29 April

Jag tycker tiden går skrämmande fort.. i måndags blev Neo 6 månader.. vart försvinner tiden? Jag tycker jag försöker hinna med men det går för fort vissa dagar. Nu är det torsdag och snart har denna veckan gått.

Idag var det dags för babysim igen, alltid lika mysigt. Ska forsätta nästa termin med, vet dock inte vilken dag eller tid. Vet ju inte hur hösten ser ut för mig. Hoppas det ordnar sig för jag vill så gärna fortsätta med honom. Idag dök han jättebra från Jessicas famn, sen satt dem på kanten och det gick bra trots att Neo inte sitter riktigt helt själv.

Min vikt går bara bra. -3,5 kg Känns bra, har dock massa kvar.. Men det ska gå och kommer att göra det.

I söndags blev min bror pappa till en liten Viggo, jag var helt säker på att det var en flicka, men fel hade jag. Tycker ALLA får pojkar, men det är ju bara roligt : ) Var och hälsade på dem i måndags, tänk att Neo varit så liten och ännu mindre. Som sagt, tiden går!! Han är så liten, har stora fina blå ögon och lik sin pappa. Han har ju självklart drag från Sara med, så mysig är han!!

Imorgon är det Valborg och då har vi bjudit hem Tobbe, Sara och Viggo på grillat. Tina Jokkes jobbarkompis kommer också. Ska bli trevligt. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute, hade varit mysigt.

Klockan 11 imorgon är det dags för bvc. Ska bli roligt att se hur hans vikt är. Han gick ju ner 200 gram första dagen han var sjuk så vå får se vad vågen visar.

Idag började Neo men två nya ljud, både jag och Jokke skrattade åt honom. Han är bara för underbar!! Som jag älskar honom!!
Dem sitter i andra soffan och busar massor nu, ska göra dem sällskap.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll..

 Syskon-Förälder-Faster-Morbror-Kusin

 Precis ätit

 Världens finaste

 "Hej mamma"

 Gott med fingrarna.

 Sara med Viggo i magen, tagen dagen innan han kom.

 Neo säger till sin kusin att komma ut, och det gjorde han dagen efter : )


Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken otroligt mysig kula!



Måste säga att detta är sjukt komiskt! Exakt så satt jag och Max kvällen innan Casper tittade ut. Sandra sa likadant, Max sa till kusinen att komma ut. Klockan 02.30 den natten satte mina värkar igång... haha. Lite roligt.. :-) <3

2010-04-30 @ 10:27:16
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Åhh vad tiden går foooort !! Tusan vad jag redan saknar den tiden! <3

2010-10-22 @ 16:26:10
URL: http://baramitthjarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0