Söndag och massa sol.

Vilket underbart väder vi har! Strålande sol varje dag och jag njuter till max.

Igår var vi på Diggiloo. Riktigt trevlig och vädret var på vår sida (vilket det inte varit dem andra gångerna vi varit där) Det bjöds på god mat och dricka. Neo var hemma hos Tobbe, Sara & Viggo. Hämtade honom vid halv tolv sen raka vägen hem och la oss.

Idag hade vi tänkt att åka och bada någonstans men Neo har varit rasslig och lite gnällig så vi valde att vara hemma och ta det lugnt. Jokke har bränt sig så han blev glad av att slippa vara ute. Jag la mig på altanen och pendlade mellan solstolen och poolen. Riktigt varmt. Har även tvättat ett par maskiner idag. Perfekt väder att hänga det ute, torkar på nolltid.

Vid 5 tiden blev vi lite rastlösa så då körde vi upp till stackedala och tog en promenad, riktigt mysigt. lägger upp bilder imorgon, orkar inte hämta sladden nu : )

Nu ikväll beställde vi pizza, hade lovat pojkarna det. Sen satte vi oss på altanen med en kopp kaffe och njöt av kvällen. Efter en stund la vi oss på studsmattan och mös, Neo gillade det : ) Nu sover Neo och Victor. Jokke, Adam & Simon tittar på film och jag sitter här. Ska strax hoppa in i duschen.

Imorgon ska vi in till stan tillsammans med Sara & Viggo. Ska köpa skjorts till Neo.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg.

Kramar


 Min kärlek på Diggiloo

 Kärlek


 Hela gänget samlat

 Jokke och Neo i skogen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0