Första jobbedagen!

Idag var det dags för mig att börja jobba, kändes vemodigt och jag har sovit dåligt sista tiden. När jag väl var på jobbet idag så kändes det bättre än väntat. Vi gick igenom kassan och lite annat smått och gott, sen var det att börja packa upp alla nya leksaker som kommit. Två pallar hann vi med på mina 4 timmar som jag jobbade idag. Imorgon får vi tillgång till lokalen i kristianstad (det är där jag ska jobba sen ) sen ska det fixas lite där inne, målas och sätta upp hyllor och annat. Det är Dennis och Marcus som ska fixa med det medans jag ska stå i butiken i Tollarp. När den öppnas vet jag dock inte än, kommer självklart informera er om det :)

http://www.denlillaleksaksbutiken.se/ om ni handlar för 100 kronor i butiken i Tollarp nu i sept får ni 10% i butiken i stan sen, handlar ni för 200 får ni 20 % så passa på :)

Ikväll har vi varit hemma hos fam Ullman, tog en långpromenad sen en fika, riktigt trevligt.

Imorgon är jag ledig (skönt med en lugn start:) då ska jag till vdc med mitt öra (misstänker vaxpropp) sen ska vi in till stan och köpa vantar till Neo och present till Max som fyller 1år på lördag. Sen en present till Ebba som fyller 11 på söndag, så två kalas ska hinnas med denna helgen. Imorgon kväll är vi bjudna hem till pappa och Jill på middag, full rulle med andra ord men det är så det ska va. Ska även hinna med en runda till gymmet.

Önskar er alla en trevlig kväll.


 min lille gosse som nu väger 10,7 och är 74cm :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0