Lyckan är enorm!

Jag är så kär och lycklig så det känns i hela kroppen !! Det är helt underbart !! Det går inte att beskriva hur glad jag är att han är MIN och bara MIN..  Jag kommer ALDRIG släppa honom, jag upplever känslor jag inte trodde fanns, han får mig att känna mig som världens lyckligaste ! Jag känner att jag vill dela allt tillsammans med honom.. Jag kan verkligen slappna av och vara mig själv.. och han kan få mig att skratta det har aldrig någon lyckats med så som han.. och den passionen jag känner är ju inte klok !! Blir varm i kroppen bara av att tänka på honom.. och jag försöker till och med sluta röka för hans skull så ni som känner mig förstår ju hur kär jag är ! Har rökt väldigt lite den senaste tiden.. har minskat från ett paket till fyra cigg om dagen.. och nu har jag varit helt rökfri i tre dagar.. så jag är väldigt lätt irriterad just nu, och kränger godis som en tok. Så det blir hårdträning i helgen.

Ikväll jobbar jag, min kärlek har ändå lite att göra så då kan jag ju tjäna lite pengar : ) ska mysa till det riktigt ikväll.. igår efter jobbet hade han tänt ljus och så.. det var riktigt mysigt och det var underbart att komma hem och se han vara där : ) den känslan är obeskrivlig.

Imorgon är det skola igen, har varit ledig nu två tisdagar så det ska bli skönt att komma tillbaka.. får ju faktiskt erkänna att det är roligt att gå i skolan : ) det är skönt att kunna göra vi sig och slippa ha jobb kläder för en gångs skull : ) imorgon ska vi äta lunch i stan och shoppa lite.. alltid kul att smälla lite pengar : )

Nu ska jag till sista tillsynen innan rasten..

Ha en bra kväll / En röksugen och kär kvinna !!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

aaaaaaaaaw:)



du...jag lyssnar på vår kajjelåt "lordy lordy"...kommer du ihåg?! :)

I miss you. Har SKITMYCKET i skolan nu jävla bajs, ligger efter i en kurs så. Men du har väl mitt nummer bara ring mig (L)

2008-10-13 @ 20:12:34
URL: http://liese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0