Tänk på dem vänsterhänta !!

min dag började 06.15, det var då min klocka ringde. Upp och sminka sig och lite sånt, hann med att dricka en nutrilett innan jag blev hämtat. Började jobba vid halv åtta tiden, jobbade till tolv. Körde in till stan för att gå på mobipen utbildning som vi ska börja med v.8 som tur var va Jokke med där så tiden gick fort : ) Sen efter utbildningen var det bara till att sätta sig i bilen och köra tillbaka till jobbet, och jag jobbade till kvart över åtta . Så nu har jag precis kommit hem, Jokke var snäll och hämtade mig då jag inte behövde ta bilen i morse.

Tänkte på en sak innan idag när vi satt och skrev på blanketterna på utbildningen, fy fan vad jobbigt det är att vara vänsterhänt, det gör det hela mycket svårare, plus att jag blir svart på hela handen.. dagens i-landsproblem, tänk på dem vänsterhänta !!!

Imorgon är jag ledig.. sen är det jobb i hemtjänsten hela vecka, fick förresten förlängt på mitt schema idag, även utökat till 70 % sen tänkte jag jobba så mycket som möjligt på andra jobbet så jag kommer upp i en 90 % Perfekt !!

Nu ska jag äta något sen mysa med min älskade Jokke, som är den finaste jag vet !!

På lördag kommer Linda och Tim hit, vi ska bjuda på middag och ha massa mys. Sen blir det god dricka så vi får även nattgäster !! Längtar verkligen. Och vi har redan nu bestämt vad vi ska bjuda på, skriver det dock inte här för det ska bli en överraskning.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0