Banken och wii..

Idag är jag ledig och har precis varit och solat, alltid lika skönt : ) Håller på att tvätta vilket är mindre roligt. Ska väl snart börja med Maten, Jokke är i stan och tränar och skulle hjälpa sin mamma med någon flytt.

På lördag ska vi festa hos Annelie, stackars jokke bara massa tjejer haha, men han överlever nog. sen blir det väl banken : ) Hoppas på att det blir wii spelande då, ser jag verkligen fram emot. Jokke ska ta hem det till mig idag så jag kan tjuvstarta och träna lite då jag aldrig spelat det innan : ) Igår var vi hemma hos pappa och drack kaffe. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. förhoppningsvis blir det massor med mys.. sen är de ju greys anatomy ikväll och det får ju inte missas.

Fy fan vad kär jag är, ALDRIG tidigare har jag känt så starkt som jag känner för Jokke, han är världens mest undebara människa jag träffat, Jag kommer aldrig att släppa honom, han är bara BARA min..och jag vill skapa en framtid tillsammans med honom.. efter allt som varit och hänt är jag säker på att det är ödet, det är bestämt det ska va han och jag..

Och nej, han betalar ingenting för att bo hemma hos mig, jag klarar betala själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0