Julshopping

Idag har vi varit på utflykt nästan hela dagen.. Började med en tripp till Eko för att inhandla julgardiner och det hittade vi, samt lite annat. Köpte bla blöjor till Neo märket Huggies, tänkte pröva dem och se om dem är bra, ni som har barn vilket märke gillar ni bäst? När vi handlat färdigt på Eko körde vi mot stan. Skulle köpa en mössa till mig och det fann jag på hm, sen köpte vi pyssel som jag ska ha till Neos dopinbjudningskort. Innan vi åkte hem gick vi inom apoteket och köpte nässug till Neo. På vägen hem körde vi inom den nya godisaffären i stan och det var rena himmelriket, plockade ihop en påse till min Mormor som är den största gottegrisen jag känner, så när vi kom till Tollarp körde vi inom henne och lämnade den och då bjöd hon på kaffe och kokostoppar, blev ett par timmar där då hon kelade en massa med Neo : )

Nu har vi ätit och kollat klart på ullared, Neo har vaknat och är hungrig så Jokke byter på honom sen är det amningsdags. Jokke ska till gymmet sen och jag ska stryka gardinerna och hänga upp dem sen börja med dopkorten.

Hoppas ni haft en trevlig dag och får en fortsatt trevlig dag.


dagens Neo

 redo för en tur till stan

Kommentarer
Postat av: Sandra

Lik sin mamma men söt ändå ;) ;) ;)

2009-11-23 @ 21:22:42
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: Emelie

Söta lilla Neo! Nässugen är ett av våra bästa köp, använder den väldigt ofta. :) Ang blöjor så hade vi Pampers först, de blev blöta och tunga fort. Sen testade vi Ica, hårda och dålig passform. Sen Libreo, MVG från oss. Men bara för att det var bra pris förra veckan köpte vi ett paket Huggies. Helt ok, men Libreo är ändå överlägsen favorit här! :)

2009-11-23 @ 23:32:09
URL: http://minnasmamma.blogspot.com
Postat av: Marre

Tack så mkt=)

2009-11-24 @ 08:08:04
URL: http://novatheo.blogspot.com
Postat av: Desireé

Nässug är verkligen toppen, vatt perfekt nu när Vilmer vatt sjuk. Just nu kör vi på pampers och huggies, båda två lir blöta och tunga fort. Vi har alltid kört på Libero innan och dom är jag heltklart nöjdast med, köpte pampers då Willys hade erbjudande på de. Kram

2009-11-24 @ 09:32:21
URL: http://sessandezzan.webblogg.se/
Postat av: lisa

vi har pampers. de är bäst just nu för hon är rund om magen så alla blöjor sitter för hårt eftersom de inte ska läcka och det är bara pampers som har rejäl stretch så de kan sitta åt men klämmer inte åt när hon böjer sig o sånt



Hoppas ni hittar bra blöjor=) . Lycka till =)

2009-11-24 @ 11:49:20
URL: http://liese.blogg.se/
Postat av: *Sofie*

Åh så SÖT han är!!!!!



Här hemma kör vi på Libero, har testat några andra men aldrig blivit nöjda, tycker att det luktar minst från Libero och dem blir inte blöta och tunga snabbt heller.



Kram

2009-11-24 @ 14:05:30
URL: http://frusofie.se
Postat av: Malin

Tycker de bror på atrl vilken blöja som e bäst. Just nu e de pampers o libero. Fast pampers måste de va märket activ fit. Tänkt köpa en nässug till Wille men ine vågat. E den bra? Eller ni har kanske inte hunnit använda den än?

2009-11-24 @ 14:42:33
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Nea

Aww lilla godingen,så söt! Nässugen är de bästa dom någonsinn kommit på till barn tror jag! Sköt om er!

2009-11-24 @ 17:24:38
URL: http://neeaaaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Helt underbart söt!!!

2009-11-27 @ 22:49:28
URL: http://bajbiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0