Denna enorma längtan!

Som vi längtar efter att få träffa det lilla livet som växer och busar i min mage! Jag tror jag viker alla bebiskläder minst en gång och dagen och jag längtar så tills vår bebis kommer och jag/vi får använda kläderna. självklart vill jag att bebis ska stanna tiden ut så han/hon mår bra när det är dags, men tiden känns så långsam !! Trodde inte man kunde längta efter någon som man aldrig träffat såhär mycket?! .. jag längtar så, hälften Jokke hälften mig. Underbart !! Och vi är så nyfikna på om det är en pojke eller flicka.. det är velande fram óch tillbaka.. Jokke tror mer på flicka nu men jag håller fort stenhårt på pojke. Men det spelar absolut ingen roll bara han eller hon är frisk.

Nu är det bestämt att vi åker till ullared den 12, sen tar vi ikea efter det sen är allt färdigt. Ska försöka lämna iväg soffan nu i veckan så där är tomt tills vi åker till ullared. Varje gång jag går förbi rummet så sneglar jag in på vagnen och drömmer mig bort tills vår bebis ligger där i.. : )



 Vi längtar så efter att få träffa och lära känna dig!! Och skämma bort dig med all vår kärlek.

Kommentarer
Postat av: Malin S

Stort grattis till bebisen i magen ! Det är så häftigt att vara gravid. Jag älskade det. Den 14/7 föddes vår dotter Amy och det som överträffar graviditeten är såklart att ha henne utanför magen, frisk & glad =)

2009-08-02 @ 20:47:50
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Linnea Lundin

helt underbar e du! du kommer bli världens bästa mamma..och som ´du skriver här i inlägget att du hoppas den e frisk och mår bra sa jag när jag va gravid likt som tusen andra mammor säger. det är väl en självklarhet.. du är så go!

2009-08-05 @ 20:15:53
URL: http://neeaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0