Upp och hoppa..

Idag fick jag gå upp tidigt och fortsätta med arbetet som ska lämnas in imorgon, har lyckats få ledigt idag så jag hinner bli klar och slipper stressa.

I lördags passade vi Ronja och det var så mysigt, tittade på vilddjuren och åt godis : ) jag och Ronja somnade vid nio tiden så stackars Jokke fick sitta själv en lördag kväll.. inte lätt med en osocial flickvän : )

Igår var vi trötta så det blev inte mycket gjort.. Jag sov i soffan halva dagen, har  varit så trött  den sista tiden, har ju mina aningar vad det beror på men det är inget jag vill skriva här : )

haha färgade håret i lördags, eftersom dem inte har avfärgning i affärerna här i tollarp så fick jag köpa vanligt blekningsmedel, och håret blev orange av det haha, såg inte klokt ut, sen satte jag i kastanj som jag ville ha men det blev alldeles för rött eftersom håret redan hade så mycket rött i sig, så jag fick köpa guldbrun och det blev kalasbra. Så nu är jag inte längre svarthårig, får se hur länge jag har det såhär, brukar alltid sluta med att det blir lika mörkt igen eftersom jag trivs bäst med det.

Ska ut och powerwalka sen med, var längesen sist och jag känner att jag behöver komma igång igen..

Skriver lite mer senare, ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja verkligen:)

Tackar så mkt:) Skönt att må såhär!

Har du tid att träffas någon dag?

Kram

2008-11-24 @ 10:25:47
URL: http://ensaraliten.blogg.se/
Postat av: Anonym

En bild på håret kanske???

2008-11-24 @ 12:34:34
Postat av: Johan R

Fan är du gravid eller :D

2008-11-24 @ 14:56:13
URL: http://johanshuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0