76 dagar kvar och grillning ikväll

Idag har jag och lillebror varit i stan, han skulle köpa ett spel till xbox men det fanns varken på Eko, Maxi, Onoff eller Elgiganten, eller jo det fanns på Eko och Onoff men där kostade det 300 kronor mer än på dem andra ställena, så det blev inget spel idag. Jag har köpt mig ett par skor, behövde ett par som är utan klack och lätta att ta på, fast detta är iof med snörning men dem var snygga : )

Nu har jag städat lite här hemma och diskat undan, Jokke är och tränar. Han kommer nog snart sen vid halv sex ska vi köra till huaröd och grilla med Jonas och Tezz och barnen, mys !

Julia ringde innan, blev lite orolig då vi inte pratat på ett par dagar, men blev glad att prata med henne . Hon frågade om jag ville till stan imorgon så det blir en sväng in imorgon med, ska se om jag hittar något på H&M fick ju presentkort där när jag fyllde år, tänkte egentligen spara det tills bebis kommit, blir ju roligare att handla när man kan handla mer könsrelaterat men vi får se om jag kan hålla mig imorgon..

Tänkte på det, väntar nog någon eller några veckor till innan jag sätter lösen på bloggen.. men sen ska jag ha det, tror även Jokke sätter på sin. Vill inte ha en massa som läser när bebis kommit, samt om jag/vi lägger ut bilder. Så känner iaf jag.

Trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ska ni också till stan imorgon :)?? När ska ni in? Kram

2009-08-13 @ 22:38:55
URL: http://whybenormal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0