Johannas köttfärsgratäng

Här kommer receptet på min köttfärsgratäng.



Sätt på ungen på 225 grader
Bryn köttfärsen, häll i krossade tomater och en burk majs. Lite chiliketchup och vanlig. Krydda med svartpeppar, 500 g köttfärs
4 portioner pulvermos (självklart går det bra med hemmagjord med)
Heinz chiliketchup
Heinz vanliga ketchup
Paprikakrydda
Vitlökspulver
Krossade tomater
En burk majs
Tomater

salt och paprika samt vitlök. Smaka av tills ni är nöjda med smaken.

Pulvermosen gör ni som vanligt, jag brukar dock ha i lite mjölk samt muskotnöt. När köttfärsen är klar, häll den i en ungsform, lägg på mosen sen tomater på det sen in i ugnen i 10 min. Blir supergott!!

Annelie

mmm, ser riktigt gott ut!!

Sandra

Låter väldigt gott! Blir nog en kvällsmat här någon kväll :-P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress