Hämden är ljuv : )

Jag sover så dåligt på nätterna och vaknar tidigt, konstigt nog känner jag mig inte trött förräns på em. Idag eller snarare nu ska jag städa här hemma, sen ska jag se om Mamma och Adam ska ner till badet idag för jag vill sola och bada, all färg har ju försvunnit igen.. konstig sommar. Men nu är jag ju ledig till bebis kommer så jag ska passa på att vara ute så mycket jag kan. Bebis är verkligen helvild i magen, som doktorn sa så är dem det under dessa veckorna, när dem satte ctg på mig så sparkade bebis så man såg "plattorna" rörde sig, haha vilde ! Sparkar och har sig hela tiden, men det är bara mysigt. Värre när h*n är uppe vid revbenen, då gör det ont. .


Har precis skrivit ihop listan till imorgon, har ett helt A4 med saker till bebis sen ett papper med saker till mig, till Jokke och till hemmet, Blir nog massor med shopping imorgon !! : ) Ska bli kul att se hur många kissepauser vi behöver ta på vägen dit haha..

Nu ska jag ta ett tag med dammsugaren , och jag ska väsnas extra mycket i sovrummet och väcka våra idiot grannar !! haha Hämden är ljuv : )

Älskar min Jokke mest av allt !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0