Bakluckeloppis.

Idag har det inte varit något vidare fint väder utan riktigt höstrusk!

I fm var jag, Neo och mormor på bakluckeloppis här i Tollarp. Var ingen höjdare att gå där när det bara blåste och lite senare regnade. Men det var skönt att komma ut lite. Följde med mormor hem efter vi varit där. Drack kaffe och mös. Mormor la ut en filt till Neo, som även hennes hund Leo ville leka på. Ni kan ju tro vi ofta säger fel, Leo och Neo.. : ) Neo tränade nacken och visade gamlemormor hur duktig han är på att vända sig, stora gossen. Det märks tydligt att Neo blir starkare och starkare för var dag. Han vill knappt ligga längre utan han ska sitta eller "stå" då blir han nöjd. När han sitter i sin babysitter lyfter han upp huvudet hela tiden, envis som sin mamma.

Idag började han med ett nytt ljud, han drar in andan..låter jätteläskigt men han bara skrattar. Hörde det första gången i morse sen har han gjort så under hela dagen.

Till kvällsmat åt vi hemmagjord potatisgratäng, skinkschnitzel och sallad. Riktigt gott! Annars har vi bara myst en massa nu ikväll. Jokke tittade på Zlatan och jag läste sagor och sjöng en massa för Neo. Sen tittade vi på björnes magasin på datorn, var nog mest jag som uppskattade det : )

Nu ska jag mysa med Jokke, får passa på när Neo sover.

Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan ut och fixa i trädgården samt gå långpromenad. Igår visade vågen -1.5 kg, det går åt rätt håll!!

 Funderar på att göra ett drastiskt klipp..  Riktigt snyggt!!






 Pröva flytväst.
 dags för bad!


Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Desireé

Tycker verkligen du ska göra något drastiskt, tror du hade passat i det.. =)

2010-04-18 @ 11:31:37
URL: http://sessandezzan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0