1:a advent.

Inte klokt vad tiden går.. 22 dagar kvar till Julafton.

Helgen har spenderats med nära och kära, i fredags var vi hemma hos Doffe och Sara och festade. Jag, Julia, Andrè, Fidde, Nordholm, Sandra, Thomas,  Ellie, Jeppe och Lowe. Det blev en lyckad kväll : )

I lördags vaknade jag vid sju tiden i Doffe och Saras soffa, och mådde inget vidare, som dem säger amn mår som man förtjänar. Somnade om och vaknade vid tolv tiden, och mådde inte mycket bättre. Misstänkte att jag fått maginfuensa eller något. Så igår tog jag det bara lugnt.

Idag har vi haft gymnastik möte, bestämde att vi skulle ha Disney som tema och det kan nog bli riktigt bra : ) När mötet var slut så gick jag och Julia hem till hennes mamma och drack kaffe. Sen nu är vi hemma hos Julia, hon och hennes Mamma dem julstädar, och jag sitter här. Som jag sa till Julia, lika bra jag sitter här så jag inte är i vägen, för ni ser ut attfixa det bra : ) haha. Sen vid halv fem ska vi gå ner till torget och titta på Luciakandidaterna och dricka glögg, sen ikväll ska jag till fjälkinge.

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg !

Julia, Tack för att du finns, du är verkligen allt för mig. Utan dig hade jag inte varit den jag är idag,  du är guld värd ! Den bästaste vännen man kan önska sig : )


 Jag och Lowe från i fredags : )
 Min älskade Arvid.
 vad gör vi här ?
Thomas, Sandra och Arvid : )
Har ni haft fest eller?
Hoppas att det är jag som fotograferar annars är ni allt elaka flickor ; )

Kommentarer
Postat av: Julia

Den första bilden kan jag acceptera ;) Men de andra!! Nu du kärring... (lalala..)

2007-12-02 @ 16:28:58
URL: http://www.juliaarvidsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0