Till Anneli

Tack för din kommentar, eftersom du inte skrev någon mailadress eller så, så får jag svara dig såhär. Anledningen till att jag funderade på lösen var att det känns som bloggen blir lite mer personlig nu. Och ger du mig bara en adress så ska du självklart få lösen, det är bara att jag vill veta vilka som läser. Men jag har inte bestämt mig ännu. Det med bedövning vet jag, men sen sa någon att jag inte ha tatueringen så långt ner så jag klarar mig precis, men det återstår att se : ) Blev glad av det du skrev att jag hade mycket att ge : )

Nu ska vi sova, så Godnatt på er alla kära läsare, som ökat massor !

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vad skoj att du svarar såhär på direkten till mig.

Jag har bett om lösenord innan när du satt lösen, men jag har förstått att jag inte är bland de första du ger lösenordet till.

Eftersom du inte känner mig så kanske det inte känns rätt att ge mig lösen. men jag kan tala om för dig att det känns som om det är min egen dotters blogg jag läser, fast om ett par år. Jag tycker att det är jätteroligt att läsa om dig och Jockes äventyr. Jag vet att jag inte har rätt till det och jag känner mig som en snokare, men jag älskar verkligen att läsa dina inlägg. Speciellt nu när du är gravid. Det var ett bra tag sen som jag konstaterade för mig själv att Johanna är gravid. När du sen kom med inlägget om att det verkligen var så, så kunde jag bara nicka och känna att japp... jag hade rätt.



det låter bra att du kan få bedövning trots din svanktatuering. Jag hade dock varit lite försiktig med det. Å andra sidan kanske du inte ens behöver bedövning. Jag klarade det helt utan bedövning så jag tror att du också fixar det.

Hur var det för din mamma? Man brukar kunna jämföra sig med sin mamma när det gäller förlossningar.



Ha det gott Johanna! Oavsett ifall jag för lösen eller ej så önskar jag dig lycka till med din förlossning.

och jag önskar dig och Jocke all världens lycka.

Många KRAMAR FRÅN ANNELI

2009-04-24 @ 00:01:52
Postat av: soppan

ja det är det du tror, trodde inte det skulle gå såhär långt så det är ju rätt skönt på ett sätt!

2009-04-24 @ 09:09:46
URL: http://sopperisoppera.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag svarar såhär då det blir lite väl att göra ett nytt inlägg varje gång. Jag skriver ju blogg för att folk ska läsa, så klart du inte är snokare. Jag menar jag har 83 unika läsare så du är inte den enda : ) Jo det var en del som hade misstänkt det sen innan, jag har kanske inte varit så "smart" när jag skrivit. Jag vet inte så mycket om mammas förlossningar, bara att hon fick ta mig med kejsarsnitt för det blev komplikationer, mer vill jag inte säga. Men dem andra två har gått bra. Trevlig helg !

2009-04-24 @ 11:40:06
URL: http://baradu.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0