Vak..

Är hemma och håller rast nu, blir sen rast idag eftersom jag sitter vak. Ska snabbt dricka lite kaffe sen hjälpa Jokke och Malin med em tillsynerna sen tillbaka och sitta vak mellan 15-16 sen slutar jag. Är riktigt trött idag, och jag vet att det kommer vara värre imorgon och så delad tur på det !!

ikväll ska vi hem till bergelot och örjan, ska bli kalas skoj !! Självklart tar jag med min kameran !!


Ha en trevlig lördag !

Tjockt hår är piss !!

Ja angående min nya frisyr.. Jag vill ju ha det som pink på ett ungefär, men eftersom jag har så fruktansvärt tjock hår går det inte, så jag fick göra en blandning av hur jag vill ha det och vad elin tyckte passade bäst till mitt hår. Elin säget att hon har aldrig varit med om att någon har så tjockt hår som jag har, och jag tycker det är piss att ha det !! blev mest likt bilden högst upp, bara att jag vill ha det kortare vid sidan då jag trivs bäst i det, men luggen vill jag behålla lång annars känner jag mig alldeles för korthårig..







Det blev typ en blandning av dem två..

Godnatt

Hemma hos pappa

 Jag hemma hos pappa      Pappas nya hund Ozzy

 Pappa bjöd på lax, pasta och hollandaise sås      Pappa

 Jag kelar med cindy..


Nu ska vi hälsa på Tezz och Jonas en sväng sen hem och lägga oss.

Brandman !!

Så tuff, nu när Jokke var och tränade kom chefen för deltids brandmännen här i tollarp fram och erbjöd han jobb !! Tänk att min älskling ska bli brandman !! Är så glad för hans skull, riktigt häftigt !!




och sen ber vi till högre makter om att det andra med ska ordna sig sen är verkligen allt kalas !! nu ska jag pussa på min blivande brandman : )

Utkast: Precis hemkommen ...

Precis hemkommen från skolan, blev inte att vi gick i stan kallt ute. Gick bra i skolan, var dock lite sådär att vi skulle sitta samlade hela klassen och berätta om våra arbeten. Men nu är iaf allt klart, så nu ska betygen sättas. På fredag nästa vecka är det sista gången sen är skolan helt slut.

Känner mig frösen och halvförkyld, så nu har jag precis gjort mig en kopp tea och ska inta soffan med lite vänner. Det får mig alltid att må bra : ) Jokke är och tränar nu, sen ska vi hämta lillebror sen köra till pappa. Ska bli roligt att träffa den nya hunden. Pappa ringde precis och sa han bjuder på mat ikväll, och det tackar man inte nej till. Skönt att slippa laga själv. Ja då blir det jobb hela helgen nu, fick en tur till på söndag. Så imorgon sitter jag vak mellan 7-16, söndag är jag ute och jobbar mellan 7-13 och mellan 16-21.30 sitter jag vak igen, skönt med 19.5 extra timmar. Så på ett sätt är det bra att jag och Jokke inte är schemalagda samma helger för det blir alltid att jag jobba extra på hans helger och han extra på min och det resulterar i extra timmar som i sin tur blir bättre lön. För jobbar den ene av oss helg kan lika gärna den andra göra det, vi är ju så nykära så vi måste va där den andre är : )

Nu är det bara en vecka och en dag till jag ska ha tjejfest här hemma, ser verkligen fram emot det !! Bara tjejer och massa "flickprat" jag hoppas jag får min nya klänning tills dess, annars vet jag inte vad jag ska ha på mig, är iof inget jag behöver tänka på nu.

nej nu var det soffan..

PussochKramochHej

Ska vara duktig och lägga upp bilder på bilddagboken senare..


Lite bilder från gårdagen.

 Jokke blir klippt          så fin blev han : ) Detta är taget på steakhouse.

 Svärmor och kenneth åt grillad fläskfilé

 Jokke åt entrecotê

  Jag åt grillad kycklingfilè

 Julia och jag spelade skippo : )

 och självklart vann jag : )

Steakhouse..

Idag är jag ledig från jobbet, men ska till skolan i em. Ska lämna in arbetet och det sista sen är det bara betygen som ska sättas sen är skolan slut !! Ska ev köra in till stan lite tidigare så jag kan gå en sväng på stan, får se.

Det blev ingen bio igår då vi alla var trötta, så vi körde till sölvesborg till steak house och åt istället. Jag har aldrig någonsin ätit godare mat. Potionerna är mat för en hel vecka så man orkar omöjligt äta upp allt. Hade en riktigt trevlig kväll. Både Lil och Kenneth blev imponerade av maten.
.
Ikväll ska vi hem till pappa och Jill, ska hälsa på deras nya hund : ) Sen blir det lets dance och sängen, jobb hela helgen för oss båda.

Ha en bra dag och en trevlig helg.


Nu är klippet nära..

Godmorgon, idag är jag riktigt trött och inte blir det bättre när Jokke är ledig och får ligga kvar i sängen.. nu har jag iaf druckit lite tea och juice, ska in och borsta tänderna sen traska bort mot jobbet. Jobbar till ett idag så det är kort dag. Sen kommer Elin hit och klipper oss, så skönt det ska bli ! ikväll är det bio som gäller ska bli trevligt.

Nej nu måste jag vidare, ha en bra dag !


Ett klipp vore nog något..

  luggen har blivit lång..

 Ja ett klipp är det minsann dags för nu !!


Nu ska vi in till stan, puss

Kan man annat än älskar honom..

"Du är lätt det största som inträffat mig i mitt liv och överlägset det bästa. Jag älskar allt med dig"  Såna fina sms skickar Jokke varenda dag, och jag blir glad ända ut i fingertopparna, jag älskar han så mycket !! Han är det finaste jag vet !!


Idag är det jobb mellan 07.15 - 13.45.. Är hemma och håller rast nu, Jokke sitter vak så han har senare rast. I em ska vi in till stan och uträtta ett par ärande, annars blir det en lugn dag/kväll. Tror Julia skulle komma upp på lite kaffe ikväll.

Imorgon ska vi klippa oss !! och jag vet precis hur jag ska ha det ! Sen bio på kvällen,  kommer bli kalas !

Ha en bra dag, PussochKramochHej

Våra barn..

    Skulle jag och Jokke få en pojke skulle han se ut såhär..



 Och flickan såhär..


Dem var verkligen söta så det kan man ju hoppas på : ) Hittade sidan på sandras blogg, men eftersom hon har lösen så länkar jag inte till henne.

Knallröda..

Nu har jag städat hela lägenheten, duschat, färgat håret och sminkat mig. Allt har gått undan : ) Nu sitter jag och dricker kaffe och målar naglarna knallröda : ) trvis bäst i det. Väntar på att Madde ska komma sen är det skolarbete som gäller resten av dagen..

PussochKramochHej


måste säga att jag och Jokke är så överlyckliga som "hittat" Linda och Tim. Vi klaffar så bra med dem och har så förbannat roligt, jag har alltid velat ha ett "par" att umgås med, och jag och Linda har alltid trvivts kanon tillsammans och det är skit bra att Jokke och Tim också gör det, vi alla har lika sjuk humor och så jälva roligt tillsammans !! Vi hade verkligen skit kul igår !! Haha gapade och skrek och hade oss i ullared, haha.. folk måste trott vi hade fel i huvudet haha !!! Bergelot och Tuppen : )



 min fina mugg !!      en bild från idag, lägg märke till mitt halsband, inristat Jokke : )


nu kom Madde : )

Tar på krafterna..

Ja det tar verkligen på krafterna att åka till ullared jag är helt slut idag, både i kroppen och huvudet. Är glad att jag är ledig idag för jag hade aldrig orkat upp och jobbat. Nu är Jokke hemma och håller rast och jag sitter och dricker kaffe ur min nya Marilyn mugg : ) Köpte massor med tavlor på henne och Elivs, blev helt överlycklig när jag hittade dem : ) köpte massa med saker till hemmet, så nu har vi fått upp gradin i köket och jag köpte nya till sovrummet : ) blev kalas fint.

Vi har massor inplanerat denna veckan och det är roligt, det jag kan berätta nu är torsdag ska vi klippa oss, sen på kvällen ska vi titta på bio med Jokkes mamma och sambo, blir den nya med Brad pitt, jag vill så gärna se den. Sen lördag ska vi hem till Bergelot och Tuppen och äta mat och skratta halvt ihjäl oss !! kalas : ) Sen bjuder veckan på lite annat smått och gott.

Nu ska jag sätta lite färg i håret sen ta och städa lite här hemma. Madde kommer hit efter ett, vi ska fixa det sista skolarbetet. Hon bjöd med mig på Mary kay party ikväll så jag ska se om Malin och Julia klarar gymnastiken utan mig, blir säkert inga problem.



 fixar fikan vi ska ha med oss..

 Linda på¨väg mot ullared..

  Tim och Linda.


 framme : )

Lägger upp fler bilder sen, har lite att göra nu.


Bröllop och helt slut..

Nu har jag precis bölat till bonde söker fru, riktigt fint bröllop !! Rös i hela kroppen när Emma sjöng.. !

Vilken dag vi har haft !!! Har aldrig skrattat och haft så roligt, har riktigt ont i magen nu haha !! Knappt något folk och det var kalas, slapp trängas och bråka med kärringar haha. Har shoppat som bara. den, bilen var verkligen proppfull så jag och Bergelot fick sitta trångt som bara den när vi åkte hem, det är tur vi är små : ) riktigt riktigt kul har vi haft !!

Jag skriver mer imorgon, för vi ska strax lägga oss är helt slut.

Varit och hälsat på Tezz och Jonas med ikväll, fick kela med Bianca och Ronja, så mysigt !! Sen var vi en sväng hos Jenny och kelade Bebis, som fått namnet Kevin :  )

Hoppas ni alla får en bra dag / Bettan & Herkules

Lägger in bilder imorgon.

trött som jag vet inte vad..

Ja usch vad vi är trötta, har precis ätit spagetti och köttfärssås, så gott så !! Jokke gör världens godaste! Nu ska vi lägga oss i badet sen krypa ner i soffan och mysa sen blir det sängen tidigt.

Imorgon åker vi till gekås !!!! Som jag längtar !!!

äntligen !!

nu lider helgen mot sitt slut och det är skönt !! Jag längtar verkligen till klockan blir fyra då det är slut på denna jobbe helgen, ska hem och städa sen slänga oss på soffan och bara mysa. Blir sängen tidigt ikväll då vi ska infinna oss i träne 06.10 imorgon bitti, för att sen köra mot gekås !! Fy fan vad skoj det ska bli !! Längtar så mycket !!

nu är jag hemma och håller rast, Jokke kommer med snart. Ska äta gröt och dricka kaffe, ska bli gott. Jag är riktigt hungrig !!!

Hoppas ni haft en bra helg.

PussochKramochHej

Detta var ju kul..

precis hemkomna och båda är jätte trötta, tror ni inte vår granne spelar skit högt som vanligt, och han har riktigt mycket bas och skit med fan vad irriterande !!! Hoppas att han inte håller på hela natten bara..

imorgon är det jobb mellan 7-16 sen på kvällen kommer Madde hit, vi ska fixa det sista till skolarbetet.

Godnatt

Ja där sket det sig..

Två år i rad har vi varit på diggiloo och tanken var att vi även skulle det i år. Men nu efter jag läst kvällsposten att linda inte ska vara med och ist ska sibel vara med så blir det inget i år !! Nej det är ju Linda man vill se och ABSOLUT inte sibel !!! Tusan med !! 


Hatar att jobba helg..

Ja det är fan ingen höjdare överhuvudtaget.. riktigt piss !! Idag jobbar jag delad tur, har nu jobbat halva av det sista passet. Är trött och illamående men det får gå. Jokke jobbar också och det är kalas.

Jag måste skryta lite om att jag har världens bästa pojkvän !! Det finns verrkligen ingen som honom och jag är så otroligt glad som har honom !! Jag älskar honom av hela mitt hjäta !

Hoppas ni alla får en bra kväll.

Trodde jag inte..

Jag jag trodde då inte att blondinbella skulle åka ut redan, var störtsäker på att Kitty skulle åka för hon har ju verkligen inte där att göra, aja baggen och magnus var duktiga idag med, måste säga att morgan är skit duktig !! Man blir riktigt sugen på att dansa, får vänta tills den 7 feb..

Nu ska vi sova, natt natt

Kyllingen i ugnen..

Så nu är strax maten klar, Julia har gjort salladen och jag kycklingen, så duktiga så ! Jokke kom precis hem från träningen så han står i duschen nu. Sen ska vi äta och det ska bli så gott !! Vi är alla hungriga. Sen ska vi spela alfapet och kort : ) Riktig mys kväll. Sen kvällens höjdpunkt är ju sjävklart lets dance : ) Och jag ska klart rösta på Magnus och Laila...

Vi har pimplat lite vin och det var gott och behövligt..

till efterätt ska vi äta frukt och smält vit choklad !!! mums : )

 Gott med vin, lägg märke till min stegräknare : ) ett klipp är ett MÅSTE nu !!


Nu var precis Julia hemma och hämtade öl... ojoj, hur ska detta sluta?


Ha en kalas kväll för det ska vi ha !! Och det är så skönt att jag känner mig bättre nu !!!

PussochKramochHej

Klantigast i kommunen..

Nu är jag precis hemkommen från stan. Redovisningen gick bra, tycker dock sånt är pinsamt, tro det eller ej!  Blev en snabb runda i stan och där är ju massor med rea vilket resulterar i massor jag vill köpa !!! Men jag fick lugna mig då vi ska till ullared på måndag.

Hände en liten sak i morse, jag skulle sätta igång musik i köket, då jag älskar att ha hög musik när jag sminkar mig och så, hade precis kommit ut från duschen så jag hade inga kläder på mig, satte mig på knä på stolen för att nå stereon, fick ta en tröja för så jag inte visade brösten för hela bakgården, då händer det... rätt som det var kasar stolen oh jag ramlar och får stolen över mig och slår i knäet, och fy helskotta vad ont det gjorde, samtidigt som jag låg och skrattade åt mig själv hade jag tokont. Jag är verkligen klantigast i kommunen !! haha..

Känner mig lite bättre nu, illamåendet är fortfarande kvar men jag orkar hålla mig uppe, fick i mig en halv fralla innan och det är ju bättre än inget alls.

nu ska jag plocka undan lite här hemma sen kommer snart Julia upp.

trevlig dag och kväll.



Brämhulst Juice och Jordgubbstea..

Jag vet inte om jag ska påstå att jag känner mig bättre idag, har iof inte kräkt något inatt. Men illamåendet är kvar och det känns som det är på väg upp när som.. Sitter och försöker få i mig lite att dricka, vågar inte äta något just nu. Så det blir en kopp Jordgubbstea och ett glad brämhults juice. Skulle helst av allt legat kvar i sängen, men vi ska till skolan idag och redovisa och lite sånt, och jag måste verkligen dit. Usch vad jag inte tycker om detta.. 


Ikväll kommer Julia hit, vi ska laga något gott sen titta på lets dance : ) Blir inte så sent ikväll då både jag och Jokke jobbar hela helgen, så jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre då..

Nej nu ska jag duscha och sånt.

Ha en bra dag och trevlig helg.

PussochKramochHej

Kräkig dag resulterar date med ulrik.

Ja då var det igång igen, kräker och har mig. Började inatt fick så satans ont i magen och det blev bara värre och värre, sen fick jag springa på toa ett par gånger och träffa ulrik. Mår skit !!

Orkar inte sitta uppe så jag skriver mer senare..

Solrosfrön och linfrö..

Ikväll har det varit ett par larm så det har varit lite halvstressigt men slutade bra som alltid annars.. Nu halvligger jag i soffan, ska strax hoppa in i duschen sen blir det att inta sängen. Tidigt jobb imorgon, och mycket. Först jobb i hemtjänsten mellan 07.15 - 13 sen börjar jag 15 och jobbar till 20.15 på det nya jobbet. Jokke jobbar kväll så jag kan lika gärna med jobba.


På fredag ska jag fixa naglarna , Tezz ska börja med akryl. Ska bli skönt, man känner sig så fin och flickig : )

Nu ska jag pussa på Jokke och lura in honom i duschen, brukar iof inte vara spec svårt..

Jag älskar dig Jokke, du är det bästa som hänt mig.

Godnatt och sov gott !!

Ni är dåliga på att kommentera !!


Lite frågor..

1. Hur gammal är du om fem år? 26

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Julia och Jokke
3. Hur lång är du? 160 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Mamma mia

5. Vem ringde du senast? Jokke

6. Vem ringde dig senast? Jokke

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Du är mitt allt

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? igår

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du i dag? Halv elva

13. Vilken är din favoritjulsång? Julen är här

14. Vilken är din favoritplats? I Jokkes famn

15. Vilken plats föredrar du minst? Kykrogården

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  Ingen aning..

17. Vad skrämde dig om natten som barn? mörkret

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? när Linda och Tim var här.

19. Hur stor är din säng? Vår säng är 160

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen? Vi har fyra

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? En

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota

26. Är du social? ja haha ibland för mycket : )

27. Vilken är din favoritglass? Ben and  Jerry new york super fudge

28. Vilken är din favoritefterrätt? Chokladpudding och grädde

29. Tycker du om kinamat? Ja

30. Tycker du om kaffe? Ja

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster

33. Kan du spela poker? Ja

34. Tycker du om att mysa/kela? det bästa som finns.

35. Är du en beroendemänniska? av Jokke : )

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Ja !!

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja

39. Har du någonsin åkt ambulans? Två gånger

40. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, smink saker till hemmet och till Jokke
42. Äger du dyrbara smycken? Ja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? vänner

44. Kan du rulla med tungan? haha nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? finns många roliga.

46. Sover du med gosedjur? Nej

47. Vad har du för ringsignal? no one

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jag vet inte, kanske nåt

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? dl mått

50. Flirtar du mycket? nej inte när jag har världens underbaraste pojkvän !

51. Kan du byta olja på bilen? haha nej.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? flickan med de röda skorna.

54. Läser du dagstidningen? Ja

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja

56. Dansar du i bilen? självklart!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vilka vårdtagare jag skulle gå till ikväll.

59. När var du i kyrkan senast? I somras

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ann-Marie

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en natt, jag avskyr det.


Flickdag för hela slanten: )

Mys med Julia hela dagen, målat naglarna ,druckit alldeles för mycket kaffe, och nu har jag lurat henne till att smaka mitt goda gröna mint tea, det är så gott !!! .. så vi båda kommer nog besöka toan en del av allt drickande : ) Mamma mia har gått i bakgrunden så vi kunnat sjunga mellan allt, har saknat detta . Julia är nummer ett för mig (Jokke med såklart ) jag älskar henne så otroligt mycket, Arvid&Elof - until death take us apart ..  det är så det är !

Nu ska jag strax bege mig till jobbet..

Längtar till den 7 februari !!

 Finaste vännen !


 Massor med kaffeintag.

 bjuder på denna från gymnastiken igår : )

Ha en trevlig kväll.

Njurarna ?

Hej !  Idag sov jag alldeles för länge, men det var skönt. Har haft jätte ont i njurarna inatt så jag har knappt sovit något, jag har tagit pencilin sen fredags så det borde har blivit lite bättre nu tycker jag, men jag får väl ringa imorgon om det fortfarande gör ont.. tröttsamt detta.

Nu har jag iaf precis ätit frukost och Jokke haft sin rast, han ska tillbaka till jobbet och köra matrunda sen ha em tillsyner, han slutar tre idag och jag börjar halv fyra, så det är sån rolig dag där vi går om varandra.

Julia kommer strax hit och umgås, ska bara mysa en massa med kaffe och kanelbullar : ) Har saknat henne, hon har nyligen opererats så vi har inte umgåtts på ett par dagar och det känns.

Vi beställde ju tandblekningskit från någon hemsida, jag har prövat det nu tre gånger dvs tre timmar, jag vet inte om jag tycker att det blir någon större skillnad, visst jag har ju vita tänder sen innan men ändå. Någon som prövat något sånt hemma som är nöjd? Vore tacksam för svar : )

Ha en bra dag.


 Min älskade Julia

Mysteriet på greveholm..

Dagen har spenderats i soffan med våra bästa år och greveholm och tidningar. Tycker inte om att må såhär, att ha så ont i magen så tårarna rinner, det är inte normalt. Nu är jag iaf uppe på benen tack vare alla starka tabletter. Ska in i duschen nu, sen om ett par timmar är det dags för gymnastiken, får bli lugnt idag då jag inte orkar göra allt för mycket. Adam är här nu och hälsar på Jokke och han sitter och spelar tvspel som alltid : )

                                                         

PussochKramochHej


Bergelot och Tuppen..

Haha ja ni förstår : )

Idag är jag hemma från jobbet, har fruktansvärt ont i magen, har knappt sovit något inatt, så det blir att vila hela dagen..


ungefär såhär känner jag mig nu.,

Magont..

Nu är vi precis hemkommna från stan, jag sitter här med mitt mint tea och väntar på att värmedynan ska bli klar, sen ska jag inta soffan och ligga där resten av kvällen, har magvärk som inte är av denna värld, helt sanslöst ont !!

Jokke är uppe och tränar nu, ikväll ska vi titta på Wanted sen bara mysa..

Trevlig kväll.

Lediga och mysfrukost.

Sovmorgon idag också, det är nästan så man är lite bortskämd nu. Men sen är det jobb resten av veckan och hela helgen. Nu har vi precis ätit frukost : ) Jag ska hoppa in i duschen sen ska vi in till stan och göra lite ärande. Sen hälsa på Jokkes mamma. Annars händer det inte alltför mycket idag.

Ha en fin dag.

PussochKramochHej


7 februari..

Ja nu är det bestämt att det blir tjejmiddag här då, kunde inte ta det den 31 för Jokke jobbar helg då. Som jag längtar, speciellt efter att få gå ut och dansa på banken !!!!

Och nästa måndag ska vi åka till Ullared med Linda och Tim, ska bli så roligt !

Nu ska vi bara mysa ner oss  resten av kvällen.

PussochKramochHej

Besök i Träne.

 Jag och Söta Maja

 Jokke läser för Maja

 Jag och Jokke..

 Linda lagar mat..


Diskare sökes !!

Usch och fy vad jag hatar att diska !!! Och det var sista gången jag lät disk stå över natten.. spec när det är chokladpudding som varit i glasen !! Men nu är allt rent och jag är dyngsur.. haha fråga mig inte hur jag diskar.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen så det blir människa av mig idag också. Jokke är uppe och tränar nu. Vid fem tiden ska vi köra till träne och hälsa på Linda och Tim och lilla Maja,  Jokke och Tim fann verkligen varandra igår och det var riktigt roligt tycker jag och Linda, alltid kul när man kan umgås par. Så nästa gång får Tim och Jokke stanna hemma och jag och Linda ska ut och dansa, för nu får jag äntligen gå till banken igen : ) Tänkte faktiskt snart ha en tjejkväll här hemma och sen utgång det var längesen sist. Tror minsann jag ska skicka ut inbjudan nu så blir det den 31 Januari, kalas. Så ni som förstår att jag kommer bjuda er boka inget då : )


PussochKramochHej

Emil och Griseknoen...

Gårdagen var mycket trevllig. Vi bjöd på Kyckling och ris, till efterrätt chokladpudding, grädde och mandariner. Vi spelade spel och skrattade och hade oss.

Jag fick ett väldigt tråkigt besked igår, och det var att pappas ena hund igår råkade ut för en olycka och hon överlevde inte. Riktigt jobbigt eftersom vi haft henne sen hon var valp.

Idag ska vi hem till Linda och Tim och dricka kaffe och äta nybakta kanelbullar : ) Längtar efter att få träffa Maja : )


 Bebisen 1 dag gammal : )

 Världens stoltaste Morbror.  

Strular med att lägga in bilder så jag få lägga in fler sen.

PussochKramochHej


 

Min älskade Molly

Vår älskade hund Molly har idag lämnat detta jordeliv. Minns när vi var och hämtade henne när hon bara var en liten valp, usch kan inte förstå detta.. riktigt jobbigt.

Vila i frid Mollan.


60-100 unika läsare..

Ja det varierar verkligen, enda dagen har jag 60 unika läsare, nästa dag har det ökat till 100.. Tycker det är riktigt roligt !! Men som jag sagt innan så är ni dåliga på att kommentera : ) Ni som läser kan väl iaf ge er tillkänna?

Nu är Jokke inne i duschen och jag sitter här..

Jag låg och funderade på en sak innan när jag låg i badet och skulle läsa tidningen, jag blötade ner den och det var krångligt. Hade det inte varit bra om dem uppfunnit någon sorts "hållare" till tidningen när man badar?  Det är ju så avkopplande och mysigt att läsa när man badar, men för mig är det en konst.

Nu har jag röjt undan en massa i min garderob, vaför har vi allid samma problem? För lite plats..

Ja idag är det Jokkes ätardag och även min. Har ju börjat skärpa mig med det : ) Jokke är verkligen bra för mig, han har fått mig att sluta röka och nu stå emot alla kakor och sånt !!

Nu hör jag att han är klar så nu ska jag gå in och titta på min fina sambo, sen ska vi in och hälsa på Jenny, ska ta med mig kameran om batteriet är färdigladdat, så ska ni få se bebisen : ) Jag är jättenyfiken. Jag älskar bebisar och barn i alla åldrar, det är helt sjukt. Alla säger det, att det finns nog ingen som är så barntokig som mig !! Jag och Jokke ska ha ett helt fotbollslag,  haha nej men minst fyra stycken ! Därför älskar jag gymnastiken, fullt med barn och dem är så underbara.Skriker, skarattar och har sig !! Jokkes brorsdotter Ronja, hon är så underbar så det känns i hela hjärtat. Jag saknar henne när jag inte träffat henne på en dag, och nu  var det nästan två veckor sen jag träffade henne, så ni kan tro jag saknar henne !!

Och en sak, Jokke är en melodifestivalen nörd haha, Nu när jag städat och haft mig har jag lyssnat på en skiva med blandad radio musik och så, men så när han kommer hem byter han till MELODIFESTIVALEN !!! tur han är snygg annars hade jag blivit ilsk haha.

GLÖM INTE KOMMENTERA : )

Städ och bebis nyfiken : )

Idag hade vi sovmorgon och det var mysigt, åt valnötsbullar och bara mös. Nu har jag varit duktig och städat hela lägenheten, ska ta tag i disken sen in i duschen. Jokke ska strax ner till gymmet och träna, sen ska vi in till stan och hälsa på Jenny och nyfödda pojken, dem har inte bestämt namn ännu. Ikväll kommer Linda och Tim hit, ska bjuda på middag och spela massa spel och bara mysa : ) Och självklart ska jag ta massor med bilder : )


Hoppas ni alla får en bra dag.

PussochKramochHej


BioDrain..

Biodrain rensar ut kroppen och kickstartar din viktminskning  Jag har velat pröva detox men hittade nu detta och tyckte nästn att det verkade bättre, någon som prövat det ? Får det i slutet av denna månaden så jag har ett par dagar att förbereda mig. Imorgon fm ska vi ut och gå en långpromenad.
¨
Nu blir det mys i soffan framför den nya serien som början nu på

Man skäms ju på hennes bekostnad..

Ja Kitty är ju bara för pinsam så som hon säger emot juryn och har sig..

Har redan mina självklara favoriter Laila Bagge och Magnus Samuelsson dem är riktigt duktiga båda två, och så roligt när Magnus gjorde sina höftrörelser : )

Vilken klänning !!

Fy för tusan vilken snygg klänning maggan har ikväll, den skulle jag verkligen vilja ha !!

Alla är så fina, jag vill också klä upp mig och bli skit snygg !!!!! Men här sitter jag fortfarande i Jokkes tröja, fast han tycker jag är het och det är det som är viktigast : )

2 timmar Lets dance..

Nu har jag knaprat alvedon och druckit massor, toa besöken har lugnat sig lite..

Har tänt alla ljus i lägenheten, så mysigt ! Sitter i Jokkes tröja och bara myser, älskar att använda hans stora tröjor. Han kommer snart hem och håller rast, så det blir lite mys då. Vi båda är väldigt kärleksfulla och tycker det är viktigt att visa varandra massor med kärlek varje dag och det är så underbart ! Jag älskar honom så otroligt mycket. Längtar tills han slutar ikväll för jag har en liten överraskning till honom då : )

2 timmar kvar till Lets dance börjar : ) tråkigt att sitta hemma själv men jag känner att jag orkar inget annat sen är det rätt skönt att ha lite ensamtid också : )


Ha en skön kväll, och ni är dåliga på att kommentera !!!

Vem åker ut ikväll tro?


Urinvägsinfektion

Åhh... jag blir galen, springer på toa HELA tiden, hinner knappt tillbaka till soffan förräns det är dags igen... Så nu ska jag äta antibiotika i 7 dagar, hoppas nu bara att det hjälper och att det bara är en urnvägsinfektion jag fått.

Grattis !!

Ett stort grattis till Jokkes syster Jenny som i morse födde en liten pojke : )


  Såhär tjock var hon igår kväll : )

Jag mår inte alls bra, nu tror dem det är äggstocksinflammation och det är ju farligt, blir fan arg på denna sjukvården. Ska avvakta och se hur jag känner mig senare, ska lägga mig och vila nu iaf.

Kärlek till Jokke

Godmorgon. Idag är jag hyfsat pigg, mår dock illa och har ont i ryggen. Jobbar mellan 07.15 - 14,.30 men jag måste ringa till vårdcentralen när dem öppnar och hoppas på att få en akut tid idag, hade fruktansvärt ont i magen igår kväll/natt och såhär kan det inte fortsätta. Det är något som är fel det vet jag.

Nu sitter jag här med mitt Jorgubbstea, ska dricka upp det sen in och mysa lite med Jokke innan det är dags att traska till jobbet.

Jokke, Jag älskar dig så enormt mycket, du är det bästa som hänt mig. Du är det finaste jag vet..

Ha en bra dag och en trevlig helg.

PussochKramochHej

Smink..

Jag behöver lite tips och så..

Först är det om foundation, just nu har jag lancome när jag ska festa eller så, och till vardags kör jag maxfactor anti age(inte pga anti age utan för den är så lättsam att arbeta in)

Jag har prövat många olika, trvis bäst med dem jag har nu, men känner inte att jag får den "huden" jag vill ha.

Så någon som har tips på bra foundation?

Sen är det här med Mascara..

Där har jag med prövat miljontals, och den jag gillat mest den finns inte längre. Just nu har jag den nya Loreal Volume colagene och den är väl bra men inte sådär wow..

Så lite tips hade jag blivit glad för : )


Kräftsallad..



unerbart gott.. Jag blandar :

Gurka
Majs
Cocktailtomater
Isbergssallad
Färska champinjoner
Fetaost
Keso
Fransk dressing sån man gör själv.
Kräfsstjärtar
Ägg

Blir riktigt gott !!

Höggravid..

Jag säger bara som såhär, fy fan och vara höggravid och gå upp för alla trappsteg till oss... haha jag känner mig verkligen som det.. fy fan vad jobbigt det är ibland..

Idag har jag haft lite ta-hand-om-min-kropp-tid .. Målat naglarna, solat, peeling, tandblekning. Så nu ska jag in i duschen raka mig och sånt.. Sen är det snart dags för att börja jobba. Ska äta lite först, kräfsallad idag igen, så gott !!

Nu måste jag verkligen klippa mig, vet dock inte hur, vill ju ha det längre men en annan frisyr..  ja det är svårt det där..


Ha en bra kväll

PussochKramochHej

Bilder..

 ajaj.. Ronja och Bianca. Ronja och Jokke roade sig med att rita på min rygg : )

 Finaste Ronja

 Min älskade lillebror.

 jag gör konster i sängen..



 sen står jag på händer : )

 min fina älskling

 datanörden..



Return to sender..

Nu gör jokke sig rolig över mitt hår igen : )  Han är hemma och håller rast nu, så jag äter frukost och han lunch. Sen när han ska köra till jobbet ska jag gå ner till byn och sola, sen köra en tandblekning till.. hade tänkt hinna med en runda powerwalk innan jag ska in i duschen och sen fixa till mig. Börjar jobba halv fyra och slutar halv tio.

Skänker en extra tanke till min älskade vän Julia som blev opererad i morse.

Ha en bra dag.

PussochKramochHej

Ett stort grattis !!

Ett stort grattis till min vän Nea som igår födde en flicka vid namn Lovis fröjd. Så otroligt söt !


Min älskade vän !!

 Detta är min bästaste vän, finare vän finns inte. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Elof & Arvid until death take us apart !!

Trött som jag vet inte vad..

Precis hemkommen, trött som jag vet inte vad... tufft att jobba på två olika jobb samma dag..

Ska in i duschen sen mysa ner mig med min älskade Jokke !!


Godnatt

Johanna älskar Joakim.

Nu är jag precis hemkommen, Adam är här och hälsar på. Han är hemma från skolan och är sjuk, så jag tyckte han skulle komma hit för jag tycker inte han ska vara själv spec inte när han är sjuk.. Han och Jokke sitter och spela tvspel, jag ska börja med maten nu. Dem ska få kötbullar och potatismos och jag ska äta kräftsallad : )

Är lite små trött och mår illa annars är allt kalas..

Nej nu får jag börja så jag hinner få en lugn stund innan det är dags för nästa jobb om två timmar.

Imorgon ska min älskade vän Julia opereras och jag är glad för hennes skull att hon äntligen fått tid !!

PussochKramochHej

Och jag älskar Joakim av hela mitt stora hjärta !

Mysteriet..

Godmorgon, usch vad trött jag är.. har vaknat ett par gånger inatt och gått på toa, sen haft svårt för att somna om.. Jobbigt sånt.

Nu är det jobb i hemtjänsten som gäller, mellan 07.15 - 13.00 sen hem och vila lite för att börja nästa jobb 16.00 men det är dock bara till 20.15 sen hem och sova.. lär vara rätt trött då : )

Ha en bra dag så hörs vi ikväll

Bettskena..

då jag länge velat pröva att bleka mina tänder men tycker det är dyrt hos tandläkaren har prövat lite smått och gott, sist var det något man penslade på och det skulle sitta i en kvart, läste på blondinbellas blogg om en tandkräm som man kunde köpa men jag lyckades inte med att hitta den. Blev tipsad för ett tag sen om ett hemmakit man kan beställa, så det gjorde jag, ett till mig och ett till Jokke. Och idag fick vi hem det, så nu sitter jag här med bettskena och röd flammig, solariet tog verkligen bra idag ! Vilken skillnad jämfört med tollarps solarie.

Nu sitter Jokke och spelar tv-spel och jag sitter här, ska ha skenan i till halv sex, sen ska jag bege mig ut på en powerwalks runda. Jokke ska upp och träna vid sex tiden så det passar bra.

Var inne och handlade på willys, köpte ingredienser så jag kan göra egen musli, men det får bli imorgon. Jag har fortfarande lite kvar av den jag fick av Hanna (min morbrors sambo) så gott är det !!

Till kvällsmat ska jag laga falukorv och stuvade makaroner till Jokke,  jag ska äta fil och musli.

Imorgon ska jag göra kräftstjärts sallad !!!! Mums !

Ha en bra kväll.   

Klänningen..

Klänning - Mörklila  Jag älskar verkligen den klänningen jag hade på mig i lördags, var precis inne på H&M sida och så dem hade den i denna färgen och för endast 198 kronor !!! Så självklart beställde jag den : )

Hon gör den så fruktansvärt bra !



Man blir helt skakig i hela kroppen, fan vad hon gör den bra !!

Nu slutar snart Jokke, vi ska in till stan och sola och shoppa lite : )

Hur många sätt finns det att äta en macka på ?

Haha, Jokke är hemma och håller rast nu, han äter macka på världens roligaste sätt. Han är så söt så.

Idag är jag ledig, steg upp för cirka en halvtimme sen. Jokke sitter och gör sig roligt åt mitt hår (sjunger elvis låtar) haha.. Så blir det när man lägger sig med blött hår.

Idag har jag/vi inte mycket inplanerat, jag frågade precis om vi skulle köra in till stan när han slutat. Jag är redan nu rastlös!! Men vi får se vad vi hittar på..

Jag hade tänkt städa lite här hemma nu, ska bara dricka upp mitt kaffe.

Hoppas ni får en bra dag.


PussochKramochHej


Tänk på dem vänsterhänta !!

min dag började 06.15, det var då min klocka ringde. Upp och sminka sig och lite sånt, hann med att dricka en nutrilett innan jag blev hämtat. Började jobba vid halv åtta tiden, jobbade till tolv. Körde in till stan för att gå på mobipen utbildning som vi ska börja med v.8 som tur var va Jokke med där så tiden gick fort : ) Sen efter utbildningen var det bara till att sätta sig i bilen och köra tillbaka till jobbet, och jag jobbade till kvart över åtta . Så nu har jag precis kommit hem, Jokke var snäll och hämtade mig då jag inte behövde ta bilen i morse.

Tänkte på en sak innan idag när vi satt och skrev på blanketterna på utbildningen, fy fan vad jobbigt det är att vara vänsterhänt, det gör det hela mycket svårare, plus att jag blir svart på hela handen.. dagens i-landsproblem, tänk på dem vänsterhänta !!!

Imorgon är jag ledig.. sen är det jobb i hemtjänsten hela vecka, fick förresten förlängt på mitt schema idag, även utökat till 70 % sen tänkte jag jobba så mycket som möjligt på andra jobbet så jag kommer upp i en 90 % Perfekt !!

Nu ska jag äta något sen mysa med min älskade Jokke, som är den finaste jag vet !!

På lördag kommer Linda och Tim hit, vi ska bjuda på middag och ha massa mys. Sen blir det god dricka så vi får även nattgäster !! Längtar verkligen. Och vi har redan nu bestämt vad vi ska bjuda på, skriver det dock inte här för det ska bli en överraskning.

Godnatt

Mys och Fotboll..

Gårdagen var mycket trevlig, blev dock ingen singstar men skoj hade vi ändå !! Blev inte så sent för mig och Jokke då mitt illamående började spöka och jag kände att jag ville hem och sova..

Idag sov vi till kvart i ett, det får man faktiskt göra på söndagar : ) Jokke är inte den som sover länge så lite chockad blev jag allt..


Sen slängde jag mig i soffan för att titta på reprisen av lets dance, alla var ju verkligen jätteduktiga! Tänk om man hade kunnat dansa så ! Självklart "hittade" jag min favorit : )


Sen blev det sen frukost med valnötsbullar, mums !


Resten av dagen har vi bara legat i soffan och myst en massa och det är det bästa som finns !! Nu tittar Jokke på fotboll och gapar och skriker haha ni skulle sett honom.


Ska strax ordna något att äta, vet dock inte vad.


Lägger upp bilder imorgon..


Imorgon är det jobb på nya stället, sen utbildning mobipen sen tillbaka till jobbet igen..


Hoppas ni haft en bra helg.


PussochKramochHej


Stylade och redo

  Färdig stylad..


 också färdig stylad..

Nu ska vi bege oss, ses i dimman !!!

Jag ska fylla Julia ikväll, så hon vet.

Kanelbullsbakande och pizza kräng..

Kanelbullarna blev mycket goda, tyckte även Jokke, Tobbe och Julia : ) nu har jag fryst in en påse och sparat en påse uppe till Jokke som han kan äta idag. Han frågade innan på allvar om han fick äta upp alla idag, och så sa jag nej dem ska frysas in, bra att kunna ta upp och tina när man får oväntat kaffebesök..  Julia har varit här hela dagen och hållt mig sällskap, men tror ni jag fick någon hjälp med att baka? Nej inte det inte, för hon satt bara och satt och drack kaffe. Så bara för det så bakade jag lite på henne !! haha ni ser så söt hon blev på fotot här under..


Nu kom jokke precis med Pizza till oss, sen när vi ätit ska vi hoppa in i duschen sen är det styling för fulla muggar : ) kommer bli snyggast på stället jag och Arvid, as always !! Slänger in bilder innan vi beger oss till S & T där festen ska hållas ikväll.

Trevlig lördag kväll och natt.

PussochKramochHej

Ätardag och kanelbullar..

Idag är det lördag vilket innebär Jokkes ätardag, han var precis hemma på rast och då åt vi valnötsbullar, dem är så sanlöst goda !!

Nu har han precis kört ut på matrunda, sen slutar han vid ett tiden. Jag ska strax bege mig upp till Ica och handla lite ingredienser då jag lovat Jokke att baka kanelbullar till honom, han äter bara onyttigt på lördagar och det är starkt av honom som klarar det.

Snart kommer Julia hit och umgås lite, sen hjälper hon väl mig att baka : )

Ikväll blir det fest hos Sandra och Thomas och det ska bli skoj, jag och Julia ska ta med oss singstar då det är ett måste att ha.


Nej nu får jag göra lite nytta idag med.

Ha en bra dag.

Lägger upp lite bilder från idag senare.

PussochKramochHej

Bilder från Besöket hos Svärmor.

    Älskling i bilen på väg till hans Mamma.

 Detta spelet spelade vi, gissa vilka som vann?

 Jag i bilen på väg in..

 Stereon funkar inte i bilen så vi fick lyssna på ipod och ha allsång haha

 Svärmor hade lagat viktväktar mat, jätte gott !

  Jokke och Kenneth läser en fråga till oss

 Lillan ser fundersam ut, kan det vara en svår fråga tro?

  Ja svaret kan va...

 men vänta här, stämmer det?

 låt det vara rätt så vi kan vinna..


Det var lite bilder från gårdagen..


Lite bilder..

 Hemmagjord musli : )

 Fått upp mina tavlor : )

 Mys med tända ljus..

Hemkommen, dags för städa.

Nu är jag precis hemkommen från stan, det blev en fika på Fenix, trevligare än att sitta på bibblan. Sen gick jag och Madde en sväng i stan, jag köpte lite smink och ansiktsmask, sen lite gottis på systemet.

Nu ska vi städa här hemma, vilket verkligen behövs.

Ikväll ska vi hem till svärmor och umgås och spela spel, en riktigt myskväll. Och självklart titta på lets dance, ska bli kul att se blondinbella dansa. Imorgon jobbar Jokke mellan 7-13 så det blir nog inte alltför sent.

 färdig stylad..

 Jessica och Jessica på Fenix

 Madde på Fenix..

 Jag posar så vackert så..


Nu ska jag upp till byn och hämta mitt paket från H&M , hoppas det är det jag tror. Då vet jag vad jag ska pryda min kropp med på festen imorgon : )

hörs senare..

Lisa en sann vän..

Nu sitter vi och äter frukost, känner mig rätt bra än så länge. Ska hämta Madde om cirka en halvtimme sen bär det av in mot stora staden. Ska träffa dem andra vid tio tiden på biblioteket sen när vi är färdiga blir det en sväng i stan och inom systemet.



Min kära vän Lisa är gravid med sitt andra barn och jag är så glad för hennes skull då dem försökt länge med vibeke (flickan ska heta så : )  Vi har känt varandra sen första skoldagen alltså i 14 år.. och vi har haft våra upp och ner gångar men än idag är vi vänner, vi umgås dock inte så ofta och det är tråkigt, får hoppas det blir ändring på det. För Lisa är en vän som ställer upp i vått och torrt och det är guld värt !! Slänger in en liten tjockis bild på henne : )

  Så fin är hon, och man blir ju tok avvis !!!


Hoppas ni får en bra fredag.


Svar..

Jenny jag skulle gärna vilja ha ditt lösen till din blogg : ) Kan inte svara dig..


Utkast: Nytagen bild... ...

image32 Nytagen bild... haha nej verkligen inte.. 2 år gammal tror jag..


1. Är du singel? Nej, har min underbara Sambo Jokke : )

2. Är du lycklig? Mycket !

3. Är du uttråkad? Ibland.

4. Är du ledsen?  Ibland blir jag det

5. Är du italienare? Nej.

6. Är du gravid?  Kanske de kanske : )

7. Är du full? Nej inte just nu.

8. Är du en cooling? Alltid..

9. Är du från Irland? Nej.

10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej.



10 saker om ditt kärleksliv;

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja

2. Har du nånsin blivit sårad? För många gånger

3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? Ja

4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? Ja

5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja.

6. Saknar du någon just nu? Ja

7. Är du kär? Ja.

8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja om det känns rätt.

9. Vill du ha barn, hur många? 3 el 4 st.

10. Vad är det första du ser efter hos en kille/tjej? Ögonen.

10 saker två alternativ;

1. Kärlek eller lust? Båda

2. Sommar eller vinter? Sommar

3. Katter eller hundar? Katter

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa vänner.

5. TV eller Internet? Internet

6. Coca-cola eller pepsi? Coca Cola

7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på

8. Pengar eller lycka? Lycka

9. Dag eller natt? Natt

10. MSN eller mobil? Mobil



10 "Har du nånsin ..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja

2. Brutit ett ben? Två gånger

3. Gjort något du ångrar? Ja.

4. Hoppat Bungee Jump? Nej.

5. Ljugit för någon du tyckt om? Ja.

6. Ätit en hel tårta? Nej.

7. Gjort bort dig offentligt? Ja.

8. Blivit sviken? Ja

9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja

10. Velat försvinna? Nej.



10 Senaste ..

1. Tv programmet du såg? Vänner.

2. personen som du kramade? Jokke

3. Personen du var med ? Jokke

4. låten du lyssnade på? So what med Pink

5. Personen du fick sms av? Anna

6. Du va i en bil med? Jill 

7. Gick på bio med? Jokke

8. du sov hos? Längesen jag sov borta så ¨det minns jag inte..

Matte söker Husse

Känner mig lite bättre nu ikväll, kan bero på att jag sovit mestadels av dagen. Nu har vi precis ätit kvällsmat, kycklig, potatis och brunsås. Så gott.. Jokke är riktigt duktig på att laga mat. Blir alltid så gott.

Nu är han nere i tvättstugan och jag har diskat undan allt, sen ska vi lägga oss i ett varmt bad och sen blir det mys i soffan. Är sugen på att titta på filmen som går på tv3 matte söker husse, har sett den innan men det var längesen och om jag minns rätt så var den bra.

Imorgon ska jag och Madde köra in till stan och träffa ett par klasskompisar och gå igenom vårt arbete,(så jag hoppas på att inte må dåligt imorgon bitti ) Ska hämta henne vid halv tio tiden så det blir lite sovmorgon : ) Jokke är ledig och jag vet inte vad han ska pyssla med. Ska inom systemet och handla lite gott tills på lördag då det är inflyttningsfest hos Sandra och Thomas.

Nu är Jokke tillbaka så nu ska jag slita av han kläderna och slänga i han i badet : )

Hoppas ni haft en bra dag och får en trevlig kväll.








Matte söker husse

Sarah Nolan, en nyligen frånskild kvinna i 30-årsåldern har en familj som inte kan låta bli att lägga sina näsor i blöt när det gäller hennes privatliv - eller snarare brist på privatliv. Efter att hennes syster skapar en profil åt henne på datingsiten PerfectMatch.com, går förskolläraren Sarah ut på en rad skandalösa och roliga dater. Men kommer hon att träffa någon som uppfyller det viktigaste villkoret, någon som älskar hundar?

Du är det finaste jag vet..







Jag älskar dig så mycket Jokke, all kärlek till dig min underbara sambo !! Du är det bästa som hänt mig.

Kräkig dag.

Gick upp i morse, kände mig helt okej. Gjorde mig lite frukost sen dröjde det inte länge förräns jag fick springa in på toa..
Fick sån fruktansvärd smärta i magen så jag fick lägga mig i soffan, sen var det dags för toa igen.. Så det blev inget jobb idag heller.. är helt slut nu så jag orkar inte skriva mycket mer.


Rostade mackor..

Känner mig lite bättre nu.. har inte kräkts sen ett idag så det går nog åt rätt håll..

nu håller jag på att tappa upp ett bad, ska lägga mig där en stund. Sen ska jag unna mig rostade mackor med ost, trots jag håller bantar. Eftersom jag är sjuk så får jag faktiskt det : )

Snart kommer Jokke hem, då blir det mys i soffan sen sängen. Båda börjar 07.15 imorgon bitti. Sen är det tvätt för hela slanten.

Godnatt.


Missbruk..

Blev inget jobb i hemtjänsten idag då jag kräktes igår kväll.. illamåendet har varit från och till idag, har mestadels av dagen legat i sängen och tittat på mysteriet på greveholm.

läste en artikel innan, nässprays beroende klassas som missbruk, och så stod det att man kunde få hjälp från sin läkaren med hjälpmedel för att sluta så nu ska jag ta tag i det  ! Tydligen kan beroendet ha med min trötthet att göra, inget jag visste..

Dumma illamående..

Orkar inte skriva mer nu, blir mer ikväll.



 Igår när vi var på kalas hos Adam, så självklart skulle dem spela : )


Gjord av stål..

I morse när jag vaknade hade jag sådär ont, fattade ingenting. Men det var kalas att jag inte hade ont. Jag gick upp och gjorde mig i ordning, när jag kom ut till köket frågade Jokke mig vad jag gjorde uppe.. Jag ska iväg och jobba känner mig helt ok nu. Så jag struntade i att åka in och ta prover, förstår inte meningen med det när dem tog massa igår. Och sen hade jag ju inte lika ont i morse som igår när vi var på sjukhuset.

Så iväg åkte jag..

Precis hemkommen, har gått kalas idag och ska jobba imorgon kväll. Först hemtjänsten sen nya jobbet efter.

Mår skumt men har inte på långa vägar samma smärta som igår, väldigt märkligt.. men illamåendet är kvar.

Nu ska jag hoppa in i duschen , sen kommer väl Jokke strax hem från träningen.

Ikväll ska vi till Mamma, Adam fyller 11 idag så det är kalas.

Hoppas ni alla haft en bra dag.

Ska ta foton ikväll, nu när jag äntligen kan använda kameran igen :)

PussochKramochHej.

Jävla sjukvård !!

Ja rent ut sagt !! Är precis hemkommen efter att ha spenderat ett par timmar på sjukhuset, dem tömde mig på några lite blod.. eller kanske inte men det kändes så. Fick ligga i ett rum och vänta och ha grymt jävla ont.. Jaha då det inte visade någon inflammation så kunde dem inte lägga in mig, men dem tror ja är nästan säkra på att det är blindtarmen men att det inte "slått" ut ännu.. Så ja då fick vi åka hem 300 kronor fattigare och ännu mer anti denna sjukvården . Det är alltid samma visa... Återkom, ÅTERKOM kan dem ens något annat ord?!

Ja så imorgon bitti ska jag till sjukhuset igen och dem ska tömma mig på blod ytterligare en gång, vilket betyder att jag  inte kan provjobba imorgon så det sket sig.. men hälsan får ju faktiskt ta och gå före för denna gången är det ju allvarligt.

Jokke är världens bästa, han satt och höll mig i handen och pussade på mig och sa att allt blir bra, precis så som mamma gjorde när man var liten : ) Han är så underbar. Sen var han snäll och hämtade papper och torkade bort tårarna från mina kinder, jag älskar honom av hela mitt hjärta. Tack för ditt stöd !!


Nu ska jag ta två alvedon, (som sjukhuset bjöd på) tänka sig !!! Sen ska jag försöka sova..

Angående jobbet så är det så att jag håller det för mig själv än så länge, hoppas ni har förståelse för det. Självklart får mina närmsta reda på det, men inte via bloggen.

Glädjande besked..

Precis hemkommen från jobbet, har haft hålligång två gånger idag. Det är så roligt ! Längesen sist.

Fick ett glädjande besked angående jobbet, dem ringde och frågade om jag kunde komma och provjobba imorgon. Passar perfekt då jag är ledig från hemtjänsten.

Mår inget vidare bra, för cirka två timmar sen fick jag jätte ont i höger sida vid magen.. Ska vänta och se om det blir värre, såfall får vi åka in. kan vara blindtarmen?! Hoppas inte !!!!


Ska lägga mig och hoppas bli bättre

Halt ute..


 Jag på Julafton..

 Lillebror och Storebror


Är hemma och håller rast nu.. det är riktigt kallt ute, och halt på vägarna. Så ska ni ut ta på er bra med kläder.

Hoppas ni alla haft en bra helg.

PussochKramochHej

Äntligen !!!

Äntligen har jag hittat laddaren !! Så snart kommer det massor med kort : )

Du är allt jag nånsin önskat

Idag jobbar vi båda delad tur, Jokke bytte så han är ledig nästa och det är bra för då ska Sandra och Thomas ha fest : )

Igår efter jobbet körde vi in till stan till blåa loppan, sen till willys och handla mat.

När vi kom hem lagade vi tacos sen la vi oss i soffan och tittade på Harry potter., båda somnade knall fall. Vaknade till vid tio och förflyttade oss in mot sängen och somnade om..

I morse när klockan ringde var jag trött, men det var bara att masa sig upp. Sluta första turen ett och då blir det hem och vila.

Jokke, du är det bästa som hänt mig, jag älskar dig så mycket !!

Snö och slask..

Sitter på jobbet och väntar på att eftermiddagarna ska börja.. Slutar fyra idag, sen är det raka vägen hem och lägga sig. Jag är så grymt trött och har fruktansvärd huvudvärk.

Jaha då snöar det och är slaskigt ute.. nu är ju julen slut så då vill vi inte ha någon snö !

Skriver mer senare,just nu är jag inte pigg eller så..

Tvättat och klart..

Så nu har vi precis vikt och lagt in all tvätt, skönt. Jokke har varit duktig och tvättat idag eftersom jag fixat med maten. Det blev jättegott och uppskattades av alla, efter vi ätit spelade vi Absolut överens det är riktigt roligt ! Sen gick vi in och satte oss i soffan och mös med Harry Potter film till det blev det chokladpudding och grädde och mandariner ! Kalas gott.. Så imorgon får jag försöka med två promenader : )

Nu ska vi lägga oss, klockan ringer tidigt imorgon.

och jag har fortfarande inte hittat laddaren...

Mikaela, min mail är [email protected] , annars kan du skriva en kommentar sen raderar jag det. : )

Godnatt

Solsken och svinkallt !!

Ja sånt väder är det idag.. Har precis kommit hem från en lång promenad med mamma. Mötte upp Jokke vid jobbet när han slutade sen gick vi till affären och handlade till ikväll, svärmor och hennes sambo kommer hit och äter middag. Ska bjuda på världens godaste kyckling gryta, det är den verkligen !!  Första gången Jokke åt den var hos pappa och Jill då satt han tillslut och åt från grytan haha, så söt. Sen till efterätt chokladpudding, mandariner och grädde. Min och Jokkes favorit !

Nu ligger jag här i soffan och är kall, hade tänkt lägga mig i ett varmt bad men det får vänta tills efter jag städat. Ska återigen leta efter min laddare..


Vi hörs säkert senare, håll tummarna på att jag hittar min laddare..

Kallt ute..

Godmorgon. Idag hade jag ställt klockan trots jag är ledig. Kände att jag inte ville sova bort hela dagen plus att jag och Mamma skulle egentligen till stan. Känner att det är för kallt och säkert massa folk så vi tar stan en annan dag. Nu har jag precis ätit frukost, ska dricka upp kaffet sen ner och sola. Lite senare blir det promenad med mamma.

Jokke slutar jobba ett idag, vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. eller jo tvätta vid fyra.. vilket jag inte alls tycker om !

Det är jobb för mig hela helgen så det blir en lugn helg.

Har fortfarande inte hittat min laddare, hur kan den bara försvinna sådär?

Som ni vet så är jag helt klänningstokig, jag har hittat en person och en klänning som gjorde att jag smälte, gå in här så får ni se henne : ) Så otroligt vacker är hon. Och vet ni vad? det spelar ingen roll vad hon har på sig för hon är alltid vacker, som ni ser på bilder hon lagt upp. http://mizzsofie.webblogg.se/


ha en bra dag så hörs vi senare !

PussochKramochHej

Vänt upp och ner på allt..

Nu har jag vänt upp och ner på hela lägenheten och i förrådet, min laddare är helt väck ! Fattar inte var den är.. suck..

Julia är här och dricker kaffe, mysigt med hennes sällskap.

Förresten, jag lärde mig att knyta slips igår : ) Stort kryss i taket!!


Godnatt


Dumma illamående..

Vi fick gå hem vid ett tiden igår pga mitt illamående ville inte sluta.. även idag har det kommit och gått .. det är jobbigt. Har iaf fått mig en skön promenad idag och hälsat på Mamma och Adam. Nu sitter jag här och har beställt lite och läst bloggar. Ska sätta igång en Harry Potter film och vila nu.. hoppas på att illamåendet ska försvinna.

Snart kommer Jokke hem och då blir det massor med mys.. Älskar honom så mycket.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll.

PussochKramochHej

Laddar ipoden..

Nu sitter jag här och lyssnar på Elvis på högsta volym, så bra !! Laddar min ipod, ska ut och gå en runda sen. Bort till Mamma och fika, tråkigt att sitta hemma själv. Har varit duktig och städat undan här och fixat tvätten till imorgon då det åter är dags att springa i alla trappor. Som jag längtar tills vi köpt tvättmaskin.

Förresten, vad har ni avlagt för nyårslöften nu då?

Jag har en del, bla att jag bara ska äta onyttigt på lördagar, ut och gå en timme varje dag, gå ner 5 kilo innan sommaren så jag har god tid på mig : ) och att jag ska vara lycklig och bara göra sånt som jag blir glad av och strunta i det andra. Ta vara på mina nära och kära och glädjas åt deras lycka : )

Så nu tror jag den är färdig laddad..

Ha en bra dag !

1 Januari 2009

Gårdagen var trevlig, god mat och dricka och trevligt sällskap. Tyvärr kunde jag inte ta några kort då jag fortfarande inte hittat min laddare till kameran.

Hade riktigt mysigt igår när vi stod ute och alla smällde sina fyrverkerier, jag tycker det är riktigt fin och man får sån härlig känsla. En nyårskyss och ett jag älskar dig Johanna det var det bästa av allt. Som jag älskar Jokke, detta året är vårt !!

Imorse eller ja vid halv elva tiden väckte Jokke mig med att han hade ordnat frukost, bullar i ugnen och kaffe och massa annat gott, kan man bli lyckligare? Jag har världens underbaraste sambo !

Nu ligger vi och slöar i soffan, Jokke börjar jobba om en timme och jag är ledig idag och imorgon, jobbar sen hela helgen. Hade tänkt ut och powerwalka sen det är riktigt fint väder ute idag. Sen storstäda här hemma.

Hoppas ni alla hade en bra kväll/natt igår.

PussochKramochHej

RSS 2.0