Mittiveckandagen

Har fått klagomål om mitt dåliga bloggande så jag får väl ta och göra en uppdatering.

Jokke jobbar i hörby denna veckan så han sover hemma och det gillar vi massor! Dock är han hemma sent men jag har iaf honom hos mig på natten.

Igår var jag & Neo i malmö tillsammans med Sandra & Max. Skulle beställa min tärnklänning, det är ju lite svårt med storleken då vi inte vet om jag fött 3 veckor innan bröllopet eller fortfarande är gravid. Har provat båda tärnklänningarna Sandra har hemma och den ena var för stor och den andra satt bra, så vi tänkte jag tar samma stl som den som satt bra. Men när vi kom ner till Malmö tyckte hon som sålde att jag skulle ha två stl mindre än den, men eftersom vi inte vet hur min kropp ser ut så vågade vi inte chansa på det, så det stod mellan en stl mindre eller samma, jag tror vi kom fram till en bra lösning :)

Idag är det dagisdags för min gosse, han blev lika ledsen idag som alltid och det gör så ont i hjärtat. Jag hatar verkligen att lämna honom där! Ska hämta honom kvart i tolv igen och innan dess ska jag roa mig med att städa här hemma samt sätta i en färg i håret, blev inte nöjd med det igår.




Kommentarer
Postat av: Sandra

Vi har lätt kommit på den bäste lösningen :-) De kommer bli så bra :-P



Vad skoj med lite bloggande hehe.. Tror jag ska klaga lite till ;-)



Tack så otroligt mycket min älskade vän <3 De värmer så att höra och jag hoppas Thomas tycker precis så :-)

2011-05-25 @ 23:44:40
URL: http://www.familjejuveler.se/sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0