lördag 81 dagar kvr

Har tappat suget att blogga men jag uppdaterar lite snabbt nu.

Känns som träningsvärk i hela magen då bebis busar hela tiden, Jokke sa igår att det känns som h*n möblerar om i hela magen och det gör det verkligen, aktiv bebis är det verkligen : ) Men det är mysigt trots det gör lite småont ibland.

Efter jobb igår åkte vi hem till Jonas och Tezz som flyttat till huaröd. och vilken fin lägenhten !! Jag blev helt förälskad !! Drack kaffe och lite så sen körde vi hem till Mamma och grillade, bara vi två mys ! Och gorr blev det. Tittade på barnaskrik och jäkelskap sen körde vi hem, åt jordgubbar och glass sen gick vi och la oss. Jokke jobbar delad tur idag och jag mellan 13-20.12.

Grannarna höll på till halv sex inatt, IDIOTER !! Jag blir så trött, ska vi behöva byta sovrum bara för att dem inte kan ta hänsyn till att det finns andra människor? Det är ju varenda natt dem håller på ! SUCK.

Min rygg är inte rolig idag heller, och dum som jag är tog jag på mig ett pass imorgon när jag egentligen skulle varit ledig.. jaja..

nej nu ska jag duscha och sånt,  ska köra inom mamma och släppa ut katterna innan jobb.

Trevlig dag

Kommentarer
Postat av: * Linda me Cazandra *

Ring grupplarm.. Vi ringer dit nästan varje dag.. Vi & våra grannar.. Vi har fått nya grannar under oss & dom har bara lägenheterna under oss.. så de är jobbigt.. dom är 9barn & man ser dom inte alls under dagarna men när kl börjar närma sig 22.30-23.00 så är ungarna ute & skriker & slå m.m.. Springer upp & ner i krapporna m.m.. så vi andra orkar ej mera.. vi har redan haft möte me ABK & fått övervakning pga dessa grannarna som ej har någon hänsyn alls.. Dom har redan väckt Cazandra 3gg.. Hoppas ni får en underbar dag trots grannarna. Kramar

2009-08-08 @ 12:00:21
URL: http://mammaliinda.blogg.se/
Postat av: Jokke

Älskar dig så otroligt mycket! Du får mig att känna mig som världens lyckligaste man. Att få barn med dig är det bästa som kan hända mig.

2009-08-08 @ 13:32:36
URL: http://joakimlofstedt.blogg.se/
Postat av: Veronica

Idiot grannar :)

2009-08-08 @ 17:21:40
URL: http://lizardqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0