Bingospel.

 När jag kom hem möttes jag av detta.  Min underbara älskling hade köpt dem till mig. " Jag älskar dig utav hela mitt hjärta Puss Din Joakim. Blev helt tårögd, jag älskar honom så mycket !! och blommor gör mig så glad !!

Ska gå bredvidgång imorgon och på måndag, allt verkade positivt där och jag tror jag kommer trivas kalas. Mycket jobb i sommar och det är så jag vill ha det.

Har varit i stan med Lisa Hanna och Elliot. Köpte massor med underkläder och ja det var nog inget mer. Lisa är över tiden nu femte dagen, tycker så synd om henne. Får hoppas hon vill komma ut innan helgen.

Nu sitter jag med färg i håret, har äntligen tagit mig tid, fy fan vad det svider.. Men det var verkligen ett måste, såg inte klokt ut.

Åt på Zekes uteservering idag, så underbart !! Har verkligen längtat efter det, sen åt vi mjukglass på lillatorg, underbart väder !!

Nu ska jag snart in i duschen, sen ska vi va i stan 18.00 sen bär det av mot tydinge för bingspel !!

trevlig kväll !!

Kommentarer
Postat av: Emma

Fina blommor!! Bingo lotter riktigt skoj, kanske man skulle börja med.. Men det är väl lite högre standrad än på gammlingarna bingo som vi sett innan`? :P

2009-04-02 @ 20:36:12
URL: http://emmath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0