Mjölet? Ojsan..

Idag var det åter dags för babysim, jag älskar verkligen det och är så glad att vi kom med ! Idag var mamma med då hon var ledig och hon verkade uppskatta det. Jessica vår vanliga tränare är i kreta och har simskola så vi hade en vikarie för henne idag, hon verkar också vara bra. Dem fick ha armringar, dyka från matta och från therese famn. Sen sparkade och slog dem på en stor boll. Mamma höll Neo då så jag skulle få se hans ansiktsuttryck och det var så härligt att se. Han hade ingen koll på att jag tittade utan var helt inne i bollen, söta älskling !!



Blev en kaffe hos mormor efter simmet, sen hämtade jag Jokke när han slutat jobba. Var inom affären och köpte ingridienser till min bakning. Neo sov som en stock i sin bilstol och fortsatte när vi kom hem så jag började baka, pecan banana bread, såg verkligen så gott ut !! Upptäckte att vi bara hade 2 bananer (skulle vara 4) men det gjorde inte så mycket, började på smeten och allt gick bra. När jag mixar bananerna tappar jag ut hälften och blir skit arg då jag redan hade mindre bananer, typiskt!! Jaja inte mycket att göra åt det, blandade klart allt och hällde i det i smörsmeten, såg riktigt skumt ut men tänkte inte mer på det. Satte in kakan i ugnen 30 min. Diskade undan och när klockan ringde luktade det ju underbart här hemma, öppnade ugnen och kakan var helt lös..fattade ingenting, flyttade ner den i ugnen sen lät jag den stå inne i 10 min till. Då var den helt okej och kladdade inte. Tog ut den och tyckte den såg väldigt märklig ut, fatta ingenting. Hade gjord precis efter receptet (trodde jag) insåg sen jag glömt mjölet !!! Hur kan man vara så förvirrad? Slår detta att duscha med bhn på?! HAHA jag säger då det. Så imorgon blir det att baka en ny kaka..

Nu ikväll var jag och Madde och Neo ute på en långpromenad, riktigt härligt och vi har mycket att prata om. Hon är lika intresserad av skönhet och mode som jag så det var roligt att hitta någon som vill prata massa smink : ). Ser fram emot fler turer. Efter promenaden tog vi en kaffe hemma hos henne och Markus. Jokke kom med bort (dem bor på samma område som oss) Neo tycker mycket om Madde, det märks tydligt : ) .

Så för att sammanfatta denna dagen har det varit en bra och mysig dag!!


 Neo tycker om Vilmers gåstol.

 den är jätterolig mamma..

 Neo med sin kompis Vilmer.


Kommentarer
Postat av: Malin

Hehe..ja man är nog lite förvirrad om man glömmer mjölet ;) Kan tro att du fick dig ett gott skratt när du insåg att du bakat en kaka utan mjöl :P..

2010-05-14 @ 07:42:56
URL: http://maulinne.blogg.se/
Postat av: Desireé

Gud vad fina våra killar är.. Och du JOhanna det där med mjölet skrattar åt det fortfarande!! =)

2010-05-14 @ 16:06:31
Postat av: Madde

Och Madde tycker mycket om Neo! :)

Tack för en trevlig promenad, måste vi absolut göra om! Och håller med det är perfekt att vi kan umgås alla fyra... Ännu bättre i sommar när killarna ska plåga oss med fotboll.

2010-05-15 @ 10:31:16
URL: http://mmaddizzz.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0