åter tidig morgon..

usch vad trött jag var i morse när klockan ringde.. vet inte vad Jokke sysslade med i morse men det lät ungefär som han välte upp och ner på hela lägenheten.. fattar inte hur han kan va så morgonpigg.. jag är verkligen raka motsatsen. Idag jobbar vi , Jokke jobbar delad tur och slutar första passet 13.00 och jag slutar 16.00 när det är dags för honom att börja sitt andra, verkligen skit kul. Inte mycket vi hinner se av varandra idag.. men vi ska snart ha bullfrukost så jag får pussa extra på honom då .

Tycker inte om att vara hemma nu, här är så uppställt, massa kartonger överallt och sopsäckar och skit, blir galen !! Och det blir ju inte bättre för var dag som går eftersom mer och mer måste packas upp, kan det inte bli den 15 nu ?!.. 09.30 då får vi nycklarna, sen är det fullt upp hela dagen, ska inte hämta soffan i bromölla förräns på tisdagen, känner att det är viktigare att få ut allt från mig lägenhet så den kan städas och så... fy för sören vad jag längtar, helt sjukt !!!

nu ska jag vidare, var bara tvungen att sticka hemom och hämta nässpray och en cd skiva, radion dummar sig i den bilen jag kör idag, och jag måste ha allsång så jag inte somnar !!

ikväll är jag ensam hemma, det blir lite packande, powerwalk lite peeling och sånt "ta hand om mig själv" göra... sen ska jag krypa upp i soffan och titta på Mamma mia : )

Vi hörs senare, ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0