Strandad val.

Underbara dag !! Har varit nere på stranden i åhus hela dagen, legat och stekt och badat, helt underbart. Hade massa gott med, melon, jordgubbar och baguetter med massa gott på !! Skulle kunna bosätta mig på stranden, det är så skönt !! Men jag tror jag bränt bröstet för jag är riktigt röd och det känns som jag kokar, trots jag smörjt in mig bra idag. Men det var ju första stranddagen och då ska man ju vara lite försiktig, solen tar ju alltid bäst vi saltvattnet. När vi var färdig badade och solade så gick vi upp och köpte glass vilket är en självklarhet när man är i åhus.

När vi sen var i Tollarp ringde Bror och ville bjuda på mat, vilket passade mig utmärkt då Jokke jobbar kväll, så jag lämnade av folket jag hade i bilen sen begav jag mig mot bror och Sara, dem bjöd på Lövbiff, potatisgratäng och rödvinssås, riktigt gott !! Efter vi ätit körde vi upp till Pappa för att bada i hans pool, men när vi kom fram så insåg jag att jag glömt mina badkläder i bilen så jag och Sara doppade bara fötterna men Tobbe simmade lite : ) Sen körde vi hem och nu har jag precis duschat av mig all sand från dagen.

Ska klä på mig sen invänta att klockan blir kvart över nio, ska gå ner och möta Jokke på jobbet så jag får mig en kvällspromenad.

Imorgon är det jobb mellan 09-18..

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll.


 Gottar sig

 underbart gott !!

 gott

 snygg frisyr man ligger inne med efter en dags solande..

Kommentarer
Postat av: Veronica

Sexy sexy;)

2009-06-24 @ 21:30:30
URL: http://lizardqueen.blogg.se/
Postat av: sara

lyckos dig som kan ligga på rygg ännu =)

2009-06-25 @ 11:51:14
URL: http://sarathore.blogg.se/
Postat av: jenny

sån tröja har jag med fast en rosa=)

2009-06-25 @ 13:24:43
URL: http://jennyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0