. Jag skulle egentligen följt med men det är piss väder så jag får ta det en annan gång. Ska vika lite tvätt och fixa här hemma.
                           

Varje gång du tar min hand i din och varje gång du ler :)

Måste ringa Carina, får inte glömma det.

idag är vi lediga båda, vet inte vad dagen bjuder på. Ska snart äta frukost iaf.

gårdagen var mycket trevlig, som jag skrivit innan så älskar jag husvagnslivet så när vi är där nere då njuter jag verkligen !


Ja, jag har nog inte mycket mer att skriva idag, eller iaf just nu.



Älskar min Jokke mest av allt !


 Du får mitt hjärta att slå ett extra slag !!




3 maj

Ja då var denna jobb helgen avklarad. Var på en annan avdeling idag, gick bra. Roligt med båder ny personl och vårdtagare, där var en som tyckte jag såg ut som en filmstjärna men hon kunde inte komma på vem : ) haha dem är flr söta.

nu ska jag mysa med min sambo som jag saknat denna helgen, kvällen blir väl att spendera ute i tydinge med svärmor  och annat folk.


tingeling !

Upp till dans

Nu har jag precis fått i mig två mackor, fick tvinga ner dem. Har svårt för att äta direkt jag gått upp. Ska borsta tänderna sen köra till jobbet. Idag är det jobb på konsum mellan 10.00-20.00 alltså hela dagen, sen jobbar jag imorgon med men det är på det andra och mella 07.00-14.00.. Tråkigt att jag jobbar när Jokke är ledig. Men vi har iaf måndagen ihop och då om det blir fint väder ska vi hitta på något.

Hade jätte trevligt ute i tydinge igår, jag älskar campinglivet och jag blev så avundsjuk på alla som skulle sova där inatt och hade vagnar där, jag vill också ha husvagn !!

Slänger in lite bilder ikväll eller imorgon, hinner inte nu.

Hoppas ni alla får en bra kväll.

Ska ni handla så vet ni var ; )


Achy breaky Heart

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, ska vila mig lite nu sen ska vi åka till tydingesjön där Jokkes mamma har husvagn , ska grilla lite och sånt. Blir inte så sent för jag ska jobba hela dagen imorgon och behöver komma i säng i tid.

Annars hade jag nog inte mycket mer att bjuda på idag.

Hoppas ni alla har haft en bra dag och får en trevlig kväll och helg.

Och jag älskar min Jokke mest av allt !! Och längtar så tills vår bebis tittar ut : )







                          

RSS 2.0