10 dagar..

Nu är det endast tio dagar kvar.. och jag längtar så jag håller på att bli tokig : )

Jobbade i fredags natt annars har det bara varit en lugn och mysig helg : )

håller på att leta lägenher för fullt nu, har nog bestämt mig att flytta till stan nu istället, eftersom jag har jobbet och så där. Men sen samtidigt hoppas jag ju på att få en tjänst i hemtjänsten här i tollarp.. Men det återstår att se.

Skulle egentligen på julskyltningen i stan med Ellie idag, men jag känner mig fortfarande krasslig, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu, det får verkligen inte bli så.

Håret blev väldigt kort efter klippningen, och skönt är det : ) får snart ta och färga det igen, börjar få en ful utväxt.

Häromdagen ringde vår orförande från gymnastiken och frågade om jag och Julia ville ansvara för våruppvisningen som är i april i sporthallen. Óch jag bara "vågar du verkligen ge oss det ansvaret" Och hon svarade ja, jag har alltid gillat dina idèer och så Johanna. Så tänkte ja, ja det klarar säkert vi av. Så nu ska vi ordna en massa innan dess. Svårast av allt är nog att komma på ett tema, och vi ska helst ha kommit på det tills på söndag då vi ska ha mötet innan terminen är slut, någon som har ett förslag? Jag tänkte man kunde haft Disney, men det kanske är tråkigt för dem som är lite äldre? Lite svårt. På tisdag är det dags för våra små flickor att börja träna på luciatåget dem ska gå för sina föräldrar, dem är så söta alla ska vara lucia : ) Så jag och Julia får va tomtegubbar, eller kanske pepparkaksgummor : )

Nu ska jag baka chokladmuffins med kokosbitar i : )

Ha en trevlig och mysig söndagaskväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0