Vad har du under blusen Rut?

Först och främst vill jag säga att ni är INTE duktiga på att kommentera :)

Idag har vi varit en sväng i stan, jag skulle lämna papper på ams. Sen tog vi en sväng inne i stan, var lite karuseller och ett par maknadsstånd. Sen tog vi en sväng ner till Tivoliparken för att mata ankorna men dem hade fått så mycket bröd att dem klarar sig ett par veckor, så dem var inte så intresserade av det vi gav dem. Men Neo var nöjd ändå.

Efter stan körde vi till Linderöd hem till pappa, Jokkes arbetskamrat skulle hjälpa oss att fylla i alla gropar som är i grusvägen hem till pappa, jag och Neo städade i hundarnas hundgård. Neo var dyngsur men gillade det verkligen. Sen körde vi hem efter ett par timmar, lagade mat, busade och mös. Sen vid 19 deckade han helt slut.

Jokke är på fest ikväll och jag sitter här, letar efter en klänning att ha på midsommarafton, vad ska förresten ni göra då? Vi ska ha lite fest här hemma med lekar, god mat och mys. Ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag fortsätta mitt letande medans jag sjunger med till Så ska det låta.

Trevlig kväll på er alla !


 Bjuder på en bild på mig från häromdagen.





Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som en riktigt mysig dag!



Jag ska umgås med er faktiskt.. Något jag verkligen ser fram emot och som kommer bli så skoj :-D Men vad jag ska ha på mig är fortfarande ett frågetecken ;-)

2011-06-04 @ 11:40:34
URL: http://www.familjejuveler.se/sandra
Postat av: Joakim

Ville bara säga att du är det vackraste jag vet och att jag älskar dig mer än Zlatan och all fotboll i världen! Du är mitt allt! puss!

2011-06-07 @ 06:14:51
Postat av: Ellie

Ja, jag är jättedålig på att komentera allas bloggar för tillfället, och det är många andra med på min blogg. Har tyvärr inte haft tid att sitta så mkt vid datorn och när jag väl gör det så blir det bara lite snabbläsande. Men snart har jag semester så då ska jag skärpa mig. ;) kram

2011-06-07 @ 10:16:18
URL: http://elliegyll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0