Massage..

Hej vänner ! Nu ska vi snart köra in till stan, ska gå lite ärande innan det är dags för mig att få massage. Detta kommer bli första gången jag är ifrån Neo en längre stund och det känns lite vemodigt. Förra fredagen var jag i affären utan honom i 10 min och det var jobbigt, så vi får se hur detta går.

Vi har verkligen en otroligt snäll bebis och det är jag verkligen tacksam för, skönt att han inte fått mitt humör : ) Just nu ligger han bredvid mig här i soffan och sover och han är världens vackaraste! Ligger och ler i sömnen och då smälter mitt mammahjärta !! Som jag älskar min son !!!

Nu ska jag svara på lite kommentarer, hörs senare idag !!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja vi fick några prov i 6 månaderspaketet. Dom verkar bättre än pampers. Sitter nog lite bättre. Okej va ju inne istan idag men ja tänkte inte på att köpa en. Hoppad massagen va trevig!

2009-11-25 @ 17:15:38
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Malin

Ingen fara! Ja e lika dan. Kommer på vem de e när ja gått förbi. E i mina egna tankar eller nått:P



Va bra att den va de! Har funderat länge på massage. Hade så ont i ryggen (mest svanken) efter förlossningen o en tid efter sen går man o bär på dom små ganska mkt en hel dag så ryggen tar ju stryk som bara den.

2009-11-25 @ 19:53:22
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Julia

Ja det tycker jag också, både att jag är det och att det är roligt eftersom alla säger olika. :-) <3

2009-11-25 @ 21:51:08
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Hehe sant, han får minsann lära sig att tycka om den han också :) Precis, så det lutar åt ett lösen idag tror jag faktiskt. Känns lite otäckt att så många folk man inte ens vet vilka hälften är ska läsa och följa ens liv. Vi syns i eftermiddag :) kram

2009-11-26 @ 09:39:36
URL: http://baramitthjarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0