Recept på Chokladmousse

Du behöver 3 äggvitor, 3 msk socker och 3 msk kakao.

Vispa äggvitor och socker med elvisp till stenhårt fluff. Jätteviktigt du inte råkar ha i en gnutta äggula då pajjar allt. Sedan strör du över 1 msk kakao, lägg bara 3 sekunder på att vända ner i fluffet, strö över 1 msk till o s v. Man får inte röra för mycket då kan fluffet fisa ihop. Det gör inget om det blir lite kakaoklumpar meningen är inte att det ska bli en perfekt smet.

ÄT! Äggvita är BARA proteiner. Supernyttigt! Räcker till två portioner så det enda onyttiga du får i dig är 1,5 msk socker och 1,5 msk kakao. Vill du vara extra tråkig byter du ut sockret mot canderell, och vill du vara extrem finns det fettreducerad kakao på konsum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0